Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

34 minutes ago, Kronostime said:

Blagoslov je kod zeta, ali ajde...

vYXFZhQ.gif

 

Zbog tebe, @BojanaCZV, @Manoly, @uncletima, @John Terry, zlosrecne moderacije koja ovo cita,  zlosrecnih Zvezdasa koji cekaju Sabazza....

16802642-a10c-443b-bfff-13edecc8c485_tex

 

:classic_biggrin:

Zet moze samo da dodje na Zvezdinu tekmu i svojim malerom utice da klub za koji navija izgubi (u ovom slucaju Valensija), a ti si nama lucky charm🍀 

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Nipodaštava se ovde Lo, kao da nam je 30 poena utrpao neki ABA bek. Nije sam krem EL ali je vrlo dobar igrač + je igrač ritma i serija. A i ne igra svako veče protiv Tea, Shabazza, Nedovića i Yaga pri čemu je među tom četvoricom simpatični brazilski midžet najbolji defanzivac. Da smo imali Lazića da ga malo zajaše druga bi priča bila ali to je priča o babi i mudima.

  • Like 16
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, uini said:

 

 

to uvek nekako zaboravimo, posto i sami, sa jos vecim zarom, trazimo smenu koucha, koji se ne zove radonjic a koji je jedini trener koji je imao kontinuitet ovde u aktuelnoj deceniji.

 

Nece bas biti da je tako. Za Duska su bas svi tvrdili da je jelte on selektovao ekipu ili bar da je pristao na istu, i da mu treba pustiti da sa njom izgura ostatak sezone. Slicna situacija je bila i sa Tomicem. Gavrilovic, Jovanovic, Alimpijevic i nisu bili za Zvezdu, bar ne u tom trenutku, tako da su oni terani cim su potpisani jer je svima bilo jasno da nemaju u tom momentu sta da traze u EL klubu i sa EL igeacima. Za kontinuitet na poziciji trenera, tj ne imanje istog je samo jedan krivac.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...