Čočo Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Jedva čekam da vidim kako će se Yago uklopiti. Mislim da nam može biti veliko pozitivno iznenađenje ove sezone. Energiju koju on nosi nam je baš potrebna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Ma može Beli na 5. Tu su još Kuzmić, Mitar, pa neka se zaključaju u salu za trening i kako nam bude. Ostali neka igraju utakmice, dok su ovi pod ključem tamo. 1 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 (edited) 28 minutes ago, Mendez said: @Firga Kakvo je tvoje mišljenje o ekipi, prelaznom roku? Čini mi se da se baš lomiš oko toga da li mu dati prelaznu ocjenu ili.. Druže..biće kako biti mora, opusti se malo, ko ga jebe. Na kraju, samo da je zdravlja i ljubavi. Sve ostalo dođe i prođe. Nikad necu razumeti ovu vrstu postova. Trebalo bi da su duhoviti, valjda? Zamotani u dobronamerno kao, a nicemu ne sluze osim da se poveca broj postova na kontu. Bukvalno, ni a od argumenta, ni d od duhovitosti. Ajde ljudi, napisite zasto ste necim zadovoljni ili ne, dajte cinjenice, ako vec nemate podupirace svog stava. Ili budite kreativniji ako je cilj smeh ... Edited September 11, 2023 by Firga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 42 minutes ago, Sector said: Tačnije samo trojica. Šuter iz bloka, Mrzim more i Denis napast. Kako mislis "trojica'? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennistheMenace Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 42 minutes ago, DrMV said: Koliko se da videti, iz tvojih upisa, ti je baš voliš?! Iz svakog posta isijava ljubav!? Tako je, ja je volim pa mi ovo jako smeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 2 minutes ago, DennistheMenace said: Tako je, ja je volim pa mi ovo jako smeta. A je l možeš da je voliš i da ti jako smeta u sebi? Onako za sebe? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 U ovom prelaznom roku, već sam pisao ranije, najmanje smislen mi je bio potpis Kuzmića. Sada, po nekim najavama, sledi taj "otvoreni" potpis Bjelice. Ne čini mi se nikako pametnim. Ali... Dok sam sinoć gledao tekmu sa Asvelom, uhvatio sam sebe da sam, možda, pogrešio oko Kuza. U par navrata ga je Šabaz spojio sa košem, pa me je to podsetilo na neke lepe prošle dane. Da li to može biti učinkovito za nekoliko minuta, sa protivnicima koji mu odgovaraju, naročito u ABA), trebalo bi sačekati i videti. Sumnjam, ali videćemo. Ovaj sada, potencijalni, plan sa Nemanjom mi se takođe nimalo ne sviđa, pre svega jer Nemanja nije igrao ozbiljnu košarku već dosta dugo. Opet i pored tog znaka pitanja, sklon sam da sačekam i budem strpljiv, da bi u nekoj utakmici moglo da se vidi kako on izgleda i da li može doneti ekipi nešto, što mi obični navijači ne možemo videti (da li je to atmosfera u svlačionici?!). Svakako, ne deluje dobro, ni ono što smo očekivali posle pompeznih najava o ,nikad jačem budžetu i napadu na F4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennistheMenace Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Moze, cim mi neko odgovori kosarkaski na dva pitanja. Kako cemo sakriti Teodosica, Nedovica, Shabaza, Yaga u odbrani i kako cemo braniti pik sa njima i ovako sporom unutrasnjom linijom. Mnogo napadanja za kloniranje, ismevanja, sablonskih odgovora tipa zna Dusko najbolje, odgovara Davidovac u finalu SP, a tebi ne itd... Ali i dalje niko ne moze da odgovori normalno na ovo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 1 minute ago, DennistheMenace said: Moze, cim mi neko odgovori kosarkaski na dva pitanja. Kako cemo sakriti Teodosica, Nedovica, Shabaza, Yaga u odbrani i kako cemo braniti pik sa njima i ovako sporom unutrasnjom linijom. Mnogo napadanja za kloniranje, ismevanja, sablonskih odgovora tipa zna Dusko najbolje, odgovara Davidovac u finalu SP, a tebi ne itd... Ali i dalje niko ne moze da odgovori normalno na ovo. Nema odgovora na tvoje pitanje, kad si ti posle prve pripremne utakmice (bez pola tima), na stručan način objasnio da je sezona gotova i da ćemo biti 18.u EL. Nakon toga svaki komentar je suvišan. Neću se više upuštati u raspravu sa tobom druže,pozdrav! 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Pametan čovek treba da uči iz “loših dana”… Shabazz pokazao da će biti temelj ekipe… Gidra donosi sve ono što nam je falilo prošle godine na poziciji 3… Hanga odličan na obe strane terena… Bolomboj ne može na poziciji 4… Neda treba da se fokusira na tranziciji i da igra jednostavnije tj sa što manje driblinga i sa što više “spot up” šuteva… Minute koje su na turniru uzeli Lazić, Kuzma i Ilić, neće uzeti zajedno cele godine u Evroligi 💯 Na kraju, bez pola tima i sa iznudjenim rešenjima na pozicijama jedan i četiri pobediti Evroligasku ekipu je za optimizam 💯 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Ja ne znam koje mi to igrace ili igraca cekamo a da nije iznudjeno resenje na poziciji 4 nego je prava i cista cetvorka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Lepo tece onaj na tvitersu za lekarski 😅 Kroz 7 dana ide prica kako su svi odusevljeni u klubu u kakvom je stanju Bjelica i da je Duskova velika zelja da ostane. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stella rossa di Belgrado Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 I karapandzic je potpisao ugovor, ne znam na koliko i uslove, ali je potpisao 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3747365-bjelica-blizu-povratka-u-zvezdu Lazarević koji je najavio Davidovca i Simonovića potpisao. Cirkus od sastava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 (edited) Za 20% plate vrhunsko pojacanje, jos ako je otvoren ugovor- nothing to lose there. Moze - moze, ne moze - vreme za penziju. Surovi kapitalizam. Edited September 11, 2023 by leki bg 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Covic maher da zasere svaku zelju za necim vecim Bas mucno Posle repke nemam snage ni da ispratim ova njegova sranja 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 3 minutes ago, leki bg said: Za 20% plate vrhunsko pojacanje, jos ako je otvoren ugovor- nothing to lose there. Moze - moze, ne moze - vreme za penziju. Surovi kapitalizam. Slazem se👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 2 minutes ago, leki bg said: Za 20% plate vrhunsko pojacanje, jos ako je otvoren ugovor- nothing to lose there. Moze - moze, ne moze - vreme za penziju. Surovi kapitalizam. Na kojoj poziciji vrhunsko pojačanje? To bi valjda trebalo da bude preduslov kad se dovodi neki igrač, da se zna šta će igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Bjelica > Mitrovic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 2 minutes ago, bosMan_jr said: Bjelica > Mitrovic To svakako, ako se raskine ugovor sa njim dizem obe ruke. Ali svi znamo da od toga nema nista i da ulazimo u sezonu sa jedinim igracem za kojeg moze da se kaze da je cetvorka a to je Davidovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Aj neko ko se bolje razume, jel stvarno i u Evropi postoje ovi otvoreni ugovori i ovo plaćanje plate drugog kluba? Može neki primer? Pitam stvarno jer ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 (edited) Priča za malu decu. Neko će plaćati igrača 1.6m da igra u drugom klubu. A mi istog tog igrača ako je istina da će ga Fener plaćati 1.6m a mi 400k je opet mnogo. Ali ajde, ako se uzme opet sa rezervom navodi da je ugovor otvoren, da se može raskinuti kad god ako ne ispuni očekivanja mi tu ne gubimo ništa. Doselekcija nam je bila neminovna a Bjelica je samo prelazni period do tog PF koji bi došao za dva, tri meseca. E sad o Bjelici. Suvišno je pričati o igraču i kvalitetu koji on ima. On ima sve što nama treba na PF, ali Bjelica od pre 2,3 godine. Ovo sad, sa 35.godine i godinu dana bez košarke i sa povredom, teška priča da će se on izboriti za nešto. Edited September 11, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 KK opet pokazao da nema sposobnu upravu kao fk crvena zvezda 🤷♂️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 I one sezone je Antic isto iz Fenera dosao a klub njegov tadasnji Fener placao 80% a Zvezda 20%.. ja sam naravno protiv ovog potpisa, jer nam je trebala kvalitetna startna cetvorka, al valjda Dusko zna sta radi.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 1 minute ago, Stanko1997 said: Aj neko ko se bolje razume, jel stvarno i u Evropi postoje ovi otvoreni ugovori i ovo plaćanje plate drugog kluba? Može neki primer? Pitam stvarno jer ne znam. Mirotic i KKP 3 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts