Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

sta reci?

 

vec vidjeno prosle godine i opet isto nedovic nas prodaje na kraju sa par prodatih napada.

ivanovic kasni sa to vec posle +1 za njih je trebao zvati on zove na +4.

drugi put mu preslikano ekipa gubi mec i opet prosipamo vodjstvo.

 

da se ja pitam specificno bi bilo.

 

a nemanja... nemanja je duzan titulu aba i top 8 minimum inace ce ostati zapamcen kao neopevani luzer i neko kome titule ne trebaju i ko slavi titulu protiv fmp-a.

 

nista zalgiris nije odigrao, na buku nas jednom jedinom serijom okrenuli, vezali dve trojke i mi nestali. i naravno kljucni igrac opet nedovic koji je sve uzeo da resava.

gde je tobi? zasto ima tako malu ulogu? simon 3 minuta?

29 poena smo primili u 4/4. sabaz je bio ocajan ali srecom tu je bio nemanja sa 0/4 trojke.

 

gledajuci siru sliku nije pretezak poraz, ali pobedom smo mogli dobiti jako puno. 

problem je sto oni uopste nisu bili raspolozeni i odigrali su go prosek tekmu a mi nismo uspeli to da iskoristimo i prelomimo tekmu ranije i sprecimo da udjemo u mec na loptu dve.

i uopste nismo izgledali dobro veci deo meca.

13:0.

petak 13.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ljudi. Mi mamo 7 centra a nas su uništili večeras visoki igrači Žalgirisa. Pritom, Simon igrao 3 minuta, Tobi 7 minuta, Bolomboj 12 minuta.... Skokovi u napadu, blokade žalgirisa... Čekao sam da duško selektira ovu ekipu , nisam hteo da mu sudim prošle sezone... Ali on je čovek totalni haos

 

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Сами смо криви за пораз, али ми је фасцинатно и ненормално било да су судије судиле перфектно на њиховом терену три четвртине оно у последњој кад су под притиском дворане дозволили такво шибање са њихове стране а нама бонус испуњен за 2 мин. Не бих даље о критеријуму. 

 

Па јеботе да ли је могуће да два пута у две сезоне тотално исто све буде, бољи смо 35 минута и онда канонада не можемо да одбранимо ништа све што се баци на наш кош улази као кап. 

 

Мало ми је мистериозно да Ханга, Шабаз, Тоби нису готово улазили у четвртој кад је било најбитније, али добро, да је добио са оваквом поставом на крају другу би причу причали. 

 

Лакше би ми било да не гледам против Жалгириса тамо никад али увек помислим да ћемо добити пре утакмице и сваки јебени пут пресликано изгубимо са великом серијом на крају иако је изгледало да контролишемо солидно утакмицу шта се деси у последњих 5 минута то је мистериозно. 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, uini said:

 

ne moze. ali mozes ti da otvoris nekakvu takvu temu, jer, zasto da ne, vec je drugo kolo

Ako si me ikako citao do sada znao bi da sam uvek zracio optimizmom na kkcz temama i pronalazio nesto pozitivno kada je vecina mracila. Ovde je problem sto se ista stvar ponavlja koja nas je pratila cele prosle sezone, pa cak i na pripremama letos. Da smo izgubili ovo 20 razlike lakse bi mi palo i nasao bih opravdanje u novoj ekipi, neuigranosti, povredama. Ali ovo je problem trenera najverovatnije, gubi dobijene utakmice kao na traci. Izgubili smo poslednjih 5 minuta 15 razlike, u mecu koji je bio na mali broj poena.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

 

Očekivanja su velika, puno se uložilo u tim, navijači su to prepoznali dali podršku,  i kad se ovako nesto dogodi nervoza je ogromna, a pogotovo dva puta na isti način protiv istog protivnika. 

