Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

@uini Ako vredno bude radio, Bruno moze max biti all time #2. Lesor je kao Steva Kari za 3pt, niko ga nece stici jos makar jedan vek.

ne znam, ovi snimci od sinoć mi izgledaju kao skori sunovrat lessorta nejakog, u smislu šipke.

Posted

Andjusic prvi plej. Možemo da se sprdamo do sutra, ali organizacija igre je najbolje izgledala dok je on komandovao.

Posted (edited)
22 hours ago, jedibojan said:

Da mozete da birate: Motley ili Tavares?

Pre 2-3 meseca me jedan novinar uveravao u priču da postoji neki problem između Itudisa i Motlija, te da KKP čeka rasplet i da će pokušati da ga dovedu. 

Ne znam koliko ima istine u tome, ali činjenica je da je Motliju minutaža na startu sezone, značajno smanjena.

Što se tiče konkretno tvog pitanja, svakako da je Tavares najveći game changer među evropskim centrima i iz tog ugla ne postoji dilema. Ali iz ugla naše košarke, one brzine koju Žoc pokušava da postigne, atraktivnosti, svakako da mi Motli bio interesantniji igrač.

Edited by realno *w
  • Like 4
Posted
36 minutes ago, realno *w said:

Pre 2-3 meseca me jedan novinar uveravao u priču da postoji neki problem između Itudisa i Motlija, te da KKP čeka rasplet i da će pokušati da ga dovedu. 

Ne znam koliko ima istine u tome, ali činjenica je da je Motliju minutaža na startu sezone, značajno smanjena.

255bd30f-894f-4c95-b040-22c43b8dbe5c_tex

Mislim da bih i ja radije gledao Motleya

• Like 3
Posted
1 hour ago, realno *w said:

Sedeo par metara ispred mene, drugar mi reče ko je, iskreno prvi put čujem. Nisam ni skontao kad je izašao.

Jedno od najuzasnijih zivih bica na koje bi ikada mogao da naidjes. Nadam se da nikada neces imati priliku.

Posted
5 hours ago, ScepanScekicSto said:

Posto ovde ima kosarkaskih znalaca, sta mislite, dolaskom Kabokla, kakve ce biti kombinacije na 4-5 ?

Mislim da cemo gledati kombijacije gde ce bukvalno svako igrati u paru sa svakim

• Like 4
Posted
20 hours ago, KockoOblo said:

Andjušić sinoć, jedna od boljih , a možda i najbolja partija posle povratka u KKP. Šteta što se to retko ponavlja. 

Monako i 4 trojke, čini mi se. Ako je @Son_of_a_gun dobro brojao. 😄

Mada mi je ova partija bila raznovrsnija. Stvarno odlično. Čak je prilično stisao odbranu. 

2 hours ago, realno *w said:

Sedeo par metara ispred mene, drugar mi reče ko je, iskreno prvi put čujem. Nisam ni skontao kad je izašao.

Osladila se ta firmeća mesta? 😄

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Da budemo iskreni, nije ovo prvi put ove sezone da se za Daču reklo kako mu je "to najbolja partija od dolaska". Sto je vrlo dobro i za njega i za tim/rotaciju.

Primetan je napredak.

monsters-university-snail.gif

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...