Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 9/1/2023 at 1:50 PM, Ječmendo said:

Slovenija je prosto bolja od Australije, kenguri su precijenjeni. 

Expand  

Ma samo da nije. Odigrali najgluplju utakmicu na prvenstvu, dobili ih bez Doncica bukvalno jer su ga pustili da razigra ove polovnjake.

Posted
  On 9/1/2023 at 1:52 PM, L' Imperatore said:

Nije im se isplatilo.

Tek sad vidim da ovaj Čupo igra u NBA. 6. pick na draftu 😂 Jbt, baš svako može da bude GM...

Expand  

On je odigrao fantasticnu utakmicu na obe strane terena i drzao sam bukvalno Australiju. Da se on nije pojavio ne bi presli 50 poena.

Posted
  On 9/1/2023 at 1:53 PM, McLeod said:

On je odigrao fantasticnu utakmicu na obe strane terena i drzao sam bukvalno Australiju. Da se on nije pojavio ne bi presli 50 poena.

Expand  

Kako onda izgleda kad ne odigra fantastičnu utakmicu. Kad se lomilo, izgubio dve lopte zaredom, pošto mu ovi pune reket, jer je očajan šuter. A on se opet kao tele zaletio u taj reket.

• Like 1
Posted
  On 9/1/2023 at 1:57 PM, L' Imperatore said:

Kako onda izgleda kad ne odigra fantastičnu utakmicu. Kad se lomilo, izgubio dve lopte zaredom, pošto mu ovi pune reket, jer je očajan šuter. A on se opet kao tele zaletio u taj reket.

Expand  

Da ljubljeni LeBrik igra 10 minuta 1na1 jer nema podrsku ne bi bio bolji od njega.

Decko je postigao 13 uzastopnih poena Australije bez promasaja iznudio faul imao ukradenu loptu u tom periodu. Apsolutno sam igrao i sam vratio na -2.

Posted
  On 9/1/2023 at 1:59 PM, Don Dusko said:

Portoriko dobio Dominikanu. Sta sad nama odgovara?

Expand  

da se besimo jedino 😄 sad na igra samo pobeda za drugo mesto ako italija dobije portoriko sto je najrealnije ili prvo ako portoriko dobije italiju sto je malo verovatno

Pravac USA

• Like 1