Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni potpis Kuzmica nije toliko besmislen kao potpis Mitrovica, ako je Kuzmic u bilo kakvoj spremi da odigra 10-tak minuta utoliko bolje.

Fali bas dosta atletike pod kosem a ne vidim da ce biti mnogo bolje kad dodju Simonovic i Tobi.

• Like 1
Posted

Sabazz se budi, pakuje i polako pocinje da bode. Ali placemo za jos jenim 2/3 igracem, jer je neozbiljmo da gledamo u pasulj da li ce se Neda pojaviti na tekmi ili biti minus.

• Like 2
Posted

Kompletni EL Asvel i mi sa 6 igrača(koji će biti u 12 kad krene sezona) smo egal i to sa ne baš nekom igrom. Biće ovo top! Fali energije meni ovde ali ne može je ni biti kad imaš Duškove treninge i utakmice. 

Posted

Shabazz je vrhunsko pojacanje. Cesto gledam na yt njegovo remek delo protiv Fenerbahcea, kad ih je sam izbacio.. 

Samo da se dovede bek, i ja mirno cekam pocetak sezone 

• Like 1
Posted
Just now, Урош19 said:

Kaki smo?

Ubiven sam u pojam od finala, ne želim da vidim koš do početka EL sezone.

Ne gledaj. Koprcamo se. Bolji nego protiv Dinama. 

• Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Kompletni EL Asvel i mi sa 6 igrača(koji će biti u 12 kad krene sezona) smo egal i to sa ne baš nekom igrom.

Djavola kompletni, nema De Koloa, Lovernja, Lajtija...verovatno i jos nekog

Ali ok, bolje izgledamo nego juce, potkrao se i Bolomboju poneki dobar potez

• Like 3
Posted
6 minutes ago, fradler said:

Mozda je primarni cilj ovog turnira bilo razigravanje big Kuza da i on zabode svoj Marusi, u tom slucaju ja zadovoljan 

+ da plate obeštećenje 

Posted

Izvinjavam se što prekidam niz o tekmi koja je trenutno u toku, ali moram da bacim jedan s/o za Davidovca i borbenost koju je pokazao na SP. Posipam se pepelom i žao mi je što sam pisala svašta za njega; nadam se da će pokidati ovu sezonu u klubu jer to zaslužuje!

• Like 7
  • Love 1
Posted (edited)

Ušao malo da pogledam i ne vidim šta je ovde bolje nego juče ? Nedović , Mitrovic ,Bolomboj bukvalno svaki potez im je greska . 
Kos ne možemo da platimo .

Edited by Khal Drogo
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...