Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
6 hours ago, uini said:

novac nije realnos na koju se obazirem. možda ako ga budem imao više

Kad vidim prepreku pokusam da je savladam, ako ne uspem-NE PRIZNAJEM JE!

Edited by Crni
  • Ha-ha 1
Posted

Rekoh već dresovi su mi top ,mozda najbolji u proteklih nekoliko sezona.

jedino sto mo para oči su znak adidasa i naš grb na različitim mestima kod pojedinih igrača.Npr.pozicije pomenutih segmenata na dresu su iste kod Yaga i Šabaza ali se razlikuje od Davidovca,Mitrovica .Da li njihov položaj zavisi od veličine dresa prikladne igračima ili je to veliki propust Adidasa ?

Nije da tražim dlaku u jajetu ali bas bode oči .

• Like 2
Posted

Šabaz pripada istoj fakirskoj kasti kao i Lorenzo. Puls do četrespet-pedes.
Takav uvek treba.
Lazić naravno ič ne haje što su nam dresovi malo baggy...takoe u mogućnosti.
Za Yaga smo čekali da nam stignu i kid sizes...

...morosam.

• Love 1
  • Ha-ha 6
Posted

Coksi kaze napad na final 4, ja mislim da ce biti borbe za play in.

Vec ce to zeleni iz zalgirio arene brutalno demonstrirati u fuli pekd hali, tamo negde u drugoj nedelji oktobra.

• Like 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 2
Posted (edited)

Mene najviše trenutno nervira što mi za 10 dana igramo u Areni a mi nismo ušli ni na Novi Beograd. Pripreme, testove, promocija dresa a verujem i Media day biće opet u Pioniru. Sramota. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted (edited)

Po mom mišljenju, mi smo 8.-10. po kvalitetu i budžetu tako da je borba za plej-in naša realnost.

Sve ispod toga je ozbiljan, ali ozbiljan neuspeh.

Edited by Bruda
  • Like 2
Posted
4 minutes ago, DameTime said:

Buzz je tačno onaj lik koji deluje misteriozno, hladno i daleko i na kog sve žene padnu zbog tih karakteristika.

Jesi li ti to našla simpatiju za ovu sezonu iz naših redova?

Posted
Mene najviše trenutno nervira što mi za 10 dana igramo u Areni a mi nismo ušli ni na Novi Beograd. Pripreme, testove, promocija dresa a verujem i Media day biće opet u Pioniru. Sramota. 
Moraju da se znaju prioriteti. Dokoni Beograd je drugu godinu za redom domaćin Svetskog prvenstva u rvanju. Trajalo je od 16-24. septembra.
Ne znam da li su karte bile numerisane.
Svaka čast svakome ali u vojsci sam upoznao našeg reprezentativca u rvanju i kao danas pamtim njegove reči o ovom drevnom sportu:
,,...vidi, kada ne znaš ništa o rvanju, to je možda najdosadniji sport za gledanje ali kada ti neko samo u par rečenica objasni pravila...onda nema ni možda".

• Like 1
  • Ha-ha 24
Posted
3 minutes ago, Molina23 said:

Vildoza dok isprati rolerkoster svih bivših /potencijalnih simpija 😄 @DameTime

587.jpg

Koga nema, bez njega se može, neće sigurno sindpatija da mi bude neko ko je otišao u PAO. 

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Koga nema, bez njega se može, neće sigurno sindpatija da mi bude neko ko je otišao u PAO. 

Toe taj ganferski stav 🙏 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...