Eddard Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Jbg sad, jedva smo sa faksa prešli na mail, sad još i brojač para... Mnogo je kume. S obzirom kako mail funkcioniše, bojim se da bi brojač para malko preskakao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Junk odlicno funkcionise, dokazano vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 A informacija kako će da ide preprodaja sezonskih i dalje nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Kakvu su mucku napravili sa ticketing servisom 🙂 Osnovali neki novi ... bas me zanima ko je vlasnik ... Sansa da se nece raspasti pri prvoj utakmici je 0% 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 11 hours ago, DameTime said: 11 hours ago, Eddard said: Jbg sad, jedva smo sa faksa prešli na mail, sad još i brojač para... Mnogo je kume. S obzirom kako mail funkcioniše, bojim se da bi brojač para malko preskakao. Božesačuvaj da nešto branim upravu i organizaciju, ali brojač keša mi nekako ne spada u tehnološki napredak. Mislim, da ideš okolo sa 240k u kešu i smeješ se nekome da je tehnološki zaostao, ne znam baš. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Zna li neko koliko traje link za kupovinu i kad ce resiti problem sa Mastercard?Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Ja imam problem gde bih zeleo da uzmem sezonsku ali za drugo mesto (tek od 14.septembra). Sad je stigao mejl, u kome kaze da mogu da zatrazim promenu, medjutim ja nigde ne vidim to dugme kada pritisnem na link koji su mi poslali. Neko vidi to dugme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 39 minutes ago, Gb92 said: Kakvu su mucku napravili sa ticketing servisom 🙂 Osnovali neki novi ... bas me zanima ko je vlasnik ... Sansa da se nece raspasti pri prvoj utakmici je 0% 😄 Što je najgore, kakvi su ostali servisi najpametnije rešenje je da daju novac da naprave sopstveni. Kad se zna koliko se troši na igrače, za ovo bi bilo potrebno izdojiti smešan iznos. Da ne pričam da bi mogli imati koristi od te usluge preprodaje karata i verovatno gomile drugih stvari. 18 minutes ago, Alek The Great said: Zna li neko koliko traje link za kupovinu i kad ce resiti problem sa Mastercard? Sent from my RMX3301 using Tapatalk Drugar pominje da će rešiti danas ili sutra. Verovatno je negde pročitao. 3 minutes ago, Magia said: Ja imam problem gde bih zeleo da uzmem sezonsku ali za drugo mesto (tek od 14.septembra). Sad je stigao mejl, u kome kaze da mogu da zatrazim promenu, medjutim ja nigde ne vidim to dugme kada pritisnem na link koji su mi poslali. Neko vidi to dugme? Ne vidim ni ja, sad sam pokušao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 38 minutes ago, Arsenije Pesic said: Božesačuvaj da nešto branim upravu i organizaciju, ali brojač keša mi nekako ne spada u tehnološki napredak. Mislim, da ideš okolo sa 240k u kešu i smeješ se nekome da je tehnološki zaostao, ne znam baš. Pa nije tehnološki napredak, već nešto što treba da imaš, isto kao i opciju plaćanja karticom. Čovek može iz X razloga da plaća kešom u tom trenutku (pritom očigledno za više osoba, koje su mu verovatno ispred dale pare pa on čeka u redu). Na tebi je kao pružaocu usluge da to možeš da ispratiš. Čitam takođe na Tw da su ručno pretraživali imena i prezimena i da ne mogu da očitaju bar kodove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Obnovio sezonsku brzo i lako online. Nisu mi ni tražili člansku, koju još nisam podigao posle uplate poreza za sirotinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Jesmo li doveli Zagarsa i zasto ne 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Božesačuvaj da nešto branim upravu i organizaciju, ali brojač keša mi nekako ne spada u tehnološki napredak. Mislim, da ideš okolo sa 240k u kešu i smeješ se nekome da je tehnološki zaostao, ne znam baš.Brojač keša je neophodan , bar je takvo moje iskustvo sa Kalemegdana.Čovek koga poznajem , ispred mene je platio kešom 13 karata (390k) , drugi ispred sebe je imao 2-3 kese pune keša [emoji57].Čekao sam skoro sat vremena , završio svoju kupovinu za 5 minuta (kartica)Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 1 hour ago, ChrisJudd said: Obnovio sezonsku brzo i lako online. Nisu mi ni tražili člansku, koju još nisam podigao posle uplate poreza za sirotinju. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendetta Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Obnovio sezonsku brzo i lako online. Nisu mi ni tražili člansku, koju još nisam podigao posle uplate poreza za sirotinju.Kako si obnovio, dobio si mail?Sent from my RNE-L21 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 59 minutes ago, Ne sam Safete said: Jesmo li doveli Zagarsa i zasto ne Odmah dođe. 😁 https://www.republika.rs/sport/kosarka/464159/kk-partizan-pojacanje-arturs-zagars-mundobasket 1 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 42 minutes ago, Ne sam Safete said: Google translate mi ne nudi prislonički jezik, pa ako mogu titlovi ispod 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Ovako se ja opružim u ovaj poluležeći stav negdje u kafanu dok ispredamo lovačke priče, fali mu fić u ruci, čačkalica u zubima, nešto na koso i kilo kruške - drugi kazan. Drugom rukom draškam jajca ali to se ne vidi u ovom rakursu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 2 hours ago, DameTime said: Pa nije tehnološki napredak, već nešto što treba da imaš, isto kao i opciju plaćanja karticom. Čovek može iz X razloga da plaća kešom u tom trenutku (pritom očigledno za više osoba, koje su mu verovatno ispred dale pare pa on čeka u redu). Na tebi je kao pružaocu usluge da to možeš da ispratiš. Čitam takođe na Tw da su ručno pretraživali imena i prezimena i da ne mogu da očitaju bar kodove. 53 minutes ago, Setite se 2011 said: Brojač keša je neophodan , bar je takvo moje iskustvo sa Kalemegdana.Čovek koga poznajem , ispred mene je platio kešom 13 karata (390k) , drugi ispred sebe je imao 2-3 kese pune keša .Čekao sam skoro sat vremena , završio svoju kupovinu za 5 minuta (kartica) Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Tako isto tip uđe u banku i psuje što je gužva i što ne otvore još dva šaltera, a inače je ušao da podigne pare jer iz principa ne koristi bankomat i ne plaća karticom. Tako da jeste, neophodan je brojač keša da bi ispoštovao ljude koji leta gospodnjeg 2023. nose u kesama keš da plate ulaznice. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 33 minutes ago, vendetta said: Kako si obnovio, dobio si mail? Sent from my RNE-L21 using Tapatalk Da, sa linkom, traži osnovne podatke i sliku stare sezonske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 11 minutes ago, Arsenije Pesic said: Tako isto tip uđe u banku i psuje što je gužva i što ne otvore još dva šaltera, a inače je ušao da podigne pare jer iz principa ne koristi bankomat i ne plaća karticom. Tako da jeste, neophodan je brojač keša da bi ispoštovao ljude koji leta gospodnjeg 2023. nose u kesama keš da plate ulaznice. Nije baš isto, jer ponavljam, čovek može imati X razloga što plaća kešom. Ako ti je stalo da prodaš nešto i budeš koliko-toliko ozbiljan brend, onda lepo obezbediš i plaćanje kešom i plaćanje karticom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 3 hours ago, uvrnuto said: Što je najgore, kakvi su ostali servisi najpametnije rešenje je da daju novac da naprave sopstveni Rekao bih da je u pitanju neki hibrid. Naša firma a tehničko rešenje spominju firmu iz Holandije. To bi moglo biti ok. Kažu da je juče bio problem pristup staroj bazi, tj da ih je ticketline zajebavao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Nije baš isto, jer ponavljam, čovek može imati X razloga što plaća kešom. Ako ti je stalo da prodaš nešto i budeš koliko-toliko ozbiljan brend, onda lepo obezbediš i plaćanje kešom i plaćanje karticom. Zašto ne i plaćanje u naturi? Zašto recimo čovek ne bi dovukao tele ispred blagajne, izmere ga, kažu imaš za nivo 400, on kaže čekaj, evo ti i zlatna narukvica daj nešto bliže terenu. Dobro, neću više. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Just now, Arsenije Pesic said: Zašto ne i plaćanje u naturi? Zašto recimo čovek ne bi dovukao tele ispred blagajne, izmere ga, kažu imaš za nivo 400, on kaže čekaj, evo ti i zlatna narukvica daj nešto bliže terenu. Dobro, neću više. Što da ne, može da dovuče i neki dobar auto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 22 minutes ago, DameTime said: Što da ne, može da dovuče i neki dobar auto Ako je dobar valjda će da ga doveze... Za taj što dovuče eventualno nivo 400 može da dobije 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 40 minutes ago, DameTime said: Što da ne, može da dovuče i neki dobar auto Primamo samo Jaguar i Land Rover, nemamo povjerenja u ostale robne marke. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts