MC Thunder 2 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Nije rekao ni glavno, ni najvece. Rekao je "vazno". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Onda ovi iz B92 nisu dobro citirali Ostoju. U njihovom tekstu jasno piše šta je on rekao sa njegovim rečima, bez parafraziranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 6 hours ago, Ne sam Safete said: Pesma vozi realno Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 1 hour ago, Dracarys said: Onda ovi iz B92 nisu dobro citirali Ostoju. U njihovom tekstu jasno piše šta je on rekao sa njegovim rečima, bez parafraziranja. Seru zarad klikova. Nista novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Not sure if romantic or creepy... Leksa ima poruku i za igrače Real Madrida! 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 2 hours ago, Dracarys said: Pa Ostoja je rekao glavno pojačanje, što je valjda isto što i najveće? Znači, pojačanje jače, nego PJ i Kaminski. Ludo. Bekovske pozicije su zabetonirane sa PJ i Panter, dok ne verujem da će neko od Ledej/Kaminski na klupu. Verujem da će to glavno pojačanje biti na SF. 1. Ostoja nije rekao ni glavno, ni najveće, ni bomba, samo je rekao važno. 2. Siguran sam da neće biti SF. O tome ko će na klupu, tek kad krene sezona. Kao prvo da vidimo tim, kao drugo da vidimo kako izgledaju na terenu, ali uglavnom ne mislim da iko osim Pantera i Ledeja, ima nešto zagarantovano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 2 hours ago, DameTime said: Pesma vozi realno Ne volim nista slično, samo mi je glava gotivna 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Pesma vozi realno 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 5 minutes ago, Luchifer89 said: Nemoj dumreš sad, treba da ispratiš najveće pojačanje + kako osvajamo svetsko zlato + Jokićeva blamiranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Nemoj dumreš sad, treba da ispratiš najveće pojačanje + kako osvajamo svetsko zlato + Jokićeva blamiranja.Ako nastaviš da kačiš tiktok mlađariju kako otvara usta na ovoštomladislušaju - dani su mi odbrojani. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 6 minutes ago, Luchifer89 said: Ako nastaviš da kačiš tiktok mlađariju kako otvara usta na ovoštomladislušaju - dani su mi odbrojani. Pomešao si me s nekim, ja kačim samo toštomladislušaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Pomešao si me s nekim, ja kačim samo toštomladislušaju. Prepun je forum članica istog - mora da je došlo do pobrkavanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 1 minute ago, Luchifer89 said: 5 minutes ago, DameTime said: Pomešao si me s nekim, ja kačim samo toštomladislušaju. Prepun je forum članica istog - mora da je došlo do pobrkavanja Ovo je ozbiljan udarac za moj ego... Nego xexe, koliki iskorak očekujete od Smailagića naredne sezone? Onoliko koliko bude igrao između dva virusa... 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Ne kaže se iskorak nego dvokorak. [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Još Dragic i neka cetvorka sa koledza i ja zadovoljan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 1 hour ago, DameTime said: + Jokićeva blamiranja. Da izgubi od Portlanda? Teško. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 8 minutes ago, Barkley#34 said: Da izgubi od Portlanda? Teško. A sad ćemo da pokupimo Nikolu Jovića pa ćemo tek da ga istamburamo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 “Ako bih se vratio u Evropu, moja prva opcija bi bio Partizan. Taj klub mi je na umu i u srcu. Ali videćemo šta budućnost nosi i koliko ću još godina biti u NBA“. – poručio je Bertans. Brat. 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 1 hour ago, Aman 2 said: “Ako bih se vratio u Evropu, moja prva opcija bi bio Partizan. Taj klub mi je na umu i u srcu. Ali videćemo šta budućnost nosi i koliko ću još godina biti u NBA“. – poručio je Bertans. Brat. Lako mu je sad da se vrati kad Dule više nije tu... 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 (edited) 1 hour ago, Aman 2 said: “Ako bih se vratio u Evropu, moja prva opcija bi bio Partizan. Taj klub mi je na umu i u srcu. Ali videćemo šta budućnost nosi i koliko ću još godina biti u NBA“. – poručio je Bertans. Brat. nažalost, mislim da je taj voz prošao... dok prodje ovaj ugovor 34-35 godina i 50ak miliona u džepu, teško da će tu biti snage i volje za još... Ali kad već maštamo, ne mogu da zamislim takvog šutera na ekipu sa ovakvim protokom lopte. Edited August 30, 2023 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 (edited) Pominje se Vil Barton? Edited August 30, 2023 by Aman 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 14 hours ago, realno *w said: nažalost, mislim da je taj voz prošao... dok prodje ovaj ugovor 34-35 godina i 50ak miliona u džepu, teško da će tu biti snage i volje za još... On ima taj ugovor još ovu sezonu, sledeće godine mu je garantovano "samo" 5M i Oklahoma ima opciju da ranije prekine ugovor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Taman možemo da ispariramo sa tih pet miliona. Ili četiri, dobićemo popust na emocije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 2 hours ago, Barkley#34 said: Taman možemo da ispariramo sa tih pet miliona. Ili četiri, dobićemo popust na emocije. Toliko će od njih da dobije, kod vas može i za stipendiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts