Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

^ jeste dosta grobara je izvredjala tog idiota ali i sam tvit je imao 200tinjak lajka.

No nebitno takvih idiota ima sa obe strane. Valjda je neki idiot i napravio majice sa nekim pogrdnim natpisom i prodavao na instagramu, takvima bi da ne trepnem skakao po lobanji.

Edited by Nele
Typos
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Uhvatili ste se za Šabaza, kao poštar za komšinicu Maru. Nije Šabaz, Dzejlan Adams, Lengston Hall i Kalin Lukas pa da čupam kosu i teram ga jer ne zna ništa. Od Šabaza znamo šta možemo dobiti a kad to isporuči onda je u top 3 plejmejkera EL. Svaki igrač ima uspona i padova u godini. On je imao uspon od početka godinr pa do letos. Pad je bio neminovan. Šabazu treba jedna utakmica da veže 2,3 trojke, 2,3 šuta iz reketa i par asistencija i opet će biti onaj stari. Nadam se da će te dve, tri vezane trojke da uslede u nedelju. I nije mi jasno da se neko žali na njegovo zalaganje i borbenost. Da li ste vi nekad pre Zvezde gledali Šabaza? Ako ste očekivali Kampaca u Šabazu to je onda samo vaš problem. Šabaz nije taj tip igrača. Momak i kad je u top formi ima isti pristup igri samo što u napadu tada bude mašina za mlevenje protivnika pa mu se odbrana gleda kroz prste. Razumem frustraciju jer pored te njegove odbrane sad kada nije u formi nema ni napada pa to izgleda užasavajuće ali brzo će on da se vrati. A kad se vrati da nisam u koži protivnicima. Još ga se sećaju iz prošle sezone. 

Edited by Čočo
  • Like 4
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, uini said:

 

nije ni ovaj yagov šut neki simbol racionalnosti, nego nije bilo vremena da se išta drugo uradi a lopta je ušla pa sada ispada da je to dobar potez u odnosu na recimo to da je teokratija pripalio.

možda još bolji primer je ona teova trica par minuta ranije, gde je napravio prethodno dobru asistenciju i pogodio sa midrangea, pa se (srećom) odvažio da se digne na tricu koja se ovde čita kao nerezonska, zato što dolazi iz driblinga; jedina razlika je što je (srećom) pogodio, za razliku od nekih ranijih situacija. inače, šut koji teo treba da uzme, naravno ne 3x za redom, ukoliko ne pogađa.

 

sve u svemu, i ova kljakava igra i underwhelming napier nas neće sprečavati da dobijamo solidno tekmi, samo ako pogađamo te jebene šuteve na nivou nekog karijernog proseka igrača koji ih uzimaju. ako šabaz proigra i centri & geidraitis pronađu modus u kojem mogu kontinuirano da doprinose - biće to onda jedan potpuno drugi, viši nivo igre.

 

ako ti neki realni šutevi upadaju, i napier će imati više prostora za egzekuciju ali i za saradnju sa visokima. samim tim će i teokratija biti sveden na neku razumnu meru, siguran sam da ovo ni njemu ne prija, polomiće se ako nastavi ovako a hteli to da priznamo ili ne, on je i dalje jedan od najboljih plejmejkera u evroligi, trenutno (i nažalost) jedini u ekipi koji funkcioniše u tom smislu.

Svakako racionalniji sut nego da je Teo uzeo iz picka preko visokog igraca…

 

No nevitno je to, poenta je da je Teo odigrao racionalno i nije silio nista a ja verujem da postoji neka visa sila koja nagradi to. Nije vezivao nekoliko losih suteva zaredom ko sto je to radio u prethodnim utakmicama nego mu je primarni cilj bio da razigra pa tek onda da sutne sto sam i reko vec da je na ovaj nacin igrao niko mu rec ne bi rekao. 
Ne ocekujem da mu ovo bude standard ja cu da budem zadovoljan i sa 7-8 poena uz neki 40% iz igre i 6-7 asistencija, samo bez silenja da se ispadne heroj kad te ocigledno ne ide.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Nele said:

Svakako racionalniji sut nego da je Teo uzeo iz picka preko visokog igraca…

 

No nevitno je to, poenta je da je Teo odigrao racionalno i nije silio nista a ja verujem da postoji neka visa sila koja nagradi to. Nije vezivao nekoliko losih suteva zaredom ko sto je to radio u prethodnim utakmicama nego mu je primarni cilj bio da razigra pa tek onda da sutne sto sam i reko vec da je na ovaj nacin igrao niko mu rec ne bi rekao. 
Ne ocekujem da mu ovo bude standard ja cu da budem zadovoljan i sa 7-8 poena uz neki 40% iz igre i 6-7 asistencija, samo bez silenja da se ispadne heroj kad te ocigledno ne ide.

Apsolutno tacno. Dodao bih samo jos da nisam video ovaj nivo zalaganja,kao sinoc, od pocetka sezone. 

Link to comment
Share on other sites

@Nele, okej, samo, moje uverenje je da skoro svi naši (napadački) problemi imaju koren u sramotnim procentima za tri poena & dobrih pozicija solidnih i dobrih šutera.

taman da ništa drugo ne popravimo pojedinačno ili ekipno, mi ćemo imati puno više pobeda nego što je to sadašnji w/l odnos.

 

od tih promašaja kreće i nervoza, potreba da se prečicom stigne do egala, pa onda napier i teo krenu u te svoje akcije.

sinoć se to videlo nakonšto smo ispromašivali zicere, kontre, otvorene šuteve za tri ali kao što rekoše već ljudi, pribrali smo se jer je prekoputa bio bajern a ne neka od top evropskih ekipa

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Vrlo je bitno, osim cestitati ekipi na pobedi, ponoviti da u odnosu na sinoc mi u narednim utakmicama mozemo da se nadamo:

 

1) rastu samopouzdanja i uigranosti ekipe

2) povratku Nedovica, jos boljem zdravlju rovitog Hange

 

i to je to.

 

a ja iskreno mislim da to nije dovoljno, jer ovo sinoc je bilo jako lose, i sve osim pobede nije za pohvalu i pamcenje. Mi smo jedva pobedili na domacem terenu sinoc jako losu ekipu iz donjeg doma EL. 

Tako da smatram da osim zadovoljstva zbog pobede ne treba da izgubimo iz fokusa to da nam je jedna cetvorka NEOPHODNA ako zelimo u gornju polovinu EL

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Gilmour said:

Svaki put kada procitam komentare koji krecu sa "Gde su sada pljuvaci..." ili "da li je sad bar malo sramota pljuvace..." dodje mi da da izvrsim hara-kiri drvenom kasikom.

A kakav ti je feeling kad procitas komentare koji krecu sa "gdje su sad oni optimisti i teoljubi"?

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Био сам на уткамици, нико из копа није звиждао Шабазу чак је и песма била све јача и јача када су ови стручњаци који седе целу утакмицу почели да звижде. 

 

Јако битна победа и то после великог преокрета и у неизвесној звавршници да виде играчи да могу све, а лоше смо генерално играли осетило се колико је битна уткамица и нервоза одма присутна. 

 

Свака част навијачима, преокрет је почео од момента када је Бајерн отишао на плус 13 после тога је сваки али сваки напад њихов цела хала вршила огроман притисак када су они имали напад и извукла више од 100% од наше одбране, што се видело по Теу колико се борио и напред а тек у одбрани, мислим да се никада у животу није тако кидао и толико потрошио. Када је после тих неколико минута отишао на клупу да одмори минут два видело се колико је исцрпљен. 

 

Проблем је што немамо Недовић и Лазића и онда Ханга је мора увек да буде на терену са два бека да крпи у одбрани, са Лазом добијамо тог играча који ће одбраном да затвара али и да кажњава из ћошка у нападу. Шабаз је дао 11 поена али је деловао као да није заинтересован за игру него некако ноншалантно не диже руку при шуту. Ако он проради како зна плус Симоновић и Тоби да почну да играју бар нешто бићемо тврд орах за било коју екипу. 

 

Посебна похвала за Давидовца који се доста поправио на овој уткамици и Јага који има то у себи да може и да решава када треба и да донесе енергију која недостаје када се противник одлепи. 

 

Надам се да ће Недовић бити спреман за Барсу. 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Osim pobede, za preterano zadovoljstvo nema mesta..Igrali smo za Bajernom koji je vrlo los, i da je sa druge strane bila i ole ozbiljnija ekipa mi bi lose prosli. 

Ova pobeda ne sme da zavara,  da se problemi guraju pod tepih. Nama je potrebna doselekcija,  da bi uradili nesto više ove godine. 

Ono sto raduje je publika koja je i pored losih rezultat i 4 uzastopna poraza, od toga dva u derbiju,  napunila arenu i pruzila podrsku.

Prijatno sam iznenadjen odzivom kosarkaske publike na sve tri utakmice u Areni. Protivnici nisu bili bog zna koliko atraktivni.( asvel,monako,bajern) ali je arena bila na sva tri duela  puna. Bravo .

Edited by No name
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Verovatno ne izmisljam toplu vodu, ali:

 

Naipier i Teodosic ako je ikako moguce NIKADA zajedno da igraju. Jednostavno ne ide, pogotovo kad je ovaj prvopomenuti u velikom kanalu. Teodosic je svoje nedostatke u odbrani sinoc nadoknadio u napadu (assists i poeni) i teranjem publike 2-3 puta da podrze ekipu. Ovakav Teodosic je uvek plus, pitanje je koliko on to moze da ponovi jer ce biti jos utakmica gde drugima ne ide, a on treba da bude inicijalna kapisla za ekipu.

 

Znaci, Yago + jedan od ove dvojice u petorci i to dok se ne vrati Nedovic. Onda postoje neke druge kombinacije.

 

Yago: Matchwinner. I dalje mi malo smeta njegov govor tela i kako ga drugi mozda gledaju (moje tumacenje, nemam info). Oni ga vole, to je ocigledno, ali on nije niti maskota ekipe ni malo dete nego igrac koji je bio i na SP s tim Brazilom. Nije bas toliki nobody. Mislim da se i on nesvesno stavio u takvu ulogu, verovatni razlog je minutaza koju je imao kod Ivanovica.

 

Napier: Opet mislim da je coveku stalo i do ekipe i do rezultata, ali da on nije taj koju ce da gori i bljuje vatru. Nije takav i to je to. Marcus Williams je takodje cesto bio flegma, a ostao nezaboravan u srcima. Na kraju se svodi dajes li poene ili ne i kako igras (nebitno u kojem redosledu). I naravno, da li su to poeni za pobedu, a ne za kozmetiku i/ili licnu statistiku.

 

Davidovac pokazao znake budjenja. Prva trojka na utakmici! Vrlo dobra odbrana. 1-2 greske u napadu, ali itekako prelazna ocena.

 

Tobey: Vidi pod Naipier. Covek u kanalu. Zicer polaganje i zicer kucanje promasio + jos ponesto. Ipak dao neke poene. Totalno izgubio samopouzdanje.

 

Iscupali smo pobedu, ali mora bolje. Igra u napadu je katastrofalna kad nas ne ide sut za tri. Kad je sut tu bice scenario Asvel, kad nije bice KKP/monaco... Kad se vrati Nedovic, bice to mozda drugacije.

Link to comment
Share on other sites

Utisci utakmice:

Pozitivni: Teo. Stvarno me je iznenadio zalaganjem i trudom, nije cak imao ni nekih nerezonskih suteva, verovatno je ovo bila igra blizu njegovog maksimuma s obzirom na godine.