Treba cuvati nerve, jer ce svaki poraz vise da boli nego ranije, jer je želja za uspehom i konačno iskorakom ogromna.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da se ne lažemo, mi nemamo kao ekipa i klub tu ludačku želju za uspehom, imamo lažnog igrača Kumče Nedovića i ostale ,imamo dupelisce Čovićeve u upravi, nismo mi za evroligu

Edited by Filbi
  • Like 2
  • Ha-ha 4
  • Tuzno 2
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, uini said:

 

upravo tako, dobili su nas basketaski i na silu al sta da se radi, treba i to umeti

silver linings je da smo trebali ovo da dobijemo bez ikakvog ucinka napiera, gedraitisa i tobeyja

 

kada neko zeli da krivi ovoga ili onoga koji su nesto pruzili na parketu ili pored, neka se najpre seti toga

To me ae da kazem i tjesi jer bice bolja ova ekipa kako vrijeme bude odmicalo i utakmice se budu redjale, bice i dobrih i losih stvari.  

Link to comment
Share on other sites

U sustini, Dusko je imao onaj niz prosle sezone kad nas je preuzeo..kad je tu stalo, sve poslije toga su bili porazi kad je trebalo i nebitne pobjede. Važno da se on mršti, drži do principa itd..Baš do jaja razočarenje. Druga je utakmica, ekipa nova, svi plejevi novi..ali baš lik ne odaje neki utisak.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Najjace krenes sa Simonovicem koji je jasno kanta, u odnosu na koju Ilic izgleda kao mlazni avion, i onda mora da juris minus.

Trener potpuno nedosrastao Zvezde, njemu prijaju timovi poput Baskonije, pa ako nekoga iznenadi, dobro je, ako ne, nikom nista.

Ne zelim i necu da pominjem poz 2 i 4, niti suvisne igrace. Zelim da izrazim gadjenje na lice koje vodi klub koji volim. Samo on snosi odgovoornost za ovakvu sramotu.

Naravno, ovde je previse botova koji ce stati u odbranu bilo koga u KK, pa me nece iznenaditi da okrive sudije, vatikan i rat u Ukrajni, sve, samo ne nas.

  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Vreme je da se postavi pitanje ume li Ivanovic da dobije ovakve utakmice. 100 istih poraza prosle godine. Protiv Bajerna i veceras preslikani porazi. 

Da, sledi pitanje koga bi umesto Duška. Koga umesto Bahara, koga umesto Ivanovića...

Zdravlje mi uništiše, neka se jebu više

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Duška je pregazilo vreme plus što nikada nije imao imperativ osvajanja i pobedjivanja tako da je poprimio i taj luzerski mentalitet, šta napravi napravi jbg, niko neće da ga dira. Koji put je ovo već da ga protivnici rade na istu foru, u 4/4 obavezno gubimo prednost pa je bitno samo koliku smo razliku napravili do tada, to je bukvalno razlika izmedju pobede i poraza. Kad u zadnjih par minuta utakmice krene nizbrdo onda ne staje, pa trener si majku mu, udji u teren, napravi tehnicku, ako misliš da sudije navlace, uradi nešto ili idi u penziju, poštenije je prema svima.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Stanko1997 said:

Bravo majstore, samo jako!

Ti zivi u zabludi da ces na f4 svake godine. 

Ja samo realno kazem da ekipa koja ovako gubi meceve u kontinuitetu nema sta da trazi u borbi za bilo sta. 

10 minutes ago, Markoss said:


Pa nismo, eno jedan na evropskom nivou prosecan trener Dejan Radonjic nije svaku utakmicu ulazio sa -10 i nije svaku zavrsnicu isao sa -10, plus osvajao koliko su mu uslovi dozvoljavali.

 

Meni je ovo sto radi Ivanovic bas grozno. Neverovatno frustrira sve.

Imao je i on bolesno glupe zavrsnice ako cemo realno. Ivanovic frustrira slazem se, naravno da ce svako od nas da gleda meceve opet, ali ovo moras da dobijes, i prosle i ove godine gubis ovakve meceve koji ti kasnije dodju na naplatu. 

 

12 minutes ago, Sector said:

 

Nismo mi luzeri, samo imamo problema sa strukom koja treba da troši novac. 

 

Toliko para potrošeno da bi Mitrović bio glavni igrač. 

 

Petorka u klaču sa Mitrovićem i Dedom u reketu! 

 

 

Ima i tu istine, svake godine ista prica, igraca kakav je Hejs sanjamo godinama. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...