Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!

Recommended Posts

Posted

Steta za taj pas, inace bi cela evropa pricala o tome kakav je (opet) majstor Zeljko ispao. Svi smo ocekivali otvaranje i prijem na igraca koji je pouzdan sa bacanja, ali je Zeks s razlogom najbolji i igra šah na terenu.

• Like 13
Posted
37 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Steta za taj pas, inace bi cela evropa pricala o tome kakav je (opet) majstor Zeljko ispao. Svi smo ocekivali otvaranje i prijem na igraca koji je pouzdan sa bacanja, ali je Zeks s razlogom najbolji i igra šah na terenu.

Jbg, učenik još uvek nije bolji od učitelja. 

E da, Kaminski je i dalje užasan igrač poyy

Posted

Pa iskreno meni ne deluje da je ovo nacrtano na tajmautu. Prvo je to sto se akcija da neko ostane na ziceru u ovakvim situacijama crta kad gubis, a kad imas prednost onda ti samo treba da se neko otvori po loptu, sto je mnogo jednostavnija i sigurnija akcija. Drugo, ovo je bilo na ivici 5 sekundi, sudija je izbrojao 4 i jos trenutak i to bi bilo 5 sekundi. To je bespotreban rizik u ovoj situaciji. Treca stvar mi je Kaminsky i njegova kretnja nakon bloka Nunnallyu, deluje kao da je zaboravio sta tacno treba da radi, da li da izadje po loptu ili pravi blok Andjusicu, a na kraju nije uradio nista od toga (mada se cini i da Andjusic kasno izlazi jer ne moze da se oslobodi Biberovica).

• Like 6
Posted
18 hours ago, uvrnuto said:

Kakav cirkus prave jebote. Od ideje o preprodaji smo došli do toga da nemamo više ni numerisane karte. 

Kad bolje skontam, oni su i napravili sistem preprodaje. A mi se žalimo! Samo što se navijači ništa ne pitaju i nemaju nikakvu korist. Ali mesta im se prodaju. 😄

4 hours ago, Dzep said:

Teraj dalje - sad će morati Grobari dijaspora da se pokažu

Ništa ne brinite, karte za Efes upravo kupljene! 
800 dinara solidne.
1600 najskuplje! 😄

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
2 hours ago, Bajro(n)Zupic said:

Koprivica skoro pa ne igra - ne znam da li je kaznjen zbog necega (tzv vaspitna) ili je toliko neupotrebljiv ...

Vaspitna traje od tekme sa Megom, ORILA se Hala Sportova koliko se drao na njega 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Barkley#34 said:

Pet igrača čuva četiri i na kraju jednog ostave samog ispod koša. Umetnici.

Haeys otišao po burek a Vilbekin igra leđima okrenut neki moravac i ne gleda ni loptu ni protivnika

• Like 1
Posted

u ovim završnicama bi na parketu više voleo Kaminskog, a ne Lesora. Za ovakve završnice, Kaminski je za Lesora doktor

By Mica Beric

Posted
1 minute ago, Aman 2 said:

u ovim završnicama bi na parketu više voleo Kaminskog, a ne Lesora. Za ovakve završnice, Kaminski je za Lesora doktor

By Mica Beric

gde moze da se cuje? Alo moze negde

gotivim ga jako

Posted (edited)
56 minutes ago, ScepanScekicSto said:

gde moze da se cuje? Alo moze negde

gotivim ga jako

ima ponedeljkom podcast na 'Novoj', najavio je i da ce Drobnjak cesto gostovati 

ne znam konkretno za ovu izjavu

Edited by Ne sam Safete
  • Like 1
  • Thanks 2
Posted
3 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Ovako su i mene učili da cjelivam ikone. 😁

kraelju; nego, čini mi se da je bruno kaboklo sinoć istakao kandidaturu za novog kralja šipke u nedostatku lesora

kako, glasom rajka, mislite da će se ova borba odvijati na alltime greats šipkaš listi?

• Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, Aman 2 said:

By Mica Beric

Ali ako može kao u rukometu da igra samo napad, a ne odbranu.

Posted
36 minutes ago, uini said:

kraelju; nego, čini mi se da je bruno kaboklo sinoć istakao kandidaturu za novog kralja šipke u nedostatku lesora

kako, glasom rajka, mislite da će se ova borba odvijati na alltime greats šipkaš listi?

`oces glasom Lepog Mice kod Ivana Ivanovica?

:classic_biggrin:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...