Igor_ Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Just now, Dropkick Murphys said: S obzirom na to da je tamo stigao krajem januara, odgovor ti se sam nameće. Pa o tome i pricam, zato kazem nema logike. Jedino ako neko nije na osnovu mesecne plate pomnozio godisnju fiktivnu. Kao sto je kampaco uzeo 1.8 miliona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Ako Kuzma i sada uspe da se ugura, onda zasluzuje podizanje dresa i spomenika. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 3 minutes ago, Igor_ said: Ja negde procitao da je u Armaniu imao 2miliona. Ne deluje mi realno. Izgleda puno, puno manje od naše ponude ako je ponavljam za vjerovati autoru teksta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Jadan Armani...siromasi, uzima im Zvezda igrace. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Zato sam ekstra napomenuo "audiovizualno". :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 46 minutes ago, John Terry said: Slični igrači, obojica ne mogu da poentiraju van reketa, obojica odlični defanzivci. Svejedno je zapravo. Ako je Duško hteo Joela, ok. Bolomboj je u CSKA fino pogadjao za 3 i van reketa. U Oly koji se fokusira na guzenje u reketu nije imao dozvolu da sutira spolja. Videcemo kako ce to kod nas izgledati. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Mene nesto nije potreslo ovo, mnogo su tu frustracija skupilo na jednom mestu Tegi, Limar, gtr, Sarmagedon... Ne treba im davati na znacaju, samo pobediti na terenu. Sastavili smo dosta bolju ekipu nego prosle godine, o treneru sa kojim smo poceli proslu sezonu da ne pricamo. Do nas je da sto vise sezonskih kupimo, da hala bude uvek puna a u Duska i momke uopste ne sumnjam. Jeste zeznuto izdvojiti pare za sezonske i za kk i fk, jeste zeznuto kad ti oba tima igraju najjace takmicenje pa stici i na fudbal i na kosarku ce biti nekad nemoguce ali Zvezda igra totalno drugacije od drugih 15 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 12 minutes ago, berti said: Ako Kuzma i sada uspe da se ugura, onda zasluzuje podizanje dresa i spomenika. Kuzmica ce biti teze izbaciti iz rostera nego Alana iz Carlijeve kuce na plazi u Malibuu. 4 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 2 hours ago, Manu said: Što se Rokasa tiče, ono što prvo upada u oči je jedan od najbržih izbačaja Evrope. Siguran sam da će Duško imati veliki broj off-ball akcija za njega koje su mu zapravo i trenerski TM. Sve ono sto smo u napadu igrali za Dobrica sada cemo za Rokasa. Nadam se efektnijeg suta s obzirom da je prosle sezone imao losije procente od Dobrica. Svakako upgrade u odnosu na njega s obzirom da je znacajno bolji defanzivac od Dobrica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Kuzmica ce biti teze izbaciti iz rostera nego Alana iz Carlijeve kuce na plazi u Malibuu....teže nego izbaciti Džegera iz Stonsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 13 minutes ago, Brat od Korneta said: Sve ono sto smo u napadu igrali za Dobrica sada cemo za Rokasa. Nadam se efektnijeg suta s obzirom da je prosle sezone imao losije procente od Dobrica. Svakako upgrade u odnosu na njega s obzirom da je znacajno bolji defanzivac od Dobrica. I ima drubling u odnosu na Dobrica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 6 minutes ago, Wingwalker said: 33 minutes ago, Cavani said: Kuzmica ce biti teze izbaciti iz rostera nego Alana iz Carlijeve kuce na plazi u Malibuu. ...teže nego izbaciti Džegera iz Stonsa. Sta bi promenio na meni: 'tvoju odecu, tvoju frizuru i tvoju adresu'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 2 hours ago, Don Dusko said: Stvarno bi mogli jedni i drugi makar preko zvanicnih profila da prestanu da tatisu. Koji drugi? Kad je Zvezda tatisala preko zvanicnog instagram profila? Mozda sam propustio, daj neki primer ako znas, posto se ja ne secam. I ne razumem tu tvoju konstantnu potrebu za izjednacavanjem svega ikada u vezi Zvezde i Partizana cak i tamo gde je nesto ocigledno da nije isto. 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 1 hour ago, Igor_ said: Bas me zanima cifra za Sabaza ako potpise. Otprilike ista kao Panterova. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Gidraitis nas je napunio lepo bar jedno dva puta sto se secam. U onom mecu prosle godine kad nas je Baskonija razbila nismo moglu nikako da ga sacuvamo. Shabaze potpisuj vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 (edited) Samo Shabaz da potpiše pa na miru da dočekam poslednja dva pojačanja. Mislim da tempiraju Shabaza kad komšije objave Mirotića. Znači sutra/prekosutra. A ne bi me čudilo da pored Shabaza i još nekog ozbiljnog potpišemo tog dana. Edited July 15, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 5 hours ago, Nele said: RTS je pre neki dan napisao najgori clanak u istoriji sportskog novinarstva. Pomenuli su Raduljicu kao konkurentnog centra. Novinarstva? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 1 hour ago, Nini3112 said: Inace cuo sam da Ilic ide na pozajmicu u Spaniju negde I treba da ide. On je u godinama gde treba da igra a ne da greje klupu 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 9 minutes ago, Igor_ said: Gidraitis nas je napunio lepo bar jedno dva puta sto se secam. U onom mecu prosle godine kad nas je Baskonija razbila nismo moglu nikako da ga sacuvamo. Shabaze potpisuj vise. Shabazz se objavljuje kad komsije objave Mirotu😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Utorak košarka , u sredu fudbal, u četvrtak košarka. Zna li neko dobrog advokata za razvode 😁 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Na (ne)dovođenju Šabaza nam se lomi sezona. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Šahbaz je u Armaniju odigrao sezonu vrednosti 1.8m ali od februara.Sada mu je rejting jači jer se dokazao na EL nivou i trenutno je jedini transparentan FA PG sa top statsima kakve je je imao i u Wizardsima...ne čeka poziv preko bare, povreda zalečena...a trpač.Teško da je samo CZ ponudila istu cifru. Njemu bar za EL parkete ne treba oživljavanje karijere.Pretpostavljam da smo ovaj put išli forte i ponudili mu najmanje 2 miliona za jednu sezonu i ulogu lidera...proradio Boston u njemu i eto ga samo što nie.Sada ni semenkare ne tangira ta cifra jer ga zasigurno neće plaćati od sezonskih karata, esemes donacijama ili prodajom Gidrinih i Tobijevih dresova.Nismo mi taj level. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Kakvo misljenje preovladava o Sengeliji, s obzirom da je nekoliko forumasa pisalo da je u padu i da je imao losu sezonu, a ja ga nisam toliko ispratio ove godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Što se Šengelije tiče, jedino je diskutabilno njegovo zdravstveno stanje. On ZNA košarke, jedan od najzajebanijih igrača 1-1, ako je zdrav, vrhunski igrač i dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 32 minutes ago, Brat od Korneta said: Koji drugi? Kad je Zvezda tatisala preko zvanicnog instagram profila? Mozda sam propustio, daj neki primer ako znas, posto se ja ne secam. I ne razumem tu tvoju konstantnu potrebu za izjednacavanjem svega ikada u vezi Zvezde i Partizana cak i tamo gde je nesto ocigledno da nije isto. U pravu si. Zvezda samo tatise preko svog prvog coveka vec deceniju +. Ali je instagram where its at, ocigledno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts