Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, uini said:

objasni mi racionalno zbog čega i rešeno.

meni bi bilo logičnije dajović cepa difens na SG, da je mlađi

Konsenzus je da nasi bekovi imaju poena u rukama i da fali odbrane. Gresim?

Jovic na Mundobasketu igra, uz sjajnu organizaciju u napadu, i odlicnu odbranu.

Tolike budale pomenusmo ovde, red je bio njega da pomenem.

Posted
5 minutes ago, uini said:

igra okej odbranu i dobar pnr

imamo tri bolja pleja, treba nam jedan defanzivac na perimetru

nema logike jovic

A doci ce Sved

Posted

Neko je već pisao da nas je Jović odbijao, jer je želeo da bude prvi PG.

Već imamo organizatore igre i Jović bi bio logičan da nije tu neko od ove trojice, ovako je čist višak i gomilanje.

Nama je potreban neki konstantan trpač, koji je pristojan do sasvim dobar odbrambeno(npr.Lojd).

Da li može neko od kolega, ko je bio u Pioniru i kačio slike, da nam kaže nešto više o igri, kao i kako su izgledale pozicije, npr.ko je igrao na 4.?

Posted

Puna podrška i brz oporavak Boriši!

Uvek je bio i ostaće naš brat i Zvezdino dete.

Najbitnije je da prebrodi ovu katastrofu koja ga je zadesila i nastavi sa normalnim životom, a mi mu šaljemo pozitivne vibracije i energiju da tako i bude❤️🤍

• Like 1
  • Love 7
Posted
3 hours ago, Fromthecorner said:

Cek jel cemo mi to pustiti sezonske 45 dana nakon poslednjeg pojacanja? Jel studirao neko od njih marketing

Pojacanje se pusta posle sezonskih, kad vide kako ide prodaja, a i da ne srusimo odmah ticketing servere 😄 

• Like 1
Posted
2 hours ago, Mendez said:

Koliko se da zaključiti, od Polonare nema ništa mada se ja ipak ne bih još predavao.

Polonara je potpisao ugovor sa Virtusom.

24 minutes ago, DrMV said:

Puna podrška i brz oporavak Boriši!

Uvek je bio i ostaće naš brat i Zvezdino dete.

Najbitnije je da prebrodi ovu katastrofu koja ga je zadesila i nastavi sa normalnim životom, a mi mu šaljemo pozitivne vibracije i energiju da tako i bude❤️🤍

Jao onda. Blokada pa kucanje u kontri protiv Budućnosti u majstorici za 37:20 a meni gornji pritisak bio 160 e to se pamti. Brzo da nam se Boriša oporavi

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Kooineeperk said:
18 minutes ago, Kooineeperk said:

Jos 5 minuta... 

Opusteno admire tiketsa, dorucak, kafa, polako... ne moras u 9 da postavis, pa jos ponedeljak. 

A mozda je ipak u 12h jer su update-ovali vest na sajtu... 😄  

Posted

Što se Yaga tiče - dobar je mali, pravi zvrk, mislio sam da je mnogo veći divljak i privatnik ali naprotiv, uzima one duge trojke tek kad nema drugih rešenja, voljan je da podeli loptu, dobro vidi teren, hrabar je, ne boji se velikih trenutaka i uloge lidera, ima jako telo i ne beži od kontakta. Ipak, presitan je i prilično nebitan u napadanju obruča osim kad ne pretrči direktnog čuvara a help odbrana protivnika kasni. Čim je centar protivnika u reketu tu nema šta da traži i izgleda vrlo nemoćno pa često i komično u takvim situacijama. Drugo, kao što je ranije apostrofirano, ima vrlo kratke ruke i veliku glavu, npr za razliku od Campazza koji jeste nizak ali ima dobar raspon ruku i dosta je žilav. Brz je i agilan Yago ali je zaista jako fizički limitiran i to ne može da se promeni. Sve u svemu, jedan bombica igrač za sitne novce i dosta interesantno pojačanje ali ova konstrukcija bekovske linije kao kod nas mu nikako ne odgovara jer nit može da igra sa Šabazom, nit sa Teom, nit sa Nedovićem u istim petorkama osim naravno ako ne želimo da se defanzivno samoubijemo ili baš za neke specijale i ultra kratke intervale.

• Like 6
  • Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, Chaos Is Me said:

Što se Yaga tiče - dobar je mali, pravi zvrk, mislio sam da je mnogo veći divljak i privatnik ali naprotiv, uzima one duge trojke tek kad nema drugih rešenja, voljan je da podeli loptu, dobro vidi teren, hrabar je, ne boji se velikih trenutaka i uloge lidera, ima jako telo i ne beži od kontakta. Ipak, presitan je i prilično nebitan u napadanju obruča osim kad ne pretrči direktnog čuvara a help odbrana protivnika kasni. Čim je centar protivnika u reketu tu nema šta da traži i izgleda vrlo nemoćno pa često i komično u takvim situacijama. Drugo, kao što je ranije apostrofirano, ima vrlo kratke ruke i veliku glavu, npr za razliku od Campazza koji jeste nizak ali ima dobar raspon ruku i dosta je žilav. Brz je i agilan Yago ali je zaista jako fizički limitiran i to ne može da se promeni. Sve u svemu, jedan bombica igrač za sitne novce i dosta interesantno pojačanje ali ova konstrukcija bekovske linije kao kod nas mu nikako ne odgovara jer nit može da igra sa Šabazom, nit sa Teom, nit sa Nedovićem u istim petorkama osim naravno ako ne želimo da se defanzivno samoubijemo ili baš za neke specijale i ultra kratke intervale.

svaka cast za opis, bas si me nasmejao 🙂

Posted

Yaganjac je igrac kojeg nikad ne bi doveli da nije Duska, uvek bi se pre islo na neku sigurnu EL varijantu - veterana, ili bi nam menageri uvalili nekog novog kengura.

Slicno vazi i za Gidraitisa i Tobija koji na prvi pogled ne izgledaju spektakularno a mnogo znaju, i mnogo su dobre i pismene kosarke igrali u karijeri.

Ne cupaju obruce, ne reze na izjavama ali kefalo je tu.

Mnogo prija kada na klupi imas nekoga ko nece ili ne mora da se zlopati i da od netalentovanih fizikalaca pravi tim gde se ne zna ko koga krpi.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...