Jump to content

"Outfit", oprema, moda i sve ostalo sto ima veze s estetikom :D

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted
On 8/12/2024 at 11:28 AM, Smrtokapa said:

⚠️

cjkpg0T.jpeg

Šta znam, ja hteo baš da pohvalim dizajn. Kad porediš sa nekim drugima (pa čak i na tom postolju gde je bio Novak), sve neke drečave boje, ispisana imena države sa velikim štampanim slovima, itd itd. A ovo naše je bilo onako fino ukomponovano, minimalistički. Meni se svidjalo.

• uvrnuto locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic
  • 3 weeks later...
Posted
26 minutes ago, Poenter said:

Ne znam o čemu pričas, Rodžer je modna ikona i svi su tamo balili na njegove kombinacije, kosicu, traku...

Ponavljam, ti i imaš svoj ukus i mišljenje i to je sasvim legitimno, ali činjenice o tome šta se generalno smatralo i smatra su drugačije.

I danas kad Novak izađe u crnom na USO, piše se da je dobar, ali ne kao neki tamo Federerov čuveni ctni autfit u Njujorku. Da se razumeo, to ne pišem ja, samo sa čitao.

Tu ni ne dotičemo kosicu koja je uvek u svetu tenisa bila bitna i koju su Federer i Nadal furali dugu, a Novak nikada nije.

To u tom svetu ide toliko daleko da se Agasi mučio sa perikama. U košarci na primer obriješ glavu i dobar si.

Screenshot-20250828-135410-Chrome.jpg

Screenshot-20250828-135511-Chrome.jpg

Screenshot-20250828-135532-Chrome.jpg

Ma mislim, samo mi AI nemojte citirati, šta sam čitala na tim sokoćalima...(Fed nije osvojio RG :classic_dry:)

Razumem ja šta ti želiš da kažeš, ali to prosto nije tako i degradira njihovu sportski vrednost-kosica etc

Istina je da ja pamtim i priznajem Bjorgovu obleku i nikog više-pamtim samo grozne stvari npr zebre da RG jedne godine koje je radio Adidas.

A u pedeset osmoj sam.

I sad zamisli Novaka pred meč kako namešta kosu, ili Federera ili Nadala...

Svako je bio svoj, kao što je i Alkaraz svoj, a ne pr prozvod zvani Siner.

A u sledećem nastavku, gledaćete  :classic_laugh:

Posted (edited)

Pričam o popularnosti. I naša Ana je popularnija nego što je rezultatima zaslužila. A Novaku je stalo do popularnosti, priznao je kod Bilića.

Cenim da je bilo lakše da namešta frizuricu nego da šalje srca.

Nije ni slanje srca ono što je on pa je radio.

Edited by Poenter
Posted

Tačno to.

I za Kurnjikovu važi i ima još milion primera gde se pojedini trpaju, pa Vilander i Mekinro ispadaju veći teniseri od Samprasa ili Graf ili Seleš.

Posted

images?q=tbn:ANd9GcRTZETaYSio1LnJ_8pagrE

Nisam sigurna čiji je ovo model, Adidas možda?

Elem, kad god vidim tenisera ili teniserku u ovom dezenu provedem pola meča pokušavajući da razaznam šta predstavlja ova šarena mrlja i predstavlja li uopšte išta. Jednom mi je priličilo na siluetu konja, ali očigledno nije. U svakom slučaju odvlači pažnju od tenisa.