JPM Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 21 minutes ago, Ne sam Safete said: Nema na čemu. - Nišlija. 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Mozda je goldberg mislio na taj mec sto se igrao u Beogradu🤣 Stvarno je tesko gledati Oly😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spajk32 Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Frank Jackson je zvanično dobio pedalu u Asvelu, oko 10p u proseku, u EL za tri šutira oko 33% dok je u domaćem šampionatu imao oko 40% za tri.Iskreno ga nisam pratio, jel ima neki tačan razlog otkaza? Deluje da im je bio medju boljim igračima. Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 Ne znam šta je razlog osim što mi miriše da je u pitanju klasično šilbovanje i da su očekivali da im sam dobija utakmice u EL pa ga malo precenili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Ja mislim da je krajnje vreme da ove glavešine počnu da razmišljaju o nekoj varijanti slično VAR sobi, jer ono sinoć npr. na Zvezda - Fener je fascinantno bilo. Ajde što traje večnost premotavanje snimka ali ni ne znaju da podese uopšte sve uglove kamera, bukvalno ubijaju igru a na kraju nisu ni u stanju da lepo donesu odluku. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 49 minutes ago, spajk32 said: Frank Jackson je zvanično dobio pedalu u Asvelu, oko 10p u proseku, u EL za tri šutira oko 33% dok je u domaćem šampionatu imao oko 40% za tri. Iskreno ga nisam pratio, jel ima neki tačan razlog otkaza? Deluje da im je bio medju boljim igračima. Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka Možda su ga pomešali sa Edvinom. 😄 Ja sam ubo dve tekme gde je bio ubedljivo najbolji igrač, ali vidim da u ostalim nije bio sjajan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 15 minutes ago, Bobby Shurda said: Ja mislim da je krajnje vreme da ove glavešine počnu da razmišljaju o nekoj varijanti slično VAR sobi, jer ono sinoć npr. na Zvezda - Fener je fascinantno bilo. Ajde što traje večnost premotavanje snimka ali ni ne znaju da podese uopšte sve uglove kamera, bukvalno ubijaju igru a na kraju nisu ni u stanju da lepo donesu odluku. Tačno čuješ sudiju šta instruiše one za zapisničkim stolom i oni numeju pa numeju. Kao da su sa kruške pali, bolno sporo. On im kaže daj kameru ispod koša, ovaj prebaci na kameru sa drugog koša... majko moja... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Pa da to je i najveci problem jer taj posao ocigledno rade ljudi koji veze sa zivotom nemaju … Bukvalno deluje da nikad u zivotu nisu pratili kosarku niti znaju sta se gleda niti koji ugao da uzmu bas je skandalozno kao da ni ne gledaju utakmicu i to ne samo u Bg-u vec na vecini utakmica. Da to rade kompetentni ljudi ubrzao bi se proces bar za 4-5 puta. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 3 hours ago, Bobby Shurda said: Ja mislim da je krajnje vreme da ove glavešine počnu da razmišljaju o nekoj varijanti slično VAR sobi, jer ono sinoć npr. na Zvezda - Fener je fascinantno bilo. Ajde što traje večnost premotavanje snimka ali ni ne znaju da podese uopšte sve uglove kamera, bukvalno ubijaju igru a na kraju nisu ni u stanju da lepo donesu odluku. Kod one situacije kad je Papajanis izbacio loptu u aut, a oni dosudili Lazarevicu. Ide usporeni snimak na bimu u Areni pre celendza, i vidi se fenomenalan ugao koji jasno pokazuje da je Papajanis zadnji igrao. Trazi Zvezda celendz i krece gledanje snimaka, gde oni bar 5 minuta ne mogu da nadju taj kadar. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Na nekim utakmicama te kadrove na monitoru prema instrukcijama sudija radi neko sa zapisnickog stola, a nekada samu kontrolu uzimaju sudije. Neki su vicniji u tome a neki ne. Ali gotovo u 100% slucajeva, rezija sa TV prenosa odmah prikaze najbolji moguci ugao i tajming (samo sto ne zumiraju kao sudije). Bukvalno bi neki VAR u kom sede i sudije i neko vican reziranju prenosa bili najbolje resenje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Da li se samo meni čini, (vidim da je primetno), da sudije ne gledaju pravi snimak/ugao u svakoj situaciji? Bar ,da ne preteram, u polovini slučajeva, kao da gledaju (onaj ugao)tek da bi opravdali svoju, već donesenu, odluku?! Voleo bi da nam neko stručniji za suđenje, mislim da je kolega @drakon1(ako ne grešim), pojasni princip pregledavanja snimaka? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Imao je vec izgleda dogovor za Kinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Lessort za 6minuta 3 turnovera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Kakva suterska rapsodija i jednih i drugih u Minhenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Barsa odlučila da ne dođe na ovaj meč. Jezivo šta rade. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 20 razlike za Baskoniju protiv Barse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Kae Miki dvaesosmica nume Duskista. Bolji trener mu Vlade Djurovic grohotom se smijem, grohotom 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 (edited) Bili su zreli za poraz i u prošlom kolu. Edit. Barsa Edited November 15, 2023 by Čvarkov 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Duško i Baskonija su jednostavno neraskidiv spoj... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Sad uključih sajt evrolige da vidim ostale rezultate pošto gledam Bajern - Partizan i vidim satiranje u Vitoriji, lele pokidaše ih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Ne dajte goldbergu da vidi rezultat, ne dajte mu! 2 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Koliko zanimljive utakmice Dusko pravi pitu od g. Preporodili se Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Duško na svežinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Zanimljiv meč u Minhenu. Puno poena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Kakvo fenerovanje u Vitoriji 😁 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts