ćušpajz Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 neću. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 (edited) @uini Ako vredno bude radio, Bruno moze max biti all time #2. Lesor je kao Steva Kari za 3pt, niko ga nece stici jos makar jedan vek. Edited November 10, 2023 by MC Thunder 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: @uini Ako vredno bude radio, Bruno moze max biti all time #2. Lesor je kao Steva Kari za 3pt, niko ga nece stici jos makar jedan vek. ne znam, ovi snimci od sinoć mi izgledaju kao skori sunovrat lessorta nejakog, u smislu šipke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Andjušić sinoć, jedna od boljih , a možda i najbolja partija posle povratka u KKP. Šteta što se to retko ponavlja. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Suze https://vm.tiktok.com/ZMjvwPcJC/ 2 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 2 hours ago, Kronostime said: `oces glasom Lepog Mice kod Ivana Ivanovica? uini ne zna ko je Lepi Mića, samo visoka umetnos’ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 realno ni ne treba da znam,dovoljno sam visok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Andjusic prvi plej. Možemo da se sprdamo do sutra, ali organizacija igre je najbolje izgledala dok je on komandovao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Posto ovde ima kosarkaskih znalaca, sta mislite, dolaskom Kabokla, kakve ce biti kombinacije na 4-5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Vucicev kum bio na utakmici, navijaci ga oterali. Lepa slika... 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Sedeo par metara ispred mene, drugar mi reče ko je, iskreno prvi put čujem. Nisam ni skontao kad je izašao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 (edited) 22 hours ago, jedibojan said: Da mozete da birate: Motley ili Tavares? Pre 2-3 meseca me jedan novinar uveravao u priču da postoji neki problem između Itudisa i Motlija, te da KKP čeka rasplet i da će pokušati da ga dovedu. Ne znam koliko ima istine u tome, ali činjenica je da je Motliju minutaža na startu sezone, značajno smanjena. Što se tiče konkretno tvog pitanja, svakako da je Tavares najveći game changer među evropskim centrima i iz tog ugla ne postoji dilema. Ali iz ugla naše košarke, one brzine koju Žoc pokušava da postigne, atraktivnosti, svakako da mi Motli bio interesantniji igrač. Edited November 11, 2023 by realno *w 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Bilo je istine u tome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 36 minutes ago, realno *w said: Pre 2-3 meseca me jedan novinar uveravao u priču da postoji neki problem između Itudisa i Motlija, te da KKP čeka rasplet i da će pokušati da ga dovedu. Ne znam koliko ima istine u tome, ali činjenica je da je Motliju minutaža na startu sezone, značajno smanjena. Mislim da bih i ja radije gledao Motleya 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 pijbojan 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 1 hour ago, realno *w said: Sedeo par metara ispred mene, drugar mi reče ko je, iskreno prvi put čujem. Nisam ni skontao kad je izašao. Jedno od najuzasnijih zivih bica na koje bi ikada mogao da naidjes. Nadam se da nikada neces imati priliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 pijbojanPo gifu je šmrčibojan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 5 hours ago, ScepanScekicSto said: Posto ovde ima kosarkaskih znalaca, sta mislite, dolaskom Kabokla, kakve ce biti kombinacije na 4-5 ? Mislim da cemo gledati kombijacije gde ce bukvalno svako igrati u paru sa svakim 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Samo da ih docekamo sa kakvim-takvim prikljuckom u EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 20 hours ago, KockoOblo said: Andjušić sinoć, jedna od boljih , a možda i najbolja partija posle povratka u KKP. Šteta što se to retko ponavlja. Monako i 4 trojke, čini mi se. Ako je @Son_of_a_gun dobro brojao. 😄 Mada mi je ova partija bila raznovrsnija. Stvarno odlično. Čak je prilično stisao odbranu. 2 hours ago, realno *w said: Sedeo par metara ispred mene, drugar mi reče ko je, iskreno prvi put čujem. Nisam ni skontao kad je izašao. Osladila se ta firmeća mesta? 😄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Barselona prije godinu dana, samo što te poraze niko ne pamti. [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Da budemo iskreni, nije ovo prvi put ove sezone da se za Daču reklo kako mu je "to najbolja partija od dolaska". Sto je vrlo dobro i za njega i za tim/rotaciju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 'Ebeš prangijanje na -20, ovo je ipak važnije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 11 minutes ago, MC Thunder 2 said: Da budemo iskreni, nije ovo prvi put ove sezone da se za Daču reklo kako mu je "to najbolja partija od dolaska". Sto je vrlo dobro i za njega i za tim/rotaciju. Primetan je napredak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts