MrTwister Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 1 hour ago, Stex said: Iako sam komsija, pokusacu da objasnim jednom delu navijaca koji mozda ne razume koliko je Topic ustvari dobar, ili kako su mu ameri dali nadimak Hot Topic. Prvo, ogromna je stvar imati u zemlji decka koji ima samo 18 godina i koji ce da bude u top 5 pikova na draftu. Kao neko ko prati primarno NBA ligu vec 10 godina, NBA draft i manje vise sve sto se tice NBA kosarke, ovaj draft ce biti izuzetno tanak, tako da Topica ocekujem u prva 3 pika, ako ne i prvi pik. Mada tu sve zavisi da li ce Detroitu trebati plej, ili ce San Antonio izabrati Isaiah Collier-a, mada to je malo verovatna prica, decko je pokazao apsolutno nista, brojke mu padaju, tako da je najrealnije trenutno ako gledamo, da Detroit verovatno pokupi sa prvog pika nekog Buzelis-a a da SAS pokupe Topica sa druge pozicije, treba im neki plej koji zna da podeli pas, ima odlican pregled igre i koji je kompatibilan sa Wembijem, jedina stvar koja deli Topica da bude lockovan prvi pik je njegov sut za tri poena i nesto slabija odbrana. (naravno i zahtev odredjenih timova, sta im zapravo treba, Detroit je skoro pun na njegovoj poziciji, gde Spursima treba plej, mozda Juti, tako da vec sada se moze pretpostaviti gde ce i u kojem timu ce zavrsiti). Iskren da budem, ja ne pamtim kada sam video nekog klinca koji je bio ovako dominantan sa samo 18 godina, a da igra u grown man ligi, sa starcima, iskusnim igracima, koji pored toga imaju i odredjeni kvalitet. Jokic je bio nesto drugo, vise finesa, sto pokazuje i danas, dok je Hot Topic i akrobacija, finesa, visoki IQ kao Jokic, pored toga odlican i kulturan momak, i nije slucajno sto smo vec dobili komentare kako uci veoma brzo, tu osobinu je imao i Jokic. Odlican potez i za klub i za njega, decko nema sta da izgubi, siguran sam da ce podrsku da dobije, misilim niko nije lud da zvizdi decku koji ima 18 godina, koji ima odlican potencijal i ko ce uz malo srece da bude sidro reprezentacije u narednih 15 godina, da ne spominjem koliko mentorstvo Tea ima da mu pomogne, ogroman plus. Prava je steta sto ste potpisali Yaga, mada iskreno ja bi njega stavio na dvojku, a kljuceve u ABA ligi dao Topicu dok u Evroligi sigurno neku minutazu od 20+ minuta. Mislim da ce iznenaditi mnoge kada vide koliko ce moci Topic da doprinese ekipi, ok, mozda ne u prvih par nekoliko meceva, cisto dok se malo ne prilagodi ali do kraja sezone ce sigurno ispuniti sva ocekivanja navijaca. Hype oko Topica nije slucajan, zainteresovanost skauta cele NBA ligi takodje nije slucajan, odlican potez koji ce sigurno animirati i vasu publiku i osveziti tribine, ipak je sigurno mnogo bolje 6 meseci u Zvezdi, Evroliga, mnogo jakih utakmica, Teo kao mentor nego pumpanje statsa u Megi, to je vec prekucao on odavno, sto je strasno za reci, iako ima samo 18 godina. Takodje ovo ce njemu doneti mnogo stvari, ogormno iskustvo, da se kali medju najboljim igracima u Evropi, kao sto je neko napisao, igraci se ne draftuju zbog toga sta mogu da ponude odmah, vec za 3 do 5 godina, ali dodatno iskustvo u evroligi sigurno ne moze da bude minus, ako bude odigrao cak i prosecno, to ce mu dosta znaciti, ipak je momak i dalje klinac, razvija se i dalje, raste, najbitnije je da dobije odredjenu minutazu, da trenira odlicno, ostane zdrav i da upije od Tea koliko god moze, glava je na mestu sto je najbitnije. Ja nemam problem da navijam za nekog igraca, pa to bio i igrac Crvene Zvezde, sigurno cu ga pratiti aktivno i kada ode u taj NBA, zato sto je momak nesto najbolje od Tea sto smo dobili na toj poziciji, a da ne spominjem koliko moze bolji igrac od Tea da bude ako nastavi da se razvija, tako da mu zelim puno srece i da pokida, a protiv Partizana, ako bas mora hehe. Ja mislim da treba da se skala sa tim hypeom jer da je ovaj draft iole bolji Topic bi bio neki mid-late pik prve runde u najboljem slucaju. Ali posto svi projektovani top tipovi ili su krenuli lose u sezonu, ili su povrijedjeni ili se kao ova ekipa iz G league Ignitea raspada i izgleda prelose i divlje dje se EC lvl igraci izivljavaju nad njima i po 20tak razlike u G ligi to bas i ne donosi hype i porast draft stocka, otud Topic kao standardni "internacionalni igrac" koji je poceo nesto bolje i trenutno se kotira visoko. Bas zato sto je ove godine draft tako skroman da kazem, tu moze biti svakakvih iznenadjenja i niko sa sigurnoscu ne moze reci bez obzira dje bude projektovan dje ce on zapravo zavrsiti. Ja se konkretno ne sjekiram za taj njegov draft stock, stavise mislim da je ova odluka dosla i kroz Miskov amin jer potencijalno i sad imaju neki soft promise da ne moze pasti ispod neke tacke koja je njima prihvatljiva. To cini ovaj dolazak u Zvezdu nekom vrstom "igranja za dusu" ostatak sezone do drafta. Drugi par cipela ce biti patkometrisanje uprave i menadzmenta kad izadju kroz po godine sa pricom da su poslali igraca u NBA i da je to spasilo sezonu na ovaj ili onaj nacin. Ja mislim da za NBA taj njegov profil nije toliko privlacan koliko ljudi misle ali bi on mogao biti bas dobar u Evropi. Ljudi koji od njega ocekuju da bude neki Doncic-like igrac trebaju vise da gledaju u pravcu nekog Killian Hayesa jer su dosta slicniji. Za NBA tu treba dosta stvari da se poklopi, treba da bude draftovan u ekipu dje ce njemu biti dati kljuceve ekipe jer on nije sistemski igrac koji se moze svudje uklopiti vec je on taj sistem, da preko njega ide sve. Pitanje je koliko ekipa u NBA zeli da to da odmah rukiju bez obzira na to koliko je visoko kotiran. Takodje, bez lopte on nije isti igrac, prakticno da je bezopasan jer nije prijetnja sutem, bude li igrao sa Teodosicem zajedno bice uglavnom C&S igrac nesto sto bas i nije njegov forte. Svi igraci koji su pokusali da na neki nacin uzmu loptu Teu iz ruku zavrsili su neslavno ili su se skrajnuli u drugu ulogu. Druga stvar, Topic nije neko ko je prijetnja sutem, pogotovo sa NBA rangea i to je jedan od ogranicavajucih faktora, nije sad to nesto sto se ne moze dovesti na neki koliko toliko pristojan nivo al tesko da ce ikad biti elitni suter bez obzira na procente bacanja i sto god se pominjalo dosad. Ono sto je mozda i najbitnije za njegov uspjeh na NBA nivou je taj midrange game (zna @uini), Topic to prakticno nema jer on ili poteze za 3 ili zavrsava na obrucu, ti njegovi driveovi ka obrucu su uglavnom pravolinijski i ide direktno da zavrsi i pravi pritisak na isti, sad kad se u NBA susretne sa nesto jacim i vertikalnijim defanzivcima koji ga mogu ispratiti, on nema mnogo countera nit driblinga da bi mogao da promjeni pravac, ukrsti korak, nadje ugao da kreativnije i efikasno zavrsi, midrange suteve ne uzima isto cesto vs drop odbrana sto je legit alat u Evropi i NBA ali i to je nesto sto se moze razviti vremenom. Na kraju jbg odbrana je nesto sto isto nije njegov forte, kako on PnR tako i bez lopte, cak i ova off-ball odbrana pristojna jer se vidi da komunicira sa saigracima tu ali nerjetko zaboravi svog igraca, zakasni u rotaciji tu dok druge usmjerava dje da stoji, sto jbg dolazi iskustvom. Najbolji njegovi skillovi su pregled igre, pasovi i PnR igra koja je vec na zavidnom nivou, Momak pogotovo u tranziciji prelako dolazi do obruca i efikasno zavrsava tamo. Ali to je ono sto sam gore pricao da ta njegova brzina i snaga koju ima u ovom nivou ABA lige mozda nece znaciti previse kad se susretne sa nesto boljim atletama i defanzivcima u NBA. Predvidljivo je to al na ovom ABA nivou i neodbranjivo, momak samo ubrza nakon bloka i pretrci defanzivca dok strana pomoci ne stigne da to zatvori. Dio njegove igre koji bi mu valjalo da krene da koristi vise je da koristi bolje missmatcheve kad ga cuvaju nizi igraci i to je onaj dio mid game isto pomenuh gore. Svi smo gledali tog momka eo zadnjih 4-5 godina se prica o njemu tesko da je nekom nepoznat ostao na ovim prostorima, svjesni smo svi njegovih kvaliteta. Ja se nadam iskreno da ce iskoristiti ovu priliku da skrene paznju na sebe i da napreduje jos vise u jacem takmicenju poput EL, jer ako je ideja da se njemu da veca uloga kroz ABA ligu i domaca takmicenja a da Teo tu odmara ali i dalje bude bog i batina u EL onda sto znam momku bi bilo isto i da je ostao u Megi da to isto igra i tamo sa vecom ulogom. Sve najbolje zelim momku pa da na kraju upadne u neku dobru situaciju u junu ove godine. 28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Pa ja svakako jedva čekam utakmice Zvezde...i to nikakvi Čovići ne mogu da promene... 45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 8 minutes ago, Benito said: Jedini veci mag od predsednika drzave je predsednik Zvezde, kako vas je sve omadjijao sa jednim potezom, svi ste kao opijeni i jedva cekate nove utakmice ah kako divno... Pa ne navijam za Covica, pa da zbog njegovog jednog poteza jedva cekam utakmice. Jedva cekam da vidim Zvezdino dete na velikoj pozornici, srecno Tope! 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Operater Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Zao mi je samo sto ce da nam prodaje maglu u slucaju neuspeha, kao razvijali smo nasu decu Topica...A ustvari zajebao najveci budzet u nasoj istoriji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 3 35 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 27 minutes ago, Fromthecorner said: Za kraj bilo je govora o potencijalnim pojačanjima u narednom periodu. “Za sada moramo da napravimo dobru grupu od igrača koje imamo. Da radimo na hemiji i igri i bićemo dobro”, zaključio je Sferopulos. To je to znaci, to nam je sto nam je. Lukavo je Coki ovo odigrao, hajp kao da smo Kampaca vratili. Ali nema te udbaske spletke koja ce spreciti reakciju hale ako zaredjamo poraze, a moracemo krv propisati za neku pobedu u narednih 5 el kola... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Nebojsa Covic je mislio na mene i moje vreme - do sad sam morao da gledam svaku utakmicu KKCZ i Mege, a sad mi se oci mogu odmoriti od roze-zelene kombinacije 🙂 Sad, bez sale, kosarkaska win-now logika kluba je upitna (nema iskustva, nema suta, nema odbrane). Igracki, donosi nam veliko telo, prenos lopte, potencijalno igru iz prodora, racio i smisao. Po nekim karakteristikama je na pola puta izmedju Tea i Hange. Bice jako interesantno kako ce se snaci medju