Negativni: jebeni Plavšić

Ogadi mi covek pobedu. Nisam bio kuci pa sam utakmicu gledao na prekide, dosao kuci, pustio reprizu i fokusirao se na Shabazza. Nesporno je decko u losoj formi, pre svega suterskoj,  ali daleko od toga da je sinoc bio bas toliko ocajan. Imao je 1-2 isforairana suta i samo jednu izgubljenu loptu, 2 ukradene...  Skromno izdanje, ali daleko od zvizduka i pljuvačine. "Što dalje implicira da je gorepomenuti, degenerik", ili marioneta.

Stvarno nije lako ograti u Zvezdi jbt, ovakav pritisak nema nigde, menjamo trenere kao gaće, igrace terako posle 3 lose partije... Zvizdimo svima samo ne onima koji to najvise zaslužuju 

  • Like 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, John Terry said:

 

Euroleague TV

 

Neutralni komentatori, nema pametovanja, profesionalizam.

 

Mada moram da napomenem da je ovaj sinoćni u dva tri navrata Tobija zvao Hanga.

 

Ali i takav ELTV Strajnić mi je prijatniji za slušanje od domaćice.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jedan od faktora poraza Bayerna je po meni i vadjenje Bolmara na 05.26 do kraja 3. cetvrtine pri rezultatu 38:52. Covek je pogodio teske suteve za dva i tri poena i po meni bio on fire. Mogao nas je sigurno dodatno unerediti.

 

Lasso ga je uveo tek na 06.09 do kraja 4. cetvrtine kad je bilo 63:60 za nas. Po meni fail Lassa, ali hvala mu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Rajon Rondo said:

Utisci utakmice:

Pozitivni: Teo. Stvarno me je iznenadio zalaganjem i trudom, nije cak imao ni nekih nerezonskih suteva, verovatno je ovo bila igra blizu njegovog maksimuma s obzirom na godine.

Negativni: jebeni Plavšić

Ogadi mi covek pobedu. Nisam bio kuci pa sam utakmicu gledao na prekide, dosao kuci, pustio reprizu i fokusirao se na Shabazza. Nesporno je decko u losoj formi, pre svega suterskoj,  ali daleko od toga da je sinoc bio bas toliko ocajan. Imao je 1-2 isforairana suta i samo jednu izgubljenu loptu, 2 ukradene...  Skromno izdanje, ali daleko od zvizduka i pljuvačine. "Što dalje implicira da je gorepomenuti, degenerik", ili marioneta.

Stvarno nije lako ograti u Zvezdi jbt, ovakav pritisak nema nigde, menjamo trenere kao gaće, igrace terako posle 3 lose partije... Zvizdimo svima samo ne onima koji to najvise zaslužuju 

 

 

Sto se tice Sabaza i komentara mislim da je totalno drugaciji bio utisak iz hale.

Sabazov govor tela je pokazivao da je poprilicno nesnadjen, smusen i izgubljen, neke lopte je mogao malo pozrtvovanije da odigra. Kao i odbranu. 

Sa njim smo obavezno isli na -10 kad god je uigri. Trebace za njega strpljenje ali stav je u pitanju dok je u igri... sto je bas bas bilo lose.

Kad su svi u hali prizeljkivali da uopste i ne ulazi (na kraju u 4/4 je usao da odmori Tea na 2 minuta).

 

 

Link to comment
Share on other sites

Zvezda: Partizan je uzurpirao Arenu

Spoiler

"KK Crvena Zvezda prinuđen je da se obrati javnosti izuzetno nezadovoljan činjenicom da uprkos konkretnim dogovorima sa rukovodstvom Beogradske Arene oko ravnopravne podele termina za treninge našeg prvog tima i svih mlađih selekcija – dana 03.11.2023.godine još uvek nema ni jedan termin na raspolaganju za treninge svih selekcija našeg kluba u toj dvorani koja je u vlasništvu grada Beograda i Republike Srbije!

KK Crvena zvezda imao je konkretan dogovor da se termini u velikoj i maloj sali Štark arene ravnopravno dele ali sada smo primorani da konstatujemo da je jedan klub (konkretno KK Partizan) uzurpirao tu dvoranu, za koju ima vrlo povlašćene cene zakupa (koje ne izmiruje na vreme, uostalom kao ni porez Republici Srbiji).

KK Crvena zvezda je rad sa svim mlađim selekcijama (koje za razliku od nekih igraju igraju nacionalna prvenstva i nisu raspuštene) od ključne važnosti, a verujemo i da je od ključne važnosti za interes srpske košarke!

Konačno, da li moramo da podsećamo da je Beogradska Arena sa svim svojim pratećim objektima (u koje spada i mala dvorana) – javno vlasništvo ovog grada i zemlje, a ne privatno vlasništvo pojedinaca, niti KK Partizan!

KK Crvena Zvezda očekuje hitno rešenje ovog problema i nećemo dozvoliti više nikakva nemušta objašnjena i ‘kupovinu vremena’ u kome sve naše selekcije gube treninge, vreme I takmičarsku sezonu!", saopštili su crveno-beli.

Inače, Zvezda naredni meč u Areni igra protiv Budućnosti u nedelju od 19.00 časova.

 

 

https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&dd=03&nav_id=2426715

 

Covicu izgleda nije dosadno...

Edited by Don Dusko
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Don Dusko said:

Zvezda: Partizan je uzurpirao Arenu

  Hide contents

"KK Crvena Zvezda prinuđen je da se obrati javnosti izuzetno nezadovoljan činjenicom da uprkos konkretnim dogovorima sa rukovodstvom Beogradske Arene oko ravnopravne podele termina za treninge našeg prvog tima i svih mlađih selekcija – dana 03.11.2023.godine još uvek nema ni jedan termin na raspolaganju za treninge svih selekcija našeg kluba u toj dvorani koja je u vlasništvu grada Beograda i Republike Srbije!

KK Crvena zvezda imao je konkretan dogovor da se termini u velikoj i maloj sali Štark arene ravnopravno dele ali sada smo primorani da konstatujemo da je jedan klub (konkretno KK Partizan) uzurpirao tu dvoranu, za koju ima vrlo povlašćene cene zakupa (koje ne izmiruje na vreme, uostalom kao ni porez Republici Srbiji).

KK Crvena zvezda je rad sa svim mlađim selekcijama (koje za razliku od nekih igraju igraju nacionalna prvenstva i nisu raspuštene) od ključne važnosti, a verujemo i da je od ključne važnosti za interes srpske košarke!

Konačno, da li moramo da podsećamo da je Beogradska Arena sa svim svojim pratećim objektima (u koje spada i mala dvorana) – javno vlasništvo ovog grada i zemlje, a ne privatno vlasništvo pojedinaca, niti KK Partizan!

KK Crvena Zvezda očekuje hitno rešenje ovog problema i nećemo dozvoliti više nikakva nemušta objašnjena i ‘kupovinu vremena’ u kome sve naše selekcije gube treninge, vreme I takmičarsku sezonu!", saopštili su crveno-beli.

Inače, Zvezda naredni meč u Areni igra protiv Budućnosti u nedelju od 19.00 časova.

 

 

https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&dd=03&nav_id=2426715

 

Covicu izgleda nije dosadno...

Nije mu dosadno ali saopštenje je skroz na mestu. Promenili smo sve hale u Beogradu kako bi trenirali a u Areni igramo utakmice bez treninga. Ako je Arena data na korišćenje i jednom i drugom klubu onda oba kluba treba podjednako da je koriste. A ne da mi menjamo svakojake fiskulturne sale a oni da se prće i šire po Areni. Bezobrazluk. 

  • Like 31
Link to comment
Share on other sites

Super je što smo dobili i što smo se digli iz kanala zvani -12 ali mi i dalje imamo gomilu defanzivnih problema. U trećoj su nas ubili sa pikom, jedan blok i neko je uvek sam, to su radili i u četvrtoj ali srećom po nas nisu pogađali, to pod hitno Janis mora da ispravi inače nam se crno piše protiv ozbiljnijih ekipa. Videti pod Željko vs mi u drugom derbiju naročito.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...