Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, EntoniMajls23 said:

Pozdrav braco cigani, čitam neko vreme vec pa pre svega da se zahvalim svima sto ste mi odmorili oci i mozak od komentara kremanjonaca sa b92 i mocarta. Za veceras neka moja predvidjanja: Tobi vs Fall - Najbitniji duel veceri, pretpostavljam da ce Tobi dobiti prednost u odnosu na Kuza, Mitar i Bolomboj mislim da nemaju sanse protiv Falla u odbrani 1vs1, a verujem da oly sprema Falla na udvajanja njih dvojice ( da deli loptu spolja ). Tobi je 213 i mislim da ce morati kako zna i ume da proba da kontrolise defanzivni skok, ako nam Kuz da neku defanzivnu minijaturu 5-10 min odlicno, svi ostali ce morati da pomazu na skoku od Jaga pa nadalje. Eventualno uvodjenje Falla u problem sa faulovima otvara prostora za 10+ partije Mitra i Bolomboja sto moze prelomiti ovu utakmicu za koju pretpostavljam da ce biti na manji broj poena. Izgubljene lopte moramo spustiti na minimum, ali uz organizovanu odbranu i nekih 35 do 50 % za 3 mislim da imamo realne sanse za pobedu. Olimpijakos je dobra ekipa, ali u ovom sastavu imaju mana i znaju da upadnu u kontraritam u napadu ako ih ne krene sut. Mislim da bi nam i Ilic mogao pomoci na def. skoku ukoliko budemo imali problema , naravno ne u istoj petorci sa Lazarevicem. Sve u svemu - Pobedjujemo ovo veceras !!!

Da dodam jos - Lazarevica na Canaan-a i nema zime.

Posted

Makabi protiv Olija sutirao 20 posto za tri,Lorenco 0 od 7,nadam se sa ce veceras da se susretnu sa puno bolje raspolozenim suterima i onda imamo lijepe sanse.

Nisu oni bez Milutinova,pa i Wiliams-Gossa ni blizu neki veliki favorit kako se vecinski misli. 

Nadam se samo da nece biti dozvoljeno da nas brane rukama kako znaju u Pireju cesto da rade.

• Like 3
Posted

Vreme je da covek sa avatara odradi dobro svoj posao,izvlacenje Falla nam otvara mnogo prostora,ne znam koliko je Fall sposoban da igra 30+ svaku utakmicu sa svojim gabaritima nije uopste lako,zatvoriti Petersa pod obavezno,Cannan ce isporucito svoje ali je cunj u odbrani i to treba koristiti(Nedovic)

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Nini3112 said:

Vreme je da covek sa avatara odradi dobro svoj posao,izvlacenje Falla nam otvara mnogo prostora,ne znam koliko je Fall sposoban da igra 30+ svaku utakmicu sa svojim gabaritima nije uopste lako,zatvoriti Petersa pod obavezno,Cannan ce isporucito svoje ali je cunj u odbrani i to treba koristiti(Nedovic)

Da, da i ja bas mislim da bi Tobi mogao da ima odlicnu partiju samo da ubaci prve suteve da se opusti i mogo bi da bude jedan od kljucnih igraca veceras.

• Like 2
Posted
1 hour ago, NMX said:

Večeras ona utakmica u kojoj ne računaš da dobiješ i poraz je upisan kad je izašao kalendar EL

Ne zaboravi da si izabran u odred vernih sanjara kkcz, mi sanjari ne upisujemo nigde poraze unapred, vec iskljucivo pobede.

Pre Evrolige je bilo upisano 34 pobede, nazalost za sada nije 8/0 nego 3/5, ali nista se nece menjati u preostalih 28 kola u nasem rasporedu da su svuda upisane pobede... Pa ako se desi nekim slucajem da po negde i izgubimo, sta da se radi, to je sport...

• Like 2
Posted

Mislim da će oni koristiti dosta i Sikmu na 5 ako budu imali problem sa strečovanjem Tobeya. Mi imamo ukupno 3 beka za večeras (2 mekana i jednog midžeta) a oni imaju Walkupa i Larentzakisa koji igraju grubo i uvek su u dresu protivnika, to je već dovoljno da oni budu favoriti. Ipak, nisu veliki favorit jer su im Milutinov i NWG veoma važni igrači, a bogami i McKissic čije se odsustvo potcenjuje jer je igrač ritma i dinamike. 

• Like 8
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Mislim da će oni koristiti dosta i Sikmu na 5 ako budu imali problem sa strečovanjem Tobeya. Mi imamo ukupno 3 beka za večeras (2 mekana i jednog midžeta) a oni imaju Walkupa i Larentzakisa koji igraju grubo i uvek su u dresu protivnika, to je već dovoljno da oni budu favoriti. Ipak, nisu veliki favorit jer su im Milutinov i NWG veoma važni igrači, a bogami i McKissic čije se odsustvo potcenjuje jer je igrač ritma i dinamike. 

Morate imati u vidu da je Sikma bio glavni defanzivni faktor u drugom mecu Olimpijakos - Panatanaikos na Lesoru. Njegova čvrstoća je neverovatna, i veoma dobro gradi za skok - ali ne ide uvek na isti, nego pravi prostor drugima da pokupe loptu.

Verujem da će prinuđeno rešenje biti sa će Davidovac igrati kao trojka (možda ga vidimo i u situaciji pleja, što je znao kod Radonjića da radi) a i Giedraitits je to radio prošli meč u par navrata.

Ovo nas takođe tera da se znatno više krećemo bez lopte, pogotovo kada bude Teo u igri. A tu imamo igrače koji se znaju kretnje bez lopte i koristiti blokove (Davidovac, Giedraitits, Nedović) + što je rečeno da sa našim centrima izvlačimo Falla napolje, verujem da možemo da prisustvujemo veoma lepoj košarci i našoj pobedi.

Posted
1 hour ago, EntoniMajls23 said:

Da dodam jos - Lazarevica na Canaan-a i nema zime.

Mislim da je mnogo bolje resenje Lazarevica kao primarnog defanzivca na Walkup-a.  Moze da mu lepo parira snagom a i nije brz kao Canaan. Usporicemo im napad svakako. Canaan ne moze nikog da unese pod kos za razliku od Walkup-a.
Ako odigramo odbranu kao protiv Fenera imamo egal zavrsnicu.

• Like 1
Posted

Znaci, poucen prethodnim iskustvom, prakticno sta god da napisem, suprotno ce biti. 
Elem, moje realno ocekivanje je da mi ovu utakmicu izgubimo, prosle godine ih jesmo dobili, ali dvije u gostima za redom bas tesko. Opet kazem, bez Sabaza mislim da nemamo velike sanse. 

• Like 3
Posted
1 hour ago, Pacino said:

Elem, moje realno ocekivanje je da mi ovu utakmicu izgubimo, prosle godine ih jesmo dobili, ali dvije u gostima za redom bas tesko.

Dve smo ih vec dobili, ovo bi bila treca pobeda za redom u gostima, a ukupno peta u nizu 🙂 

Nije nemoguca misija, ne briljiraju i oslabljeni su, ali bojim se da smo presakati spolja. Zajahace nas Vokap i Larencakis, a i Kenan ume da bude vrlo agresivan i defanzivno angazovan kad hoce. Bice mnogo ruznih napada, ali ako Deda, Tobi, pa i Bolomboj budu pogadjali otvorene suteve za 3 imamo sanse. Sve u svemu, da odigramo kompetitivnu utakmicu poput one u Blaugrani i ja zadovoljan...

• Like 1
Posted
27 minutes ago, fradler said:

Dve smo ih vec dobili, ovo bi bila treca pobeda za redom u gostima, a ukupno peta u nizu 🙂 

Nije nemoguca misija, ne briljiraju i oslabljeni su, ali bojim se da smo presakati spolja. Zajahace nas Vokap i Larencakis, a i Kenan ume da bude vrlo agresivan i defanzivno angazovan kad hoce. Bice mnogo ruznih napada, ali ako Deda, Tobi, pa i Bolomboj budu pogadjali otvorene suteve za 3 imamo sanse. Sve u svemu, da odigramo kompetitivnu utakmicu poput one u Blaugrani i ja zadovoljan...

Pih, nisam znao da su nam postali musterije, jos malo i necemo vise biti braca

Posted

Meni braća nisu od onomad...i ne volem ih. Ali da se obrati pažnja kakva je tišina u hali kada mi šutamo bacanja.
To je impresivna disciplina i jača dobrodošlica no slatko od kupina i bunarska voda ledena.
Ali ne bi imao problem da nakon večerašnjeg duela odustanu od toga zbog pete u nizu.

• Like 7
Posted
9 hours ago, Sector said:

Znači ovi su danas u sastavu:

Walkup, Canaan

Larentzakis, Lountzis

Papanikolau, Brazdeikis

Peters, Sikma

Fall

Šteta što smo i mi osakaćeni, da je bar Hanga tu imali bismo se čemu nadati.

A sa druge strane: 

Teo, Jago

Nedovic

Gidra, Davidovac, Lazarevic 

Mitrovic, Ilic 

Bolomboj, Tobi, Kuzmic 

Bukvalno jedan bekn u rotaciji pa da se poceramo, ovako tesko da izguramo ceo mec. 

Ili neka luda partija Nedovica. 

• Like 1
Posted

Jago nek igra 30min, to mu je i mera i najbolje igra kada mu se ne secka ritam, Teo i Nedovic po 25, to je 80 ukupno. Ako zatreba upada Gidra i Lazar kao neki specijal na po par minuta i vozi, ipak je to samo jedna utakmica. 

Posted
2 minutes ago, Crni said:

Ja sam ocajan prognozer, dobija ovo Oly.

Ma nismo bez šansi. I njima fale važni igrači. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...