muskarcima, narocito jer ce dobiti i minute, cak na usrtb rezultata. Mesto u hijerarhiji i ulogu mu je tesko prognozirati, ali verujem sa ce njegovim dolaskom biti lakse i Gidri i Jagu, jer ce ih osloboditi nekih dosadasnjih obaveza. Bas ocekujem da ce sa Gidrom imati dosta minuta, nekako mi pashe uz njega. Opet, dolazi nam jos jedan bek u ovom trenutku upitne defanzive (bez obzira na telo) i jos opasnije - igrac promenljivog suta. Ali i nek trpe rezultati kad dolazi Top (kako me je Covic izmanilulisao, a ja jos uzivam)... O Topicovoj strani sam pisao i stojim iza svake reci. Ali romanticarska komponenta, bar veceras, nadvladava sve. Dobrodosao Tope, jedva cekam da te gledam kako rastes. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Pa mi ako ne dovedemo vise nikog mozemo rekreativno da odigramo nastavak sezone... Super je dolazak Topa, ali ne bih voleo da vec u januaru izgubimo interesovanje i sve sanse za EL. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Topic je sve samo nije fizicki limitiranUpravo...dečkonja sa 18 godina ima gabarite Stefana Jovića ...198cm i preko 90kg.I to bez definicije i tonusa. Za dve godine kada poraste još par santima ( videti pod Nikola Jović) izgledaće kao Marko Jarić u prajmu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Ukoliko ima ikakvih sansi, milion eura koji je ostao od Napiera proslediti na Nikolu Jovica. Pa da djuskamo. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 5 minutes ago, NikolaTest said: Pa mi ako ne dovedemo vise nikog mozemo rekreativno da odigramo nastavak sezone... Super je dolazak Topa, ali ne bih voleo da vec u januaru izgubimo interesovanje i sve sanse za EL. 6-11 verovatno na polusezoni. Projektovana prva violina tima napustila klub, da li je realno da dodjemo bar do 17-17 na kraju ako i to bude dovoljno za top 10. To znaci da bi morali da imamo skor u drugom delu 11-6. Valjda ti dovodjenje Gillespie-ja dovoljno govori o ambicijama kluba u narednom periodu. Zelje su ok ali realnost je malo drugacija, greske koje nije moguce anulirati su napravljene jos letos. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keli165 Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 14 minutes ago, NikolaTest said: Pa mi ako ne dovedemo vise nikog mozemo rekreativno da odigramo nastavak sezone... Super je dolazak Topa, ali ne bih voleo da vec u januaru izgubimo interesovanje i sve sanse za EL. Mi smo sanse u EL izgubili svidjalo se to nekom ili ne. U aba ligi smo prvi i to mesto ne mozemo da izgubimo. Za izvesno finale protiv partizana nam ne bi pomogao ni Kampaco da dodje sada a ne Topic, jer imaju duplo jaci tim. Tu ce nam ipak biti potrebna atmosfera linca i ona eminentna gospoda iz prvog reda Pionira. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Stvarno je nevjerovatno ako ne dovedu bar jos cetvorku, a i 1/2 bar solidnog igraca i da se predas na polusezoni u kojoj ti je konacno dosao Teo, koji igra i gine iznad svacijih ocekivanja, gdje u ekipi imas dobrih EL veterana i igraca generalno, ali imas 2 ocigledne rupe koje se vide iz aviona da bi ostao konkurentan za play-in. Stvarno moras biti jebeni moron. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 21 minutes ago, keli165 said: Mi smo sanse u EL izgubili svidjalo se to nekom ili ne. U aba ligi smo prvi i to mesto ne mozemo da izgubimo. Za izvesno finale protiv partizana nam ne bi pomogao ni Kampaco da dodje sada a ne Topic, jer imaju duplo jaci tim. Tu ce nam ipak biti potrebna atmosfera linca i ona eminentna gospoda iz prvog reda Pionira. Pa i nismo izgubili šanse, drugo je što smo izgubili ambicije da probamo da bilo šta uradimo. Čitava poruka je baš čovićevsko-gubitnička sa sve prizivanjem "atmosfere linča". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Kako ljudi smaraju sa negativom, i defetizmom... na svim poljima generalno... Vidim da ovdje dosta ljudi ima mišljenje da "Partizan ima duplo jači tim, i da mu ne možemo ništa"??? Pa ajde onda mi objasnite kako taj duplo jači Partizan ima redom poraze od Igokee, Mege, Cedevite, Zadra??? Šta kao ne igra im se ABA liga? Koja je već grobarska mantra na snazi, nzm šta im je izgovor... Ekipa koja kada odmara jednog, dva nosioca pukne po 20 razlike od ABA ligaša nije i ne može biti DUPLO bolja od Zvezde...eto naš Gidraitis, Hanga, Teo, Neda ubiše se od želje da igraju ABA ligu... Pa ako se ne igra Panteru i Ledeju, šta je sa ovim ostalim??... Malo više povjerenja u naše momke.. Jesmo mi "skula" od tima zbog koncepcijskih greški... Al' imamo mi kvaliteta među ovih 15+ igrača itekako... Za uspjeh u EL? Nzm.. Za borbu protiv Partizana u ABA finalu - SIGURNO... Ako se njima uopšte bude "igralo"... 16 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Bukvalno nema sanse da Jovic dolazi, ne znam sto se uopšte piše o njemu kao da je opcija. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 7 minutes ago, Milko Miller said: Bukvalno nema sanse da Jovic dolazi, ne znam sto se uopšte piše o njemu kao da je opcija. Navijacka predaja nije opcija 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Bukvalno nema sanse da Jovic dolazi, ne znam sto se uopšte piše o njemu kao da je opcija. Cane...napusti prostoriju. Čeka te Anton kod kolima. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 26, 2023 Author Share Posted December 26, 2023 1 hour ago, Cavani said: Ukoliko ima ikakvih sansi, milion eura koji je ostao od Napiera proslediti na Nikolu Jovica. Pa da djuskamo. posto ti je sestoro do sada zviznulo recs, ne znam kako da pojasnim koncept nba ugovora, do ovako npr https://hoopshype.com/player/nikola-jovic/salary/ pred sezonu 2025/26 majami/neki nba tim bira da li mu placa cca 4ipo miliona dolara, do tada zaradjuje manje od 2ipo po sezoni sto je jedan aspekt a drugi je to sto prosto ne mozes da kazes, ehej, odo' ja ili mozes ali da se dogovorite da ostavis sve te pare, pa ne znam da li i kakve penale placas inace decko ima 20 godina, dosao skoro u nba, jimmy butler ga hvali ali ce on da ostavi 4-5 miliona i da dodje u zvezdu za milionce eur ove sezone mislim, taman da sve to uradi, pa da se zabrines dal' da mu das loptu kad se resava tekma, jer nije pod libelu skroz. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 9 minutes ago, uini said: posto ti je sestoro do sada zviznulo recs, ne znam kako da pojasnim koncept nba ugovora, do ovako npr https://hoopshype.com/player/nikola-jovic/salary/ pred sezonu 2025/26 majami/neki nba tim bira da li mu placa cca 4ipo miliona dolara, do tada zaradjuje manje od 2ipo po sezoni sto je jedan aspekt a drugi je to sto prosto ne mozes da kazes, ehej, odo' ja ili mozes ali da se dogovorite da ostavis sve te pare, pa ne znam da li i kakve penale placas inace decko ima 20 godina, dosao skoro u nba, jimmy butler ga hvali ali ce on da ostavi 4-5 miliona i da dodje u zvezdu za milionce eur ove sezone mislim, taman da sve to uradi, pa da se zabrines dal' da mu das loptu kad se resava tekma, jer nije pod libelu skroz. Hvala, zato i napisah ako ima sansi. Ovih 2.5 milki je pretpostavljam pre poreza koji je prilicno veliki? Ako je tako ne bi bio u gubitku, barem ove sezone. Jasno mi je da je trade asset i da ga Jimmy gotivi. Da li ima sansi za neku pozajmicu do kraja sezone a da preuzmemo platu ili tako nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christofer Moltisanti Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 9 minutes ago, uini said: posto ti je sestoro do sada zviznulo recs, ne znam kako da pojasnim koncept nba ugovora, do ovako npr https://hoopshype.com/player/nikola-jovic/salary/ pred sezonu 2025/26 majami/neki nba tim bira da li mu placa cca 4ipo miliona dolara, do tada zaradjuje manje od 2ipo po sezoni sto je jedan aspekt a drugi je to sto prosto ne mozes da kazes, ehej, odo' ja ili mozes ali da se dogovorite da ostavis sve te pare, pa ne znam da li i kakve penale placas inace decko ima 20 godina, dosao skoro u nba, jimmy butler ga hvali ali ce on da ostavi 4-5 miliona i da dodje u zvezdu za milionce eur ove sezone mislim, taman da sve to uradi, pa da se zabrines dal' da mu das loptu kad se resava tekma, jer nije pod libelu skroz. Molim vas prekinite sa realnim postovima. Pustite barem do ujutru da se lozimo 👀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 (edited) 1 hour ago, nunilo said: 6-11 verovatno na polusezoni. Projektovana prva violina tima napustila klub, da li je realno da dodjemo bar do 17-17 na kraju ako i to bude dovoljno za top 10. To znaci da bi morali da imamo skor u drugom delu 11-6. Valjda ti dovodjenje Gillespie-ja dovoljno govori o ambicijama kluba u narednom periodu. Zelje su ok ali realnost je malo drugacija, greske koje nije moguce anulirati su napravljene jos letos. Pa ako pogledamo odnos domacih i gostujucih, trenutno smo na -2. Sanse nam svakako nisu velike, ali taj gubitnicki mentalitet mi nije jasan. Edited December 26, 2023 by NikolaTest Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Iskreno se nadam da ce mali Top da se zadrzi malo duze kod vas. Malo me brine Miskova neogranicena gramzivost i potencijalno "Petrusev" scenario. Za 3 godine igranja EL kapiram da dobijamo ono sto nam u reprezentaciji jako treba, a i dalje ce u pitanju biti mlad igrac sa karijerom ispred sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 26, 2023 Author Share Posted December 26, 2023 4 minutes ago, Cavani said: Hvala, zato i napisah ako ima sansi. Ovih 2.5 milki je pretpostavljam pre poreza koji je prilicno veliki? Ako je tako ne bi bio u gubitku, barem ove sezone. Jasno mi je da je trade asset i da ga Jimmy gotivi. Da li ima sansi za neku pozajmicu do kraja sezone a da preuzmemo platu ili tako nesto? ma ne funkcionise nba liga tako. sto se cisto novca tice, nece ni ovde dobiti kesh u koferu, to sto je porez u usa veliki, ne znaci i da nije na gubitku ..zapravo jeste, zato sto ti ovde daje novac vucic od sezone do sezone a tamo imas ugovor ali na sve to, decko ima 20 godina i ima taj neki ugovor znam za te slucajeve tipa darkelja, necu vise da igram, odoh ali takvi likovi batale kosarku ukratko, nema sansi, i opet kazem, taj decko ne bi bio normalan i to ne na pozitivan nacin, niti iskljucivo zbog novca. ne znam ko pusta te price. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts