Jump to content

Košarkaška reprezentacija Srbije


Recommended Posts

29 minutes ago, srlepajce said:

 

🥰

Kao sto je neko vec napisao ranije, kada je Stefan Jovic na nivou sigurno pobedjujemo. Pazi ti sta je on u ovoj odbrani sve uradio: pomogao prilikom udvajanja, odigrao cistu odbranu nad igracem koji se zaleteo u reket, rotirao u pravom trenutku na igraca koji je fintirao Petruseva i zamalo iznudio faul u napadu i na kraju u pravom momentu izasao na igraca koji je na trenutak ostao sam i imao priliku da sutne trojku ali nije uspeo.

  • Like 18
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Polivalentni Stevica said:

 

Jedino ću napisati o Aleksi Avramoviću i kakav je put imao ovaj momak u reprezentaciji.Pojavio se na mala vrata u kvalifikacijama za prošlo SP,doneo pobedu protiv Austrije.Pet godina kasnije,Aleksa je neizostavni i važan član reprezentacije.

Ja sam posle Aleksinih partija u kvalifikacijama bio mišljenja da za njega mora biti mesta na prvenstvu. Brz obzira što je on figurirao za rezervistu kada su svi zdravi i odazvani, igrač takvog majndseta se mora voditi. On je onaj tip igrača kog “pali” reprezentativni dres i isporučiće najbolje što ume bez obzira na trenutnu formu. Potpuna kontrast u odnosu na Micića.

  • Like 11
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ovo danas je bilo savršeno, ali posebno moram da istaknem Milutinova. Nisam vjerovao da može da bude ovako dominantan protiv Valančijunasa. Skinuo je sa sebe jedan veliki znak pitanja. 

 

Mnogo mi se sviđa ova ekipa bez povlašćenih igrača, gdje svi grizu u odbrani. 

  • Like 24
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...