Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Posle poraza jedino sto ne volim vise od onog demagoske bulšita da je igracima potreban psiholog ili rebanje po dzepu je kada se hajpuju neke vodonose i nebitnoce kao sto su Deda i Despot Stefan trenutno...

Imamo mator tim, premazan, ponegde i talentovan, tim pun profesionalaca, dobre mladice i ljude, ovaj tim je veceras rutinirao Zalgiris i imao +9 i lagani slalom do finisa za +15...

 

E, sad, sto nam. je trener kuku lele Makelele je drugi padez, napisao sam na lajvu za njega pa da se citiram-

"ovakvo vodjenje ovog sjajnog tima, ova serija od 13-0, 4 ili 5 vezanih trojki na prostu distribuciju lopte, ona njihova Butkica, koji je delovao kao ABA centar u sudaru sa EL grmaljima i koji onda krece da sipa kao Durent i leti i zakucava kao Antonio D 20 cm iznad momaka u crveno-belom zbog popustanja tonusa na njemu, to je neoprostivo...Ovo bi student Aleksandar Vucic na hospitovanju u Megi bolje vodio... 

 

Za nas cigane je svaki mec bitan, u... o nam se u zivot i unistio petak vece i eventualan sjajan pocetak EL sezone... "
 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Clash said:

Kad ovako obrazlozis onda je drugacije, ofrlje upis gde po difoltu pljucnemo Mitra bas i nije kul.

Luka je nama TREĆI centar. TREĆI.

I kao treci centar bude medju najboljim ako ne i najbolji na utakmici.

Ne moze se on kritikovati jer prva dva centra igraju nicas kao kurac. Zato sto on daje maksimum koji moze i zna. To je za respekt po meni i to veliki.

Pogotovo na ovoj utakmici gse je u poredjenju sa ostatkom tima zmaj.

Ovo je deo moje prve poruke posle meča

Quote

Da ne pominjem da Luka koliko kod dobro da odigra meč nema mesta u ovakvoj završnici jer je jednostavno premekan.

Ja kritikujem onoga koji je odlučio da on igra završnicu.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, berti said:

Ma sve ok, ko hoce da ima.poverenje u Ivanovica posle ovog deja vu po stoti put, neka ga ima.

 

ja nemam nista protiv nepoverenja ali mi ne piju vodu argumenti napier morao da igra, nedovic luzer, dushko gubi jer te fore vise ne prolaze.

 

mislim, tj ubedjen sam, da svi ovde znamo vise i kosarke i dinamike kolektivnog sporta od takvih tvrdnji, to je sve.

Edited by uini
Link to comment
Share on other sites

Posle svega viđenog, pišem komentar tekme ne gledajući raspoloženje forumaša, ali ne sumnjam da su kritičari dobili "krila i vetar u leđa" nakon ovog i ovakvog poraza.

 

Nasuprot njima, ja sam video visok kvalitet našeg tima i zadovoljan sam viđenim, koliko god to smešno zvučalo u ovom momentu.

Siguran sam da ova ekipa ima dobre izglede da ostvari ono što svi čekamo, plasman u plej-of EL, za početak.

 

U prvom redu bi hteo da istaknem našeg genijalca u svom dresu -Miloša Teodosića. Teo je apsolutni Bog ove igre i u 36.godini. Kapa dole majstore, da nam doneseš mnogo radosti u svetom dresu!

Naš tim je ovaj meč izgubio zahvaljujući sudijskim odlukama, koje su naročito u 4/4 bile ne diskutabilne, već direktno na štetu CZV. Na prvu loptu mi napamet padaju-očigledan faul na Nedoviću na ulazu, faul u napadu Šabazza (takav na suprotnoj strani ne bi bio sviran 100%), faul u napadu Luke Mitrovića(takvih je bilo pun q na drugoj strani), očigledan faul na Luki Mitroviću na off skuku(čovek ga vuče i ne dozvoljava mu da skoči)....Još X situacija...Kriterijum od samog početka različit na dve strane terena, ono što nama nije faul na ulazima-to je u vrlo sličnim situacijama odmah svirano protivniku. Užasni delioci (ne)pravde na čelu sa onim nabildovanim kretenom- neko od vas ga je apostrofirao već, čim je delegiran za ovaj meč-mislim da se zove Difala.

 

Da ne bude samo priče o sudijama, imali smo i mi problema u igri. Pre svih mislim da su imali gomilu drugih napada, i da su im neke lopte čudnim spletom okolnosti padale u ruke, zatim 2 ili 3 situacije kad smo imali (skoro) uk.loptu opet završavaju u njihovim rukama i sledi lagan koš.

 

Rocas se noćas nije pojavio, da li je ovo bio za njega pretežak, pre svega psihički momenat, čemu su iskusno kumovali Litvanci svojim izjavama(pre svega njihov trener) i pritiskom, ili je u pitanju nešto drugo ne znam, ali nije mogao da se sastavi, promašio je otvorenu trojku što se njemu dešava doslovno-nikad,i tu se videlo da nije glavom u meču, iako je igrao odbranu sasvim korektno i voljni momenat je bio prisutan. 

Takođe, od samog početka je bilo primetno da Šabazz nije na "potrebnom broju obrtaja" i pored tri trojke(1+2), nije delovao povoljno na ekipu. Mislim da je logičan potez zašto nije odigrao završnicu, jer je Teo bio raspoložen i Duško ga je svesno držao do kraja, po sistemu "pukovnik-pokojnik". Ispalo ovo drugo jbg!

Tobi je bio neupotrebljiv, nije mi jasno zašto se ne vrti p&r i p&p sa njim češće i više. Na tome treba insistirati na treninzima, ne sumnjam da će Duško to potencirati. 

 

Na kraju, ponavljam siguran sam u kvalitet ove ekipe i više nego siguran da će oni pokazati taj kvalitet. Ono što me brine da li ćemo, kao klub, uspeti da se izborimo sa, sada već očiglednom namerom da nam se uskrati ono što na terenu pokazujemo. Taj trend se nastavlja još od prošle sezone. Gledajući neke druge "klubove" očigledna je (logistička) razlika u odnosu na nas.

 

Biće dobro, samo treba još jače voleti KKCZV i podržavati ove momke, pre svega probati da odbranimo domaći teren protiv svih protivnika, a na strani dobijati ekipe od kojih smo svakako bolji.

 

 

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Sector said:

 

Žalgirinas nas je razbio za pozicije 4 ali nema veze, da je bilo takmičenje u matematici večeras bismo se radovali.

I to bi bilo podnosljivije da nemas manekene,u vidu Nedovica, koji na 0 timskih faulova,pravi faul kada je Smits vec na obrucu. I to faul koji bi pola foruma iznelo uz kos. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Svetu se ne moze ugoditi

Mislim da je Sabaz mogao vise igrati u zavrsnici ali da je igrao on  siguran sam da bi se pisalo  ovde zasto Dusko drzi Tea na klupi i pominjalo kladjenje

 

Dusko veruje Teu i samo budala moze popiti pricu da tu ima nekog epskog sukoba  (svakodnevne nesuglasice su redovna stvar u poslu sa sefovima, direktorima)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Svaka iole napadacki potentna cetvorka protiv nas ce se naigrati.

To je Smits danas i dokazao. I ledjima ka kosu, i dok je drzao sirinu. Uz napomenu da nikad nije vazio za nekog ko lagano resava ledjima ka kosu. 
 

Svi su svesni naseg problema , a najvise protivnici. Samo se mi pravimo cool. 

Edited by Admiral
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, uini said:

 

ja nemam nista protiv nepoverenja ali mi je piju vodu argumenti napier morao da igra, nedovic luzer, dushko gubi jer te fore vise ne prolaze.

 

mislim, tj ubedjen sam, da svi ovde znamo vise i kosarke i dinamike kolektivnog sporta od takvih tvrdnji, to je sve.

Cekaj, zar tebi nista nije sporno kod Duška to što gubimo sto puta na isti  nacin. Prosla godina, Bajern, veceras...

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Bruda said:

Prosto pitanje.

Vi što terate trenera, koga biste doveli?

Niko ne tera trenera. Ali treba reći da je ovo samo njegov poraz. I to po ko zna koji put na isti način. Nama treba kao leba jedna kvalitetna četvorka i mi ćemo se šibati sa svakim. Meni je neverovatno da izgubiš utakmicu koji vodiš do 5min pre kraja, gde imaš 20 ofanzivnih skokova. Mi smo celu utakmicu igrali na granici i ko zna kako vodili. Čim je ta granica u pristupu i odbrani minimalno popustila oni su preokrenuli. Jebeni Žalgiris igra na sredini. Ni odlično ni najgore. Drže nivo celu utakmicu dok smo mi 4/4 odigrali ispod svakog nivoa. A za to je zaslužan samo trener jer tim koji je izveo na parket nije mogao da se nosi sa agresivnim Žalgirisem. Nije nama kriva ni sreća, ni Ulanovas ni Smit. Igrali su oni i do 4/4 pa nisu doneli prevagu. Trenerov poraz. Po ko zna koji put. Na isti način. Jedino je to za prst na čelo. 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, fradler said:

 

Ja ga ne teram, ali nije los izbor slobodnjaka. Skariolo, Dejo, Trinkijeri... 

Skraiolo jeste dobar izbor, Trinkijeri ne može da bude trener zvezde.

A koliko god voleo Deja on je prosečan EL trener i Duško je ipak na višem nivou od njega.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ispio sam pivo, smirio se, nista nije polomljeno... pa da se upisem.

 

 

Jebi ga, nije lose bilo do pomracenja. Bukvalno sam pomislio "ma nece nas preokrenuti kao prosle sezone". 

 

Prelomili su nas sa one 4 trojke. Imali smo +5 na 6min do kraja i onda pocinje da ih seru trojke a mi se usrali. Prvo Butkevicius trojkom nastavlja svoju seriju (ukupno 7 poena vezao tada), samo smo na +2, pa mrtvi Brady koji je do tada nista nije uradio pogadja za 3p, imamo -1, pa Smits koji nas celo vece puni, i on pogadja za 3p, eto vec -4, pa opet Brady za 2p pa za 3p, uz Nedovicevih 2+1 eto nas na -6 na 2 i po min do kraja. Poslednje eksere u kovceg opet Butkevicius. 

 

Butkevicius i Brady do tada su imali po 1p, a onda nas usrali u poslednjoj cetvrtini. 

 

 

Ne znam, hajde te trojke, branili smo se ok, uzeli su ih i pogodili, ali zasto nam je onako stao napad? OK, usrali se, ali cemu sluzi trener tu? Skoro 4min bez poena, i svega 3 suta (promasaja) za to vreme. Jos i TV timeout bio u sredini tog perioda i nista ne napravimo? Ima krivice i trenera, svakako.

 

 

Jebi ga, ne smemo ovako olako da ispustamo pobede ako mislimo da idemo u PO. 

 

Bice jos zadovoljstine, ali ovo je bas nezadovoljstina, bolje da su nas gazili 10-15 razlike konstantno. Lakse bi mi palo. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, berti said:

Evo, lomi se u Pireju. Laprovitola i Satoranski u petorci, a Teo i Sabaz ne mogu.

Je li teramo Barcokasa? Od 64-59 ce izgubiti utakmicu kuci...

 

Barcokase prevaro odlazi sve vec vidjeno u finalu EL!!!!!

 

1 minute ago, berti said:

Da, gubi od Barse, ne od prosecnog Zalgirisa. 

Kuci ili u gostima?

Link to comment
Share on other sites

Najmanji problem je poraz večeras, ovakvih utakmica će biti još dosta u ovoj sezoni i neke ćemo dobiti a neke izgubiti ali sve mane ovog tima su se videle večeras. Mekani smo na svim pozicijama, nema balansa između napada I odbrane na spoljnim pozicijama. Imamo defanzivno problem na 4, na 4 i 5 nema jasnih nosilaca igra pa trener celu utakmicu vrti 6 na te 2 pozicije. Odbrane pika je očajna, branili smo najčešće preuzimanjem pa nije ni čudno što je Zalgiris u 4/4 napravio seriju 13:0 upravo zbog naše loše odbrane pika. 

A i u napadu se nismo proslavili, kad smo naleteli na tvrdu ekipu nije bilo dobrog protoka lopte i slobodnih igrača na šutu za 3.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Don Dusko said:

Je li teramo Barcokasa? Od 64-59 ce izgubiti utakmicu kuci...

 

Barcokase prevaro odlazi sve vec vidjeno u finalu EL!!!!!

 

Kuci ili u gostima?

Barcokas je odveo Oly na f4 i opet ce. Dusko je izgubio od jebene Cibone...

  • Like 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Шутирали смо 37.7% из игре док је Жалгирис имао 51.6% и то су им ушле неке фрљоке на нашој доброј одбрани. Нема Душко џојстик да убаци те шутеве које смо промашили да је ушла тројка Давидовца или Гедраитиса друга би песма била.

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...