Sector Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 3 minutes ago, John Terry said: Šabaz i Deda sigurno, Hanga upitan. Znači nije prehlada u pitanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 2 minutes ago, bosMan_jr said: Teo super, nadam se da ce pronaci nacin da poentira iz igre, protiv jacih odbrana ce nam biti potrebna i neka njegova trojka ili poludistanca, zavrsnice na obrucu nije realno da ocekujemo u ovoj fazi karijere. Za sada poentira skoro iskljucivo sa penala. Za to ce biti znacajan Shabazz jer danas je Teo bio PG, iskljucivo gledao da razigra. Uzeo 2 trojke sto je morao, barem jos 5 otvorenih suteva je propustio i isao sa pasom. Kada je Shabazz tu, Teo ce i na 2 a onda ce istrcavati iz bloka i uzimace sut ili brzi pas za centre. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Just now, Sector said: Znači nije prehlada u pitanju. Rekose da Hanga ima temperaturu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Just now, Sector said: Znači nije prehlada u pitanju. Reče ovaj komentator, visoka temperatura, virus. Znači da je verovatno iscrpljen. Ima još 5 dana, možda i zaigra. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Hanga je imao grip, bice tu. Mnogo vim Hangu, Tobija, Sabaza i Rokasa. Ko orao u ponos u te momke smem da se zakunem. Spoiler Pozovi me u ponoc, zovi me u zoru, dobro znas da nikad ne spavaaam 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 13 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Samo zbog njega ću gledati sve Zvezdine utakmice. 2 minutes ago, Crni said: Hanga je imao grip, bice tu. Mnogo vim Hangu, Tobija, Sabaza i Rokasa. Ko orao u ponos u te momke smem da se zakunem. Reveal hidden contents Pozovi me u ponoc, zovi me u zoru, dobro znas da nikad ne spavaaam Gde prave najbolje kolače? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Just now, DameTime said: Samo zbog njega ću gledati sve Zvezdine utakmice. Menjaš avatar? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Just now, DameTime said: Samo zbog njega ću gledati sve Zvezdine utakmice. Gde prave najbolje kolače? Posle Crnog Gruje, i ovde si pokazala zavidno znanje, odlican 5, sedi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Ovde i totalni laik vidi koliko fale bek i klasicna cetvorka. Za napad ne brinem pogotovo kada budemo bili kompletni, odbrana ce napokon 😁 da nam bude slabiji deo tima i to bi mogo da istolerisem da nam nije problem defanzivni skok a koliki je problem tek ce se videti u EL. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Na startu je bitno da se pišu pobjede. Igrali smo bez dva igrača iz prve petorke i Davidovca. Neki rani utisak je da vjerovatno nikad nijesmo bolje sastavili centarsku liniju(Tobi je kapitalno pojačanje), ali zato će na PF da bude živa muka. Ne bih se iznenadio da Ilić istisne Simonovića iz 12. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Ako izadjemo na trziste za jos jednim visokim u doselekciji, sve sto Covic treba je da okaci snimak kako Teo hrani Tobija i Ilica, i da stavi email gde da nam salju ponude igraci . I obavezno da sredi da ne idu u spam mejlovi. 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Just now, Nele said: Ovde i totalni laik vidi koliko fale bek i klasicna cetvorka. Za napad ne brinem pogotovo kada budemo bili kompletni, odbrana ce napokon 😁 da nam bude slabiji deo tima i to bi mogo da istolerisem da nam nije problem defanzivni skok a koliki je problem tek ce se videti u EL. Brate, posle fudbala mi basket seo ko dupe na nosu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 5 minutes ago, John Terry said: Menjaš avatar? Kad počne NBA sezona. Bilo je par lepih akcija večeras, vidi se da Duško nije vrteo repić celo leto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Gledao sam na preskoke. Ali rutinski smo dobili bez glavnih baja na inače neugodnom gostovanju. Ja vise nego zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 5 minutes ago, Crni said: Brate, posle fudbala mi basket seo ko dupe na nosu. Bogami meni bas tesko palo gledanje moguce i zbog onog prvog poluvremena koje je trajalo 16 sati i ako je drugo bilo dosta bolje. Mada sam uso u mec nervozan zbog fk-a i Liverpula koje sam gledao uporedo. Los sportski dan za mene 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Teo magija 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Prva utakmica, jos uvek nepovezani u napadu. Defanzivni skok mora mnogo bolje. Ilic dobar N. Ivanovic>>>Yago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Isuse, šta nam lepe majčice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 2 hours ago, Losmi17 said: Nema ovo veze s zivotom. Ok, trebace vremena i sve, al ne vidim mesta za optimizam ako govorimo o vecim ciljevima. Nakon banovanja Tita pa onda Lakija ostao si poslednji Mohikanac defetizma na topiku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 1 minute ago, Drug Crni said: Nakon banovanja Tita pa onda Lakija ostao si poslednji Mohikanac defetizma na topiku. Meni fale obijica! 10 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Kad Teo i Tobi prebace u šestu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 2 hours ago, Losmi17 said: Nema ovo veze s zivotom. Pisem ovde nevezano kako ce se zavrsiti. Ekipa u kojoj znas da ce jedino rokas i hanga isporuciti ocekivano, gde je hanga bolestan. Potpuna dezorganizacija bez podeljenih uloga. Tiha jeza defanzivni skok. Toliko pohvala oko jaga i suta, decku je % verovatno 12%. Ok, trebace vremena i sve, al ne vidim mesta za optimizam ako govorimo o vecim ciljevima. Saglasan. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/ivanovic-posle-trijumfalnog-starta-teodosic-povezao-linije-nismo-jos-dobar-tim/463015 Povezao linije ovaj što ga nije hteo letos 👀😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Koliko su ruzni ovi dresovi Igokee, kao da su se usrali. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts