Jump to content

LIVE - Ostale reprezentacije


Recommended Posts

Ne mogu da natjeram sebe nikako da gotivim lukinu košarku, koliki god da je majstor. 

 

Užasno me smaraju njegovi pokušaji da izbori faul, koji uglavnom dobija ali u slučaju da ne sviraju, odmah kidiše na sudije.

 

Nadam se da će proći Kanada. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, MrTwister said:

Bertans je onde pozurio sa sutem, Zagars ocekivao pas njemu jer je bilo ostalo bar jos 3-4 sekunde pa da odatle nesto uzmu, al ovaj htio da rjesi, islo ga citav mec na kraju je mozda i zasluzio da uzme zadnji taj sut.

 

Teško bi se složio. Ajde da je ovo jedna od 82 utakmice regularnog dela NBA lige, pa da gledamo ko če da bude gamewinner. Kad se igra za polufinale SP, apsolutno je nebitno ko če ga dati. Važno je samo da se pronadje najbolja moguča opcija. A to ovde nije bio slučaj, po mom mišljenju.

 

2 hours ago, diego said:

Pa i Kari je tolerisao Bogdana sa katastrofalnom igrom protiv Italijana, pa mu je ovaj vratio protiv Litvanije. Sruder je kapiten i najbolji igrac, jok i nece da ga tolerise bilo koji trener.

 

Bogi je pravi kapiten. Šruder je verovatno traku iskukako otprilike kao Embiid MVP titulu. Mislim ono, samo kad vidiš njegovo ponašanje, misliš da njega stvarno neko od saigrača u ekipi doživljava kao nekog lidera? Čisto sumnjam

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...