Xpert Posted April 14 Share Posted April 14 (edited) Ova nasa odbrana je potpuna komedija. Duljaj nema sta da trazi sledece sezone kao trener. Jednostavno cele sezone nije uspeo ni malo da upristoji taj deo tima. Edited April 14 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 14 Share Posted April 14 Nisam stigao da gledam prvo poluvreme. Ovih 10min Kanute je smejurija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 14 Share Posted April 14 Natho krivac za gol, ocajno bunarenje. Ali Bojan Kovacevic je jedan trupac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted April 14 Share Posted April 14 Zamalo da namestimo i ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 14 Share Posted April 14 I previse puta je Duljaj ove sezone rekao "ovo ide na moja ledja". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 14 Share Posted April 14 Sta se desilo za ovih, 5, 6 minuta, vidim pisti mi Live Score kao blesav. Padali golovi izgleda kao na igralistu kad se blizi pocetak casa 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 14 Share Posted April 14 Prvi put primetih ovu rasekotinu kod Duljaja. Jel to iz igrackih dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 16 Share Posted April 16 On 4/14/2024 at 8:34 PM, Xpert said: Ova nasa odbrana je potpuna komedija. Duljaj nema sta da trazi sledece sezone kao trener. Jednostavno cele sezone nije uspeo ni malo da upristoji taj deo tima. Duljaj nije trener i to smo znali i bez ovoga. Međutim, problem je što nijedan trener neće da dođe na klupu. Što se tiče odbrane njih ni prajm Murinjo ne bi uspeo da upristoji. Ruku na srce, dva igrača bitna za odbranu su prodata u polusezoni, iako ni pre toga nismo blistali. Ovi nazad nemaju kvalitet a oni ispred njih koji bi trebalo da ih prvi zaštite su skandalozni, ni želje da se igra odbrana, ni trčanja a i ni znanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 16 Share Posted April 16 Pišu da je letelo perje jutros i da je Nađ napustio klub. Nastavak žurke sledi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 16 Share Posted April 16 Kakve su propozicije, da li bi Duljaj smeo da bude na stadionu uopste, u svlacionici? Ne znam sto bi se Nadj povukao iz prilike da vodi tim, razumem da nije idealna prilika, da mu debitantska utakmica bude derbi u gostima, u ovakvoj situaciji, ali kao igrac nikada mi nije delovao kao lik koji se povlaci, naprotiv. Tako da ne verujem da je samo rekao "ja ne bih" i da je onda nastao problem (jer koliko citam nema ko drugi da vodi tim sa PRO licencom), vec mi deluje da je problem u necem drugom nastao pa da kad je to puklo onda je rekao da nece ni voditi tim. Mozda neko neslaganje sa pripremom tima i utakmice? Mozda nije hteo ono sto Duljaj hoce? A mozda je sve ovo samo igrarija da se i protivnik previse opusti... Svasta moze biti 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 16 Share Posted April 16 Bojan Zavišić će biti na klupi umesto Duljaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 16 Share Posted April 16 11 minutes ago, Kooineeperk said: nikada mi nije delovao kao lik koji se povlaci, naprotiv. Cak ni pred zenom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted April 16 Share Posted April 16 38 minutes ago, Kooineeperk said: Kakve su propozicije, da li bi Duljaj smeo da bude na stadionu uopste, u svlacionici? Ne znam sto bi se Nadj povukao iz prilike da vodi tim, razumem da nije idealna prilika, da mu debitantska utakmica bude derbi u gostima, u ovakvoj situaciji, ali kao igrac nikada mi nije delovao kao lik koji se povlaci, naprotiv. Tako da ne verujem da je samo rekao "ja ne bih" i da je onda nastao problem (jer koliko citam nema ko drugi da vodi tim sa PRO licencom), vec mi deluje da je problem u necem drugom nastao pa da kad je to puklo onda je rekao da nece ni voditi tim. Mozda neko neslaganje sa pripremom tima i utakmice? Mozda nije hteo ono sto Duljaj hoce? A mozda je sve ovo samo igrarija da se i protivnik previse opusti... Svasta moze biti 🙂 Mislim da sme da bude na stadionu, ne sme da bude u svlačionici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 16 Share Posted April 16 I ja mislim da je tako, tribine mogu, svlačionica jok. @Kooineeperk Maxbet razvija priču da su u svađi već godinu dana i ostavili su neki tekst u kome jasno staju na stranu Nađa. Ko će znati šta je tačno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 16 Share Posted April 16 21 minutes ago, Barkley#34 said: I ja mislim da je tako, tribine mogu, svlačionica jok. Sve što čini restriktivni prostor je pod zabranom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 16 Share Posted April 16 3 hours ago, Kooineeperk said: Kakve su propozicije, da li bi Duljaj smeo da bude na stadionu uopste, u svlacionici? Ne znam sto bi se Nadj povukao iz prilike da vodi tim, razumem da nije idealna prilika, da mu debitantska utakmica bude derbi u gostima, u ovakvoj situaciji, ali kao igrac nikada mi nije delovao kao lik koji se povlaci, naprotiv. Tako da ne verujem da je samo rekao "ja ne bih" i da je onda nastao problem (jer koliko citam nema ko drugi da vodi tim sa PRO licencom), vec mi deluje da je problem u necem drugom nastao pa da kad je to puklo onda je rekao da nece ni voditi tim. Mozda neko neslaganje sa pripremom tima i utakmice? Mozda nije hteo ono sto Duljaj hoce? A mozda je sve ovo samo igrarija da se i protivnik previse opusti... Svasta moze biti 🙂 Sad čitam. Kažu da ga je Nađ napao jutros na treningu jer misli da je namerno dobio žuti karton da ne bi vodio derbi?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 16 Share Posted April 16 Ma stvarno mi je nekako preterano da bi bilo istinito, pozoriste da se protivnik dodatno opusti. Ne treba da se bavimo time... 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 16 Share Posted April 16 Ajde ne pecajte se na click bait vesti. Jasno je da su nasi novinari zeljni traceva i TZ. A sad je ova nova u modi da je namerno dobio zuti kako ne bi izasao na CZ na megdan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 18 Share Posted April 18 Neočekivana sila u vidu Vazure se pojavila pa mir, mir, mir, niko nije kriv. Nađ će voditi tim u subotu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 18 Share Posted April 18 1 hour ago, Barkley#34 said: Neočekivana sila u vidu Vazure 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 18 Share Posted April 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted April 19 Share Posted April 19 Da li je realno da su za derbi odredili opet istog sudiju kao prošli put?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 19 Share Posted April 19 Bilo je realno i pre nego što su ga postavili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 20 Share Posted April 20 Krunić - Stojković, Marković, Kovačević, Antić - Kastiljo, Ovusu - Severina, Zahid, Goh - Baždar Bez prvog golmana i prvog strelca. Jež. Seks. Leđa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 20 Share Posted April 20 On 4/16/2024 at 1:23 PM, Constantin said: Bojan Zavišić će biti na klupi umesto Duljaja. elem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts