Ječmendo Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 S Litvancima moraš da se pošibaš, a ne da glumiš uvrijeđene curice. Tu je sva filozofija, mada ne bi falilo da imamo trenera na klupi i igrača, umjesto penzionera, na poziciji Dubljevića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Koliko god verzija da ima, istina je da Italijani igraju na ono sto je nama kost u grlu - divljanje za tri poena. Mi smo se nasli nesnadjeno protiv Portorika, kada su krenuli da sipaju - a Italijani su ekipa koja je dovoljno namazana i kvalitetna da ne dozvoli sebi da udje sa tako zamasnim minusom u Q3. I opet, ono s pocetka - njima je najjace oruzje ono sto mi najslabije branimo. Voleo bih ja da ih oderemo kao vola u kupusu, al me sve strah da je sansa da se to zapravo desi dosta mala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Užasno izdanje CG protiv tanke Litvanije. Vučevič daleko najveće razočarenje. Dzoni u svom evroligaškom izdanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Au kako igraju Letonci 😮 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Moćni Žagars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Zagars pravi Bruksa na budalu. Ali jaka je Kanada, tu su, a bas su ih razbili takticki na paramparcad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Kanadjani se pogubili, ali drze se ofanzivnim skokom, ne mogu Letonci da zagrade nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 5 minutes ago, Casaubon said: Koliko god verzija da ima, istina je da Italijani igraju na ono sto je nama kost u grlu - divljanje za tri poena. Mi smo se nasli nesnadjeno protiv Portorika, kada su krenuli da sipaju - a Italijani su ekipa koja je dovoljno namazana i kvalitetna da ne dozvoli sebi da udje sa tako zamasnim minusom u Q3. I opet, ono s pocetka - njima je najjace oruzje ono sto mi najslabije branimo. Voleo bih ja da ih oderemo kao vola u kupusu, al me sve strah da je sansa da se to zapravo desi dosta mala. Tako danas igra 70% ekipa, a i onih 30% kad krene da ih sere šut može svakog da pobedi. Tako da mislim da je najbolje bilo da mi ne dođemo na ovo SP. P.S. Bili smo nesnađeni protiv Portorika jer su, onako usputno, krenuli baš da nas biju u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 (edited) Kuruc za celu sezonu u KKP nije dao onakav kos 😄 Edited August 29, 2023 by Marvin 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Kanađani pokazuju karakter, svaka čast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 1 minute ago, Beonegro said: Kanađani pokazuju karakter, svaka čast. i dobru odbranu žagars kao neki sale đorđević begins, opasan je lik 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Dobro je što sam umesto kupanja izabrao da gledam Žagarsa kako se igra košarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 1 minute ago, Chaos Is Me said: Dobro je što sam umesto kupanja izabrao da gledam Žagarsa kako se igra košarke. Stižem sjutra veče u CG, je li voda mokra i slana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Inače mnogo biju Letonci, ovaj Bertans je jedan prljav smrad, gura igrača u skoku, ne bi bili čudo da ga razmaže neko po parketu sa sve ovim devojačkim ramencima. 1 minute ago, Beonegro said: Stižem sjutra veče u CG, je li voda mokra i slana? Taman kako treba nego najavljuju neke oluje ovih dana, ciklon Žagars. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Ludi Kure igra kao doktorSent from my M2007J17G using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 (edited) Kurčevi Kuruc hapsi pozadi i uredno sve posprema napred. Iz dis ril lajf? Edited August 29, 2023 by zorex 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Baš se fizički igra na Can Lat a i sudije se gube po malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 (edited) @zorex ima onaj klub sto mu treba jaka trojka, na cetvorku 😅 Edited August 29, 2023 by Marvin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Rodions stvarno igra utakmicu života. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 SGA još jedan takeover, brutalan je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 SGA ubacio u treću. Kako god, nezgodni su Letonci skroz, cepaju trojke i biju kao sveti Ilija plus imaju Žagarsa kao suvu klasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 (edited) Stats whore ponovo jase! Edited August 29, 2023 by Don Dusko 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 5 minutes ago, zorex said: SGA još jedan takeover, brutalan je. jel opet statpaduje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Ozbiljni su Kanadjani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 26 minutes ago, McLeod said: Ako nas opet izbace ne treba ni da idemo dalje. Ako kanimo pobijediti ne smemo izgubiti. 2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts