Barker Posted August 12, 2024 Posted August 12, 2024 Pa kad detaljnije pogledas, ovo i nije daleko od istine 😕
alcesta Posted August 12, 2024 Posted August 12, 2024 Pa nisu ni ostali Srbi bolje prošli. Što se mene tiče mogu svi da nose plastične kese, samo kad su medalje tu 2
L' Imperatore Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 On 8/12/2024 at 11:28 AM, Smrtokapa said: ⚠️ Šta znam, ja hteo baš da pohvalim dizajn. Kad porediš sa nekim drugima (pa čak i na tom postolju gde je bio Novak), sve neke drečave boje, ispisana imena države sa velikim štampanim slovima, itd itd. A ovo naše je bilo onako fino ukomponovano, minimalistički. Meni se svidjalo.
alcesta Posted August 29, 2024 Posted August 29, 2024 Osakina crno-bela varijanta mi se mnogo više sviđa nego ona grozna zelena.
Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 26 minutes ago, Poenter said: Ne znam o čemu pričas, Rodžer je modna ikona i svi su tamo balili na njegove kombinacije, kosicu, traku... Ponavljam, ti i imaš svoj ukus i mišljenje i to je sasvim legitimno, ali činjenice o tome šta se generalno smatralo i smatra su drugačije. I danas kad Novak izađe u crnom na USO, piše se da je dobar, ali ne kao neki tamo Federerov čuveni ctni autfit u Njujorku. Da se razumeo, to ne pišem ja, samo sa čitao. Tu ni ne dotičemo kosicu koja je uvek u svetu tenisa bila bitna i koju su Federer i Nadal furali dugu, a Novak nikada nije. To u tom svetu ide toliko daleko da se Agasi mučio sa perikama. U košarci na primer obriješ glavu i dobar si. Ma mislim, samo mi AI nemojte citirati, šta sam čitala na tim sokoćalima...(Fed nije osvojio RG ) Razumem ja šta ti želiš da kažeš, ali to prosto nije tako i degradira njihovu sportski vrednost-kosica etc Istina je da ja pamtim i priznajem Bjorgovu obleku i nikog više-pamtim samo grozne stvari npr zebre da RG jedne godine koje je radio Adidas. A u pedeset osmoj sam. I sad zamisli Novaka pred meč kako namešta kosu, ili Federera ili Nadala... Svako je bio svoj, kao što je i Alkaraz svoj, a ne pr prozvod zvani Siner. A u sledećem nastavku, gledaćete
Poenter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Pričam o popularnosti. I naša Ana je popularnija nego što je rezultatima zaslužila. A Novaku je stalo do popularnosti, priznao je kod Bilića. Cenim da je bilo lakše da namešta frizuricu nego da šalje srca. Nije ni slanje srca ono što je on pa je radio. Edited 6 hours ago by Poenter
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Tačno to. I za Kurnjikovu važi i ima još milion primera gde se pojedini trpaju, pa Vilander i Mekinro ispadaju veći teniseri od Samprasa ili Graf ili Seleš.
alcesta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam sigurna čiji je ovo model, Adidas možda? Elem, kad god vidim tenisera ili teniserku u ovom dezenu provedem pola meča pokušavajući da razaznam šta predstavlja ova šarena mrlja i predstavlja li uopšte išta. Jednom mi je priličilo na siluetu konja, ali očigledno nije. U svakom slučaju odvlači pažnju od tenisa.
Barker Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Y-3, ne znam sta je, cije je, ali meni se bas svidelo, nosio klinac protiv Novaka u r1
Recommended Posts