JPM Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Kad Spisu da trojku mene polako dijareja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Polonara nas sprda...daj Dedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 1 minute ago, uini said: onda pogledaš po internetu ako nisi gledao uživo, koliko se puta 15ak razlike ispušta često u današnjoj košarci i shvatiš da to nema veze sa godinama trenera, već dinamikom igre koja je dominatna skoro deceniju. Iskreno, gledam i previše utakmica. Jeste moderna košarka sa mnogo bržim pace-om i ogromnim brojem trojki daleko nestabilnija i prijemčivija na velike rezultatske preokrete. Ali, jedno je regularna sezona u NBA, gdje preokreta ima ubjedljivo najviše, dijelom i zbog poprilične nebitnosti rezultata i što svoje minute moraju da dobiju igrači sa klupe, često po kvalitetu daleko ispod najboljih timskih igrača. Ja ovdje govorim o bitnim utakmicama gdje nema popravnog i gdje ako propustiš da se prilagodiš ideš kući, čak i ako si kvalitetniji. Dovoljno je sjetiti se Pešića, Italije i Jokića - ja još uvijek popizdim na to podsjećanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Ovi će nas naguzit opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Sad će da nas pregaze pace-om, to je ta Q3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Just now, Ječmendo said: Ali, jedno je regularna sezona u NBA niti je ekskluzivno za nba, niti za njihovu regularnu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Niti jedan jedini raspoložen igrač kod nas. ☹️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 FIBA sudije 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Žabari igraju igricu ko ne šutne za 3, govno Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Just now, DameTime said: Žabari igraju igricu ko ne šutne za 3, govno Igraju ono kako mogu da nas dobiju. Mi treba da ne ulazimo u tu igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 13 minutes ago, realno *w said: Očajan je. Ako protivnik nema prejake petice, probati sa Petruševim i Smajlijem, samo ne Ristić. Bas to, ja bi pre i Petruseva na 5 nego njega da gledam, cak bi i Borisu pre njega poveo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Italijani nijedan napad ispod 3 poena, bilo da je trojka ili 2+1. 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 19 minutes ago, uini said: onda pogledaš po internetu ako nisi gledao uživo, koliko se puta 15ak razlike ispušta često u današnjoj košarci i shvatiš da to nema veze sa godinama trenera, već dinamikom igre koja je dominatna skoro deceniju. Ima i sa Pešićem, i te kako. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Na pleju trenutno samo Avram ume da promeša odbranu ali taj završni pas mu izgleda kao spašavanje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 1 minute ago, John Terry said: Igraju ono kako mogu da nas dobiju. Mi treba da ne ulazimo u tu igru. Kako to? Ako ne možemo da branimo šut za tri (a imamo baš dosta problema tu) onda moramo dati koš više od njih. Takođe, ako oni biju (a biju) moramo i mi da bijemo jače. Tako da mislim da ih treba tući njihovim oružjem. I tući generalno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Vanja in da zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Just now, medobrundo said: Ima i sa Pešićem, i te kako. ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 4 minutes ago, John Terry said: Igraju ono kako mogu da nas dobiju. Mi treba da ne ulazimo u tu igru. Italijani tako igraju generalno, problem je što mi ne branimo taj šut za 3 pts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Izgibe Avram u ovom zadnjem napadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 6 minutes ago, uini said: niti je ekskluzivno za nba, niti za njihovu regularnu sezonu. Sad ti malo troluješ, kao da su rezultatski preokreti inherenti košarci, neizbježni i određeni silom sudbine i božjeg proviđenja. E pa nijesu, kad kvalitetnija ekipa dozvoli autsajderu veliki preokret kao što je to Srbija učinila protiv Italije na prošlom Eurobasketu (sa +11 do -12), postoje objektivni razlozi, u ovom slučaju očajno vođenje utakmice matorog Pešića. Ja se plašim da se takvo nešto ne ponovi, ponavljam u bitnoj utkamici jer ovo večeras jeste obični trening. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 1 minute ago, pantelia said: Izgibe Avram u ovom zadnjem napadu On gine generalno, zato je labrador, a zlatni retriver je jer je bebica-dobrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Simanic deluje potpuno zalutao u ovaj sastav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Ni njemu nije jasno zašto je u sastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Koja je logika iza odluke da se Petrusev ne skine i ne igra utakmicu, ne sprema se za prvensto i ne uigrava sa ostatkom tima, da bismo gledali Borišu Simanića? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Uh al je Rile sad propustio ovog iskusno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts