Knipex Posted January 2 Share Posted January 2 Fener na 55% za 3, 5/9 a mi na 20% 2/10. Znači skoro isti broj šuteva a procenat drastično manji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 2 Share Posted January 2 Sto manje Yaga,Gilespija/Tobija da odrzimo bar egal. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 2 Share Posted January 2 Bravo Joel, kakav borac 12 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 2 Share Posted January 2 Produžite Bolomboja na poluvremenu bemvas kilave. 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 2 Share Posted January 2 Po prvi put mi nije žao da gubimo. Mali Top postaje veliki igrač 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 2 Share Posted January 2 Dajte na poluvremenu nov ugovor Bolomboju, ko boga vas molim. U realnosti, Bolomboja vec kontaktirali menadzeri Makabija, Baskonije, Efesa i Monaka. Covic kaze, polako, valjda ja znam kad je pravo vreme za pregovore. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 2 Author Share Posted January 2 Dobar rez. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 2 Share Posted January 2 Nazalost ne mozemo skratiti rotaciju zbog duplog kola ali mozda bi i trebali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted January 2 Share Posted January 2 Потписуј Бокија за још две године одмах. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted January 2 Share Posted January 2 Koji je car ovaj Bolomboj! Jako gotivan igrac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 2 Share Posted January 2 Just now, oʞɐdoɐu nɾ said: Po prvi put mi nije žao da gubimo. Mali Top postaje veliki igrač Isti osecaj imam. Da dobije malo na samopouzdanju, bolje upozna saigrace i rotacije i bice tu uzivanja u nastavku sezone sto se njega tice. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted January 2 Share Posted January 2 Bolja grkinja 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 2 Share Posted January 2 Just now, Don Dusko said: Dobar rez. Ne vidim kako možemo da dobijemo ovo. Imamo jednog upotrebljivog igrača na centarskim pozcijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted January 2 Share Posted January 2 Imam utisak da mozemo da dobijemo jedino ako se Fener totalno raspadne.Ekipa gde se 4 igraca trudi a ostali onanisu ne moze drugacije da pobedi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted January 2 Share Posted January 2 Znam da ste tražili https://www.instagram.com/denizzaksoy?igsh=bjBleWRqZTFreTZl 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted January 2 Share Posted January 2 (edited) Samo je sigurno da Bolomboj nece biti u Zvezdi sledece sezone 🤣 Edited January 2 by Nik1991 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 2 Share Posted January 2 Džoel lavovsko srce Bolomboj 16p 6/6 za 2 4sk i borba koja se ne vidi kroz statistiku 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted January 2 Share Posted January 2 Top je morao igrati i u Atini, odlican je, samo prisustvo na parketu daje puno bolju fizonomiju ekipi za razliku od "simpa" Jaga. Medjutim toliki strah u el nije normalan za razliku od Aba, tacno protiv nas ekipe u el igraju kao mi protiv aba ligasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 2 Share Posted January 2 Rezultat odlican. Sve ostalo diskutabilno. Bolomboj konstantan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 2 Share Posted January 2 Znam da ste tražili https://www.instagram.com/denizzaksoy?igsh=bjBleWRqZTFreTZlBas sad kazem zeni pogle ovu bombu. Samo me pogledala… 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 2 Share Posted January 2 Top me rasplakao još kod onog prodora iz kontre. Bravo delijo. Samo ladna glava. Ima odakle da ti dodje.Gidra može ovde da tera forvarda jer imamo bonus šutera.Ne vraćaj štetočine nazad...nije ovo njihov nivo. Samo ne znam ko će Bokija da odmori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 2 Share Posted January 2 Sad da pocnu Jago, Deda, Gilespi i Tobi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 2 Share Posted January 2 mozda nam sezona nije ni za kurac al bar se narod zabavlja 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 2 Share Posted January 2 8 minutes ago, Knipex said: Fener na 55% za 3, 5/9 a mi na 20% 2/10. Znači skoro isti broj šuteva a procenat drastično manji. I opet ste tu negde, još uvek ništa nije izgubljeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 2 Share Posted January 2 2 minutes ago, NMX said: Dajte na poluvremenu nov ugovor Bolomboju, ko boga vas molim. U realnosti, Bolomboja vec kontaktirali menadzeri Makabija, Baskonije, Efesa i Monaka. Covic kaze, polako, valjda ja znam kad je pravo vreme za pregovore. Ne znam da li je tako, ali ja bih na mestu Bolomboya nasu ponudu u ovom trenutku odbio, osim ako ista nije znacajno bolja od trenutnog ugovora. Ne znam njegova primanja, ali on nije kod nas dosao kao Naipier kao Top Shot. Naprotiv, on u prethodnom timu nije imao neku znacajnu ulogu. Takvi igraci kad dodju i ako u retkim slucajevima "procvetaju" kod nas, obavezno odlaze na kraju sezone ako im ugovor to omogucava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts