Casaubon Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Nek ostane zabelezeno negde - mi smo Litvance naterali da disu na skrge i da ne mogu do kosa da dobace. Kunem se da ja ovo nikada pre nisam video da neko uradi na ovom nivou takmicenja. 17
DameTime Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Ovo je definicija onog svi za jednog, jedan za sve. Dočekali smo da to ponovo imamo u košarkaškoj reprezentaciji. 16
40Wins Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Mora da udjemo zadnja 2 minuta sa 20+, da ne udje voda uusi.
Kooineeperk Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Just now, Casaubon said: Nek ostane zabelezeno negde - mi smo Litvance naterali da disu na skrge i da ne mogu do kosa da dobace. Kunem se da ja ovo nikada pre nisam video da neko uradi na ovom nivou takmicenja. To je ono sto sam rekao na pocetku - ne znam kako ce igraci oba tima izdrzati 40min ovog intenziteta. Nama je sada lakse jer ne zurimo a oni moraju.
McLeod Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Kari je imao trenutak lucidnosti za utakmicu u pravom trenutku. Bio je celu utakmicu korak ispred odlicnog trenera.
Indig0 Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 I šta je bolje mladim igračima, da budu uz repku ili da iskoriste leto da se pripreme individualno za novu sezonu? Mislim da je stvar poprilično jasna. 4
Prijatelj Mitar Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Just now, McLeod said: Kari je imao trenutak lucidnosti za utakmicu u pravom trenutku. Bio je celu utakmicu korak ispred odlicnog trenera. Prosle godine je bio malo zaHrdjao, ove je ipak u formi. 1
McLeod Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 1 minute ago, Duh koji lebdi said: Prosle godine je bio malo zaHrdjao, ove je ipak u formi. Oscilacije ocekivane od mladih trenera 5
Kooineeperk Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Mirnooooooo spavaj nanoooo sve je zakljucanoooo!!! 1
СамоТи3 Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Људи Пешић ће да се бори за медаљу. Дугује му се једно велико извињење без 3 4 главних играча је ово велики успех. Шлолујјј. Да чујем ко је земља кошаркеееееее??????? 1
McLeod Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Kakav intenzitet i kakvu odbranu peglamo 40 minuta!!! 2
Recommended Posts