PorodicneVrijednosti Posted April 30 Share Posted April 30 To mozda u nekoj tvojoj alternativnoj stvarnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 30 Share Posted April 30 Ne vidim kako je Bajern u Ligi šampiona veći klub od Milana,ali ok..ja svakako nisam ovde posve objektivan.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted April 30 Share Posted April 30 1 hour ago, alpaka Bereta Sida said: To mozda u nekoj tvojoj alternativnoj stvarnosti Klub za koji navijas je bio prestizna igracka fasistickog diktatora, koji je sprovodio svoj centralisticki fasizam i preko fudbala. Mozes ti da pricas sta hoces, those are the facts. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 30 Share Posted April 30 15 minutes ago, BattleBender said: Klub za koji navijas je bio prestizna igracka fasistickog diktatora, koji je sprovodio svoj centralisticki fasizam i preko fudbala. Mozes ti da pricas sta hoces, those are the facts. Reci mi da nemas pojma o tome kako je Real postao to sto jeste bez da mi kazes da nemas pojma o tome kako je Real postao to sto jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 30 Share Posted April 30 1 hour ago, BattleBender said: Mislis ljubimaca nemackog fasizma i franko-spanskog? Jaoj, nemoj... Hitlerov omiljeni tim, najveći propagator nacizma u nemačkom sportu je bio Šalke 04, šest puta šampion od 1933. do 1945. Velika većina i igrača i uprave su bili pripadnici SS i SA jedinica. S druge strane, Bajern Minhen je bio između dva svetska rata klub nemačkih Jevreja, lako ćeš pogoditi kako im je bilo pod nacistima. Franko jeste bio ljubitelj fudbala, ali samo u funkciji unifikacije Španije. Jeste bio prijatelj sa Bernabeuom, ali je bio prijatelj i Žozepu Samitieru, jednom od ikona FC Barcelona. Real je tokom Frankove vlasti osvojio 14 titula i 6 kupova. Barselona 8 titula i 9 kupova. Samo tri trofeja razlike nisu neka dominacija. U 39 godina koliko je Franko vladao Španijom. Kup Kralja se u Frankovo vreme zvao Copa del Generalísimo i dodeljivao ga je Franko lično. Barsa i Atletiko Madrid imaju više tih kupova od Reala. Misliš da bi Franko, da je stvarno gurao Real kao što kažeš, to dopustio ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 30 Share Posted April 30 Jedan jedini Toni, midfield maestro ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 30 Share Posted April 30 11 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Jedan jedini Toni, midfield maestro ❤️ Za mene posle Zidane, Kroos je najbolji veznjak ikada. Kompjuter jbn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 30 Share Posted April 30 Kod mene se finiš takmičenja gleda na nekom auto-pilotu pošto se zna ko osvaja..ostali su ovde samo dekor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 30 Share Posted April 30 Znam da bismo ispali od Reala ali mi je krivo sto nas je Bajern izbacio. Bolji smo od njih za bar tri gola razlike, smehotres od tima. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 30 Share Posted April 30 5 minutes ago, McLeod said: Znam da bismo ispali od Reala ali mi je krivo sto nas je Bajern izbacio. Bolji smo od njih za bar tri gola razlike, smehotres od tima. Pisi cesce. Mozda Bajern postigne jos nekoliko golova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted April 30 Share Posted April 30 Luninov gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 30 Share Posted April 30 Meklisha goat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted April 30 Share Posted April 30 kakav idiot je Vasquez Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted April 30 Share Posted April 30 Ali kakav lik je mek, voleo bih da ga upoznam 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 30 Share Posted April 30 Bravo Bayern. Harry Kane Ajde jos Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted April 30 Share Posted April 30 Belingem jedan dobar potez nema večeras. Deluje Real umorno, bolja bi utakmica bila da je siti prošao dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 30 Share Posted April 30 Sad ce samo da ih iznerviraju bezveze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted April 30 Share Posted April 30 On 4/23/2024 at 12:51 PM, Shunsuke Nakamura said: Nije dobar argument kad ne ide Murinju u korist. Imali su svi bolje rezultate, jer niko nije završio na sredini tabele. U Romi se isto pričalo da ne može niko bolje, a vidimo odmah da može. Isto sredina tabele i otkaz, a sad sa De Rosijem borba za LŠ. Čekamo da vidimo koji će novi klub da unesreći, ako je iko lud da mu da šansu. Za ovo potcjenjivanje tadašnjeg Junajteda mogu samo reći da nemaš elementarno poznavanje fudbala ili da ovo pišeš da bi umanjio uspjehe Barselone i Gvardiole. I šta ti znači ova maloumna teza sa poređenjem nekih igrača? Kao CR i Runi idu na Pujola i Pikea? Šta kao CR koji je tada bio Zlatna lopta i jedan Runi su neki bezopasni likovi. A tek Sam Allardyce. Koji je on bio na tablici? to tek ide Josepu u korist. Ili Brendan Rodgers. Bold: Ovako možeš nekim ko je na toj razini komunikacije. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 30 Share Posted April 30 Nisam znao da je igrao Belingem. Usra ih Bajern. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 30 Share Posted April 30 Sjajna partija Kima vcrs, najbolji igrac Reala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted April 30 Share Posted April 30 (edited) Cim je usao Modric druga prica... Anceloti ako se bude kockao i u Madridu sa klupiranjem jedinim koji uz Krosa ima loptu i organizaciju, i treba da ispadne Edited April 30 by diego Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 30 Share Posted April 30 Opet će Vini da kenjka o uvredama a svaku ponaosob je zaslužio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 30 Share Posted April 30 2 minutes ago, diego said: Cim je usao Modric druga prica... Anceloti ako se bude kockao i u Madridu sa klupiranjem jedinim koji uz Krosa ima loptu i organizaciju, i treba da ispadne Kroos i Modric da startuju zajedno protiv Zvezde, tu utakmicu bi gubili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 30 Share Posted April 30 Ako nije tu Upamecano da usere, tu je Kim Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 30 Share Posted April 30 Slabo pratim bajern. Zasto Dejvis nije starter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts