Kankkunen Posted February 7 Share Posted February 7 2 minutes ago, BB7 said: То кажеш због Луке Дончића? On je prvi prepoznao taj talenat, vodao ga po turskim klubovima na probe ... lik nije u vinklu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted February 7 Share Posted February 7 Neka otkine 1 minut od minutaze davidovca pa ce biti pomak. Ako nista donece čvrstinu i nece biti cunj u odbrani. Bolja zastita obruca, koji skok više i mi smo u plusu u odnosu na davidovca. U napadu i da ne uradi nista opet smo na nuli , posto ni davidovac nije imao doprinos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip83 Posted February 7 Share Posted February 7 6 minutes ago, Kankkunen said: On je prvi prepoznao taj talenat, vodao ga po turskim klubovima na probe ... lik nije u vinklu. После професионалне каријере наставио је да игра за ветеране Србије али је суспендован јер је на једном мечу нокаутирао три Литванца и једног Италијана. 🙂 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 7 Share Posted February 7 11 2 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB7 Posted February 7 Share Posted February 7 9 minutes ago, Kankkunen said: On je prvi prepoznao taj talenat, vodao ga po turskim klubovima na probe ... lik nije u vinklu. Више сам хтео мало да се нашалим, јер верујем да делимо слично мишљење. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 7 Share Posted February 7 Trej ce kao kolega mu Hanga doneti sampionski mentalitet i iskustvo ako je iole fizicki spreman, a to moze biti od izvesnog znacaja u ABA na kraju, kao i da iscupamo mozda neku pobedu vise u EL 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted February 7 Share Posted February 7 Ma kakav Zadar, gde ce da rizikuju sa njim tako rano,ko zna koliko kg ima viska, verovatno ce ovih 3 nedelje raditi po nekom programu samo za njega.... Sto neko rece, nema gde da ga testiraju osim na treninzima, i to verovatno da ga testiraju kako se koleno ponasa posle opterecenja itd... Sto se znanja i iskustva tice tu nema greske, samo dal koleno moze da izdrzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 7 Share Posted February 7 4 minutes ago, BB7 said: Више сам хтео мало да се нашалим, јер верујем да делимо слично мишљење. 🙂 Ma sve pet ... bio je dobar igrač, al glava samo za šišanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sole75 Posted February 7 Share Posted February 7 12 minutes ago, srlepajce said: Opa, 48 sati i 37 minuta pre Zalgirisa. K'o sat! Cestitike agilnoj upravi, sekretarici i onom liku sta pritiska send na gmailu! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 7 Share Posted February 7 7 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Trey je opasna pracka,sigurno nije zaboravio da sutne tu trojku i poludistancu na kojoj je izgradio karijeru Meni on nikada nije izgledao skroz fit,samo bi ja dao uslov,da promeni frizera pod hitno,ona jjegova frizura mi bas upada u oko Edited February 7 by Nini3112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 7 Share Posted February 7 Koliko sam ga ja voleo dok je igrao za Real, opasno oruzje im je bio. Zato mi je bas drago sto ce jedan deo karijere provesti u nasem dresu. Da je ovaj tim pet godina mladji, sa osnovom Teo-Hanga-Trej, uz mlade Nedovica, Lazica, Bolomboya, lagano bi igrao na F4 🙂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 7 Share Posted February 7 48 minutes ago, srlepajce said: Danas su svi izginuli na poslu. Još jedan krug skautinga u 5 do 12, lekarski pregled, potpis, objave na mrežama, slanje mailova i registracija i sve to u par sati. Bravo! 3 1 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Nemate vi pojma koji se smijete Covic je blizu realizacije svog master-plana, tj zavrsetka masine (da ne kazem robota) za podmladjivanje, kada ih sviju podesi na 25 godina nebo nam je granica. Edited February 7 by Nellthe 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted February 7 Share Posted February 7 1 hour ago, Nenadd said: Mi mesec dana pokusavamo da nadjemo tu zadnju slamku da se spasimo, a sad sem sto je rezultatski voz prosao, nemamo ni lufta da ispravimo (eventualnu) gresku. I to bi moglo da se svari da smo doveli igraca u punoj fizickoj formi kakvi su bili Smart i Gilespi, a ne Tomkins koji ocigledno ne bi mogao da prodje testiranje ni u jednom EL klubu. Slažem se. Ovaj kratkoročni ugovor (na mesec dana + do kraja sezone) je isključivo finansijsko/populističke prirode, da ne bude krava muzara momenat. Ako bi se Tomkins nedajbože povredio u prvih mesec dana, mogu zamisliti lavinu fekalija koja bi krenula, tj nastavila još jače ka našoj bajnoj upravi, koja je odavno pogubila konce. Nevezano za to, igraču puna podrška, da ga posluži zdravlje i da fino namesti ruku. Treba nam jedan dobar snajper iz ćoškova, mislim da bi ekipa ofanzivno dobro profitirala sa takvim profilom igrača na visokim pozicijama. Od Simona nismo imali neku ozbiljnu pretnju iz ćoška, da je u stanju da u serijama zatrpa koš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 7 Share Posted February 7 7 hours ago, Kankkunen said: Mirko Milićević se ne uzima za ozbiljno, samo obiđeš u širokom luku. ja ga ne pamtim kao nekog posebnog igrača. više po kosmatim leđima, čudnom horogu, izrazito dugim rukama i nadasve po prelasku u Cibonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 7 Share Posted February 7 16 minutes ago, Nellthe said: Nemate vi pojma koji se smijete Covic je blizu realizacije svog master-plana, tj zavrsetka masine (da ne kazem robota) za podmladjivanje, kada ih sviju podesi na 25 godina nebo nam je granica. Ipak je to doktor robotike, jelte 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted February 7 Share Posted February 7 27 minutes ago, Nellthe said: Nemate vi pojma koji se smijete Covic je blizu realizacije svog master-plana, tj zavrsetka masine (da ne kazem robota) za podmladjivanje, kada ih sviju podesi na 25 godina nebo nam je granica. Ako i sebe podmladi koliko ce onda godina biti u kosarci? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted February 7 Share Posted February 7 Kako prodjose sastanci sa celnicima EL, jesu li stigle te A licence u Beograd 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 7 Share Posted February 7 3 minutes ago, dzakala said: Kako prodjose sastanci sa celnicima EL, jesu li stigle te A licence u Beograd Danas komšije, sutra smo mi na redu. Ako šta bude biće u paketu, i mi i oni ... videćemo. 15 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted February 7 Share Posted February 7 Ovaj potpis mi je baš potez očajnika... Ne očekujem ništa, ako bude neke vajde super. Da će biti neki vau teško. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted February 7 Share Posted February 7 Vi nikada zadovoljni 🤣 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 7 Share Posted February 7 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Vi nikada zadovoljni 🤣 Evo pevamo. Jer ko peva zlo ne misli... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted February 7 Share Posted February 7 Just now, suptil said: Evo pevamo. Jer ko peva zlo ne misli... Sve, sve, samo da ne svirate ....... 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 7 Share Posted February 7 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Sve, sve, samo da ne svirate ....... 😂 🤮🤮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts