Borca Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 (edited) POsto se o njemu pise, Angola jeste pao lekarske u Makabiju ali je ipak potpisao ugovor u Izraelu za drugi klub. Edited August 16, 2023 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 16, 2023 Author Share Posted August 16, 2023 Kako bi Kobra legao na ovaj roster. ❤️ 2 4 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Nadam se da je ovo kraj grdjenju lica i valjanju po podu zašto Topa nema u EL rosteru. Svaki posed su mu izčačkali loptu preumorni Portorikanci na stoka razlike u prijateljskoj utakmici.Njemu svaka čast na ipak pokušaju igranja hasl odbrane, dobrom probijanju blokova i hrabrosti da i zabode par puta unutra. Dečkonja je očigledno neustrašiv...ali čemu ovolika žurba. Sve u svoje vreme. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 21 minutes ago, Čvarkov said: Kako bi Kobra legao na ovaj roster. ❤️ 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Ja ne bih da komplikujem, jednostavan sam covek. Hiliard i Derik Viliams i da zatvaramo ovaj rok. Verujem da se jure drugi igraci jer da zelimo njih dvojicu, mislim da bi bili vec kod nas verovatno. Ogromne rupe imamo na 2 i 4 i nadam se da nece biti cuvenog krpljenja rostera i doselekcije nego da cemo konacno u jednu sezonu da udjemo sa kompletnim rosterom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 16, 2023 Author Share Posted August 16, 2023 Ja bih ipak da zatvorimo sa Kalinom i Lojdom. Da Barsa plati 700k Monaku i svi srećni. 4 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Ljudi, Kalina ovde riješava problem, sve ostalo je gomilanje igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 16, 2023 Author Share Posted August 16, 2023 Ne znam da li me kolega @PERICA!!! poprckuje, ali ako stvarno misli tako, u pravu je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 2 minutes ago, Čvarkov said: Ne znam da li me kolega @PERICA!!! poprckuje, ali ako stvarno misli tako, u pravu je. Kalina, pogotivo iz prvog mandata, bez ikakve dilme rijesava nase probleme. To je trenutno igrac koji bi pokrpio pozcije i nedostatke od 2-4. Nema tu sarkazma i podprckivanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 kalina iz 2. mandata je bolji igrac od kaline iz 1. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Kalina je vazda dobar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 19 minutes ago, Manoly said: Kalina je vazda dobar. Ne dobar nego najbolji 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 (edited) Ne znam da li je realno ali Monako sa ostankom MJ ima na spoljnim pozicijama Kembu, MJ, Okoba, Strazela, Lojda, Tarpeja. Jedan je realno da ispadne. I tu se crta Lojd. Sad je povređen ( naš tip igrača) i nije Francuz i tu će prednost kod ostanka da imaju Strazel i Okobo. Daj da popuste iz Monaka malo za to obeštećenje pa da pucaju topovi sa Kalemegdana. Edited August 16, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 25 minutes ago, Čočo said: Ne znam da li je realno ali Monako sa ostankom MJ ima na spoljnim pozicijama Kembu, MJ, Okoba, Strazela, Lojda, Tarpeja. Jedan je realno da ispadne. I tu se crta Lojd. Sad je povređen ( naš tip igrača) i nije Francuz i tu će prednost kod ostanka da imaju Strazel i Okobo. Daj da popuste iz Monaka malo za to obeštećenje pa da pucaju topovi sa Kalemegdana. Nece Sasa pustiti Lojda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 (edited) 1 hour ago, Čočo said: Ne znam da li je realno ali Monako sa ostankom MJ ima na spoljnim pozicijama Kembu, MJ, Okoba, Strazela, Lojda, Tarpeja. Jedan je realno da ispadne. I tu se crta Lojd. Sad je povređen ( naš tip igrača) i nije Francuz i tu će prednost kod ostanka da imaju Strazel i Okobo. Daj da popuste iz Monaka malo za to obeštećenje pa da pucaju topovi sa Kalemegdana. Strazel ce da igra samo domacu ligu, eventualno Tarpi bude igrao El na 3 uz Dialoa i Blosomgejma a na 2 po potrebi ako se povredi neko od ova 4 beka. Voker, Dzejms Lojd, Okobo To im je manje vise to za El rotacija na bekovskim. Niko nije visak od ove cetvorice a ni od Tarpija i Strazela koji im trebaju za domacu ligu jer imaju pravilo broja stranaca i zato Monako ima 6 domacih a Asvel 7. Ima jos cak 7 ekipa sa 6+ bekova i nece niko nikog precrtavati jer samo sto su ih registrovali sve za El. Kako koga registruju za El tako se upise na sajt. Edited August 16, 2023 by Brat od Korneta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Jos jedan jalovi cetvrtak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Mesec dana od poslednjeg pojačanja... toliko dugo bez pojačanja ne prođe ni tokom sezone. 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Kalinić bi stvarno legao odlično na ovu postavu, s tim što bi većinu vremena provodio na četvorci, ali bi u ovom rosteru mogao da radi ono što najbolje zna. U drugom mandatu je mnogo morao više da bude poenter, to nije njegov fazon. On je onaj all round igrač kakav se ne ističe ni u jednoj kategoriji ali sve igra, puni sve kolone. To bi sada mogao da bude jer imamo skorere za izvoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Ne kapiram fetiš na ovom topiku da se piše o igračima koji su pod ugovorom... Kalina, Loyd, Coboclo... Da je Barca htjela da ga se riješi, to bi uradili odavno, ne sad kad kreću pripreme. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
443 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Kalina ostaje sigurno potvrdili su novinari blizu Barselonu Sledece sezone ga ocekujem kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Znam da je svetogrđe, ali nama dolazak Kaline ne rešava ništa, podiže nam kvalitet na SF ali nam ne rešava problem na poziciji 4, samo bi nagruvali trojke kao što smo nagruvali centre , plus čovek je pod ugovorom. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 26 minutes ago, Sector said: Ne kapiram fetiš na ovom topiku da se piše o igračima koji su pod ugovorom... Kalina, Loyd, Coboclo... Da je Barca htjela da ga se riješi, to bi uradili odavno, ne sad kad kreću pripreme. I ne samo to, ne kaze se bar: to su nase puste zelje, nego se ostvari duboki logicki uvid u razmisljanje kluba X i onda specijalnim metodama se polako zakljuci zasto bi on zapravo trebalo da nam prepusti tog igraca 😂 tipa Lojd je visak u Monaku, jer imaju STRAZELA ili Kalinic je visak jer je Barsa veoma iskrena bila kad je pricala o smanjenju budzeta, pa ga je smanjila cak za jedno 250k, pa eto imaju Abrineza na 3 + Jabari Parker je u osnovnoj skoli igrao krilo… 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 1 hour ago, John Terry said: Kalinić bi stvarno legao odlično na ovu postavu, s tim što bi većinu vremena provodio na četvorci, ali bi u ovom rosteru mogao da radi ono što najbolje zna. U drugom mandatu je mnogo morao više da bude poenter, to nije njegov fazon. On je onaj all round igrač kakav se ne ističe ni u jednoj kategoriji ali sve igra, puni sve kolone. To bi sada mogao da bude jer imamo skorere za izvoz. Kalina je nas, ali ne vidim kako bi odlicno legao. Dosao bi na poziciju 3/4, a ne 4. Mi na 3 imamo startera i jos par raspolozivih vodonosa. Nama treba 4. Nije nam bio ni dobar fit na sastav od pre 2 sezone, ali smo ga uzeli i bili uspesni (u tadasnjim okvirima), kao sto bi ga uzeli i sada da mozemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 7 hours ago, Haggard said: Mesec dana od poslednjeg pojačanja... toliko dugo bez pojačanja ne prođe ni tokom sezone. Ljudi kriziraju cak toliko da su pozeleli maticnu temu da se otvori! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Jedva cekam sledecu nedelju da opet pricamo kako je Lojd visak u Monaku i kako bi nam lego Kalina 🤗 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts