Ječmendo Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 1 minute ago, uini said: onda pogledaš po internetu ako nisi gledao uživo, koliko se puta 15ak razlike ispušta često u današnjoj košarci i shvatiš da to nema veze sa godinama trenera, već dinamikom igre koja je dominatna skoro deceniju. Iskreno, gledam i previše utakmica. Jeste moderna košarka sa mnogo bržim pace-om i ogromnim brojem trojki daleko nestabilnija i prijemčivija na velike rezultatske preokrete. Ali, jedno je regularna sezona u NBA, gdje preokreta ima ubjedljivo najviše, dijelom i zbog poprilične nebitnosti rezultata i što svoje minute moraju da dobiju igrači sa klupe, često po kvalitetu daleko ispod najboljih timskih igrača. Ja ovdje govorim o bitnim utakmicama gdje nema popravnog i gdje ako propustiš da se prilagodiš ideš kući, čak i ako si kvalitetniji. Dovoljno je sjetiti se Pešića, Italije i Jokića - ja još uvijek popizdim na to podsjećanje.
didžej hel Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Just now, Ječmendo said: Ali, jedno je regularna sezona u NBA niti je ekskluzivno za nba, niti za njihovu regularnu sezonu.
JPM Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Just now, DameTime said: Žabari igraju igricu ko ne šutne za 3, govno Igraju ono kako mogu da nas dobiju. Mi treba da ne ulazimo u tu igru.
Неле Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 13 minutes ago, realno *w said: Očajan je. Ako protivnik nema prejake petice, probati sa Petruševim i Smajlijem, samo ne Ristić. Bas to, ja bi pre i Petruseva na 5 nego njega da gledam, cak bi i Borisu pre njega poveo.
drgnk Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Italijani nijedan napad ispod 3 poena, bilo da je trojka ili 2+1. 🤣
nnn Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 19 minutes ago, uini said: onda pogledaš po internetu ako nisi gledao uživo, koliko se puta 15ak razlike ispušta često u današnjoj košarci i shvatiš da to nema veze sa godinama trenera, već dinamikom igre koja je dominatna skoro deceniju. Ima i sa Pešićem, i te kako. 2
Wingwalker Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Na pleju trenutno samo Avram ume da promeša odbranu ali taj završni pas mu izgleda kao spašavanje. 2
Smrtokapa Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 1 minute ago, John Terry said: Igraju ono kako mogu da nas dobiju. Mi treba da ne ulazimo u tu igru. Kako to? Ako ne možemo da branimo šut za tri (a imamo baš dosta problema tu) onda moramo dati koš više od njih. Takođe, ako oni biju (a biju) moramo i mi da bijemo jače. Tako da mislim da ih treba tući njihovim oružjem. I tući generalno. 2
didžej hel Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Just now, medobrundo said: Ima i sa Pešićem, i te kako. ok.
DameTime Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 4 minutes ago, John Terry said: Igraju ono kako mogu da nas dobiju. Mi treba da ne ulazimo u tu igru. Italijani tako igraju generalno, problem je što mi ne branimo taj šut za 3 pts.
Ječmendo Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 6 minutes ago, uini said: niti je ekskluzivno za nba, niti za njihovu regularnu sezonu. Sad ti malo troluješ, kao da su rezultatski preokreti inherenti košarci, neizbježni i određeni silom sudbine i božjeg proviđenja. E pa nijesu, kad kvalitetnija ekipa dozvoli autsajderu veliki preokret kao što je to Srbija učinila protiv Italije na prošlom Eurobasketu (sa +11 do -12), postoje objektivni razlozi, u ovom slučaju očajno vođenje utakmice matorog Pešića. Ja se plašim da se takvo nešto ne ponovi, ponavljam u bitnoj utkamici jer ovo večeras jeste obični trening. 1
DameTime Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 1 minute ago, pantelia said: Izgibe Avram u ovom zadnjem napadu On gine generalno, zato je labrador, a zlatni retriver je jer je bebica-dobrica
nnn Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Koja je logika iza odluke da se Petrusev ne skine i ne igra utakmicu, ne sprema se za prvensto i ne uigrava sa ostatkom tima, da bismo gledali Borišu Simanića? 2
Recommended Posts