Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

6 minutes ago, Cavani said:

Teo koji vec dugo igra gubitnicku kosarku 0 suteva za dva i 1/7 za tri.

 

kakav je npr napier bio u sutu za dva i tri? mislim, teo vec prodao ovde proslu tekmu, sad je prodao tri unapred.

 

bas smo pogani navijaci, kazem svima, ne direktno ili samo tebi; zasluzujemo ringispil.

 

to ni u fantaziju ne prolazi cesto.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Utisak je da su nas Nejpir i Teo pokopali. Šabaz je promašio sve i donio nekoliko katastrofalnih odluka, onaj ulaz je bio baš wtf. Teo je potegao nekoliko nerezonskih šuteva, najblaže rečeno. Kad ti najbolji igrač odigra ovakav meč, a i drugi plejmejker podbaci, onda je teško pobijediti ozbiljnu ekipu kao što je Monako. GIdraitis, Nedović i Bolomboj su odigrali dobre utakmice, vukli su nas i držali u igri. 

 

Ponovo se pokazalo da smo užasni na četiri. Simonović, Davidovac i Ilić da se spoje u jednog igrača, vjerovatno bi ispao jedan dobar košarkaš. Pojedinačno su tanki i dosta su daleko da budu prva opcija na PF. Ilić kvalitetom ne može ni u 12 da bude. 

 

Zabirnjavajuća je i uloga Tobija. Ja sam očekivao da bude prvi centar a on je  po minutaži iza Luke i Bolomboja. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Smrtokapa said:

Međutim, nije sve do Duškovih izmena.

Kako da nije, prvo je uveo petorku sa Lazarevićem, Ilićem i Mitrovićem, koja je izgubila +9, pa mu je Mitrović pomogao tražeći da ga zameni, što opet nije bilo dovoljno da shvati Bolomboj mora igra od početka treće, pa ga je uveo posle tek posle 4,5 minuta treće kad smo opet prosuli prednost. Davidovac je igrao preko 20 minuta pri čemu u odbrani ništa nije mogao, ali se zbog loših fizikalija toliko umorio da je je bio beskoristan i u napadu (ona lopta Tedosića za kontru je bila odlična, ali Davidovac nije imao snage) i na kraju umesto da Bolomboj odmori kratko, on uvodi Luku da završi meč (prvi potez, faul u skoku u napadu za dva bacanja).

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, L' Imperatore said:

esu atletičniji, neznam dal su kvalitetniji. No kakogod, dobili nas nisu ni zbog jednog ni zbog drugog. Več zato što su bili čvršči i pre svega pametniji. Kod njih se u igri tačno znalo šta napadaju i kako. Pa jbt, oni su 10 napada za redom tražili samo Dialla i otvarali mu prostor da odnese Tea u koš, jer su znali da u tom matchupu imaju najbolje šanse za poene. Pametna

Ovo i jeste poenta svega. Neko je i iznad tebe napisao da smo u 2-3 utakmice preko njega,i samo njega,primili preko 50 poena. Ne znam da li je neko od bas uhvatio detalj na na 2 minuta do kraja,kada Tea menja Lazarevic i njegov komentar ' i sta sada ako odbranimo?' Sramota je njegovo ponasanje i odnos prema igri i saigracima. Iako je veliki ciganin poput nas ovde,necu mu lakse preci preko takvog ponasanja,nego recimo Nejpiru, cije vece nije bilo,ali nisam video bezobrazluk i nepostovanje igre i saigraca kao kod Teodosica. Nedovicu kapa dole za vecerasnju utakmicu. Takav nam treba.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, BojanaCZV said:

Sve u svemu, mene najvise brine ova situacija oko Bjelice.

 

To je, mozda, a deluje vrlo verovatno, pokazatelj da nesto nije u redu na terenu i na klupi.

 

 

 

Baš čudno da nešto ne štima u klubu u kojem predsednik dovodi svoje igrače mimo trenera jer.. su Srbi valjda, šta li, navijači, Srb'ja. Onda ti isti igrači očigledno da ignorišu trenera, koji je opet, sa svoje strane, poznat kao nefleksibilan i tvrd. What could possibly go wrong.

 

Ne treba biti Džon Van Nojman da bi se predvidelo kako će se to završiti.

 

btw sa mnogo više energije i mnogo više sebe daje za Zvezdu jedan Rokas Giedraitis koji je juče došao u klub, nego te silne domaće klupske legende koje "navijači" vole.

  • Like 8
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Davidovac retko besmislen igrac. Nit skoka, nit odbrane, nit bilo cega sem eto da gledas u pasulj da li ce da pogodi trojku kad je sam.

 

Simonovic je sa svim svojim manama dosta bolji i kompletniji igrac od ovog. 

 

Isto tako, Mitrovic je losiji i od ovakvog mekanog Tobija. Danas standardica, mekane pogacice koje masi, cavrljanje sa sudijama i apsolutna fizicka nemoc da odvoji noge s parketa.

 

I kad na to dodas Ilica i Lazarevica koji su bukvalno igraci manje na ovom nivou, mislim da nije ni cudo sto bude tako kako bude, iako je danas Sabaz bio najgori. I onda udje Teo i bude podjednako najgori, a Jago batica doveden da bleji u civilu dok Stef Lazarevic pokazuje kako je odradio ramena preko leta, a Topic puni FMP. Nije da bi ista promenili oni, verovatno i ne bi, ali to pokazuje svu besmislenost naseg tima.

 

Ipak, ja stvarno mislim da kad nam je dan mozemo maltene svakog da dobijemo, ali nemamo neku cvrstinu i rutini, i to mnogo smeta. Licimo na neku rusku ekipu od pre 10 godina, Uniks recimo. 

Edited by Markoss
  • Like 9
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Brynner said:

btw sa mnogo više energije i mnogo više sebe daje za Zvezdu jedan Rokas Giedraitis koji je juče došao u klub, nego te silne domaće klupske legende koje "navijači" vole.

Ne treba pretrerivati, bore se i ti sporni (bar meni sporni) domaći  igrači. Druga je stvar što nisu za ovaj nivo košarke.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Očekivao sam poraz večeras. Imaćemo problem sa svakom ekipom koja ima ovakve napadače spolja. Ko bi rekao da je neigranje Lazića toliki hendikep.

Šabaz u minusu sa kondicijom , Teo nije u šuterskoj formi i onda kad je tako on je zbog odbrane minus na terenu.

 

Nedović, Bolombaj i Gidra dobri.

 

Nama će nekad Luka, nekad Deda , nekad Simon odigrati dobro, Gidra, Nedović , Bolombaj, Teo će imati svoje momente, ali ključ je da Šabaz uđe u forumu. On je igrač koji nam diže plafon i kad se ovako raspada mi smo prosek ekipa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...