Milko Miller Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 3 minutes ago, Sector said: Pročitah negdje da je Polonara u Virtusu? Citao sam samo pet puta do sada. Bilo bi lepo da neko napise i sesti put, da budemo sigurni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 https://basketnews.com/news-190141-euroleague-transfer-market-2023-signings-and-rumors-updated-daily.html Ko je ovaj Nik Popovic?😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 1 minute ago, Nini3112 said: https://basketnews.com/news-190141-euroleague-transfer-market-2023-signings-and-rumors-updated-daily.html Ko je ovaj Nik Popovic?😂 Ja koliko se sećam to je onaj lik što je valjda došao kao prvo pojačanje kad je Saša Obradović preuzeo tim, pa prosleđen u FMP. Sa koledža igrač. Prošle sezone igrao u Lijetkabelisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 (edited) 3 minutes ago, Nini3112 said: https://basketnews.com/news-190141-euroleague-transfer-market-2023-signings-and-rumors-updated-daily.html Ko je ovaj Nik Popovic?😂 Igor Mijović za siromašne. 😅 Edited July 6, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 8 minutes ago, Sector said: Pročitah negdje da je Polonara u Virtusu? A Ristic u Bresi. Kakav ce to biti sudar titana u Seriji A. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 16 minutes ago, Redstar0356 said: Ja opet pitam, da li je i gde potpisao Nikola Ivanovic? Kako smo sigurni da ne ostaje? Ko je siguran? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Ma nema sanse da Dzoni ostane, videlo se da Dusko ne racuna na njega, naravno ako Dusko ostane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Ne valja vam Teo, ne valja vam Dzoni, pa sta hocete vi za drugog pleja?! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 1 hour ago, Webad said: Luca d'alecsandro kae da pregovaramo sa poytresom Daj bolomboya 😁 Marselinjo uertas Marselinjo ciglar? LOL Jedna od najboljih poludistanci u Jevropi i sa četres 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 7 minutes ago, srlepajce said: Ko je siguran? Pa svi ga izbacuju iz rostera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Ima li sta novo u vezi Polonare? 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 5 minutes ago, MrTripleDouble said: Marselinjo ciglar? LOL Jedna od najboljih poludistanci u Jevropi i sa četres Ja sam svega 3 utakmice tenerifa gledao. Na svakoj je bacao kamenje ala pefi 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 11 minutes ago, Borky said: Ima li sta novo u vezi Polonare? Prica se da ce u Virtus. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Obradovao bi se da dođe ovaj Bolombaj, daj bre nekog centra da liči na centra ako ništa drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grati Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Jel Jalen Reynolds FA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 1 minute ago, grati said: Jel Jalen Reynolds FA? Produzio sa Uniksom ugovor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 37 minutes ago, Stanko1997 said: Ja koliko se sećam to je onaj lik što je valjda došao kao prvo pojačanje kad je Saša Obradović preuzeo tim, pa prosleđen u FMP. Sa koledža igrač. Prošle sezone igrao u Lijetkabelisu. Verovatno je i njega gazda pokusao da uvalja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Ja ne znam vise, ali Kuzmic kao da je sto godina tu. Zvezda je postala nezamisliva bez njega. Neka mu daju dozivotni ugovor i da resimo tu brigu jednom. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 9 hours ago, quentin said: OK, znači tebi je Čović prihvatljivija varijanta jer on garantuje da Zvezda neće imati baš previše jak tim i praviti naročito dobre rezultate, pošto bi tako nešto bilo nemoralno u Srbiji kakva je i dalo Vučiću adute da se hvali. The way I see it, mi smi, kao i Partizan, već dovoljno zaprljani jer smo svakako pod Vučićevim skutom i u svakom koraku zavisimo od njegove volje. Govorimo samo o tome kako najbolje iskoristiti tu situaciju. Za x količinu para koju Vučić otme od škola i bolnica može se napraviti dobar tim i loš tim. Mislim da je bolje da neko napravi dobar tim. Zavisi za koga bolje? Za mene koji ne zelim da gledam Vucicevu propagandu i stvaranje mitologije u vezi odredjenih klubova (a sto zamalo da uspe u slucaju KKP), mnogo je bolje i da Covic te milione uzme sebi nego da odusevljava mase raznim Campazzima ili Punterima. 9 hours ago, John Terry said: A koji je to Zalgirisov budzet i modus operandi? Ja koliko znam, nama niti drzava daje 15 miliona evra svake godine, kao Zalgirisu, niti su nam izgradili halu, kao sto je Kaunas izgradio Zalgirisu... Zalgiris ima manji budzet nego Crvena zvezda - dovoljno je pogledati sastave i koliko otprilike iznose plate igraca oba kluba. Sto znaci da po tebi KKCZ ima budzet od preko 20 miliona evra. I da, u tom budzetu ne ucestvuje samo drzava za razliku od KKCZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 4 minutes ago, berti said: Ja ne znam vise, ali Kuzmic kao da je sto godina tu. Zvezda je postala nezamisliva bez njega. Neka mu daju dozivotni ugovor i da resimo tu brigu jednom. Plus Spoiler https://www.b92.net/lokal/beograd/drustvo-dobre-vesti-za-penzionere-uvodi-se-dozivotna-karta-za-gradski-prevoz-foto-2334572 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 9 hours ago, Redstar0356 said: Goldi da je iz Litvanije, svakog dana bi pljuvao predsednika Nausedu jer je Žalgiris drzavno mezimče a hvalio Srbiju jer ima 2 podjednako dobra el kluba sa domacim mediokritetima i dobrim el igracima. Zapravo, ono sto rade Litvanija pa i CG ima smisla - kod njih je kosarka jedan od retkih sportova sa podrskom drzave i daju se milioni jednom klubu koji predstavlja tu drzavu na najvecoj sceni. Pri tome, vec duze vreme (jedno 20 godina sigurno) ni Buducnost ni Zalgiris se ne razbacuju sa novcem niti pokusavaju da budu Real, Maccabi ili Fenerbahce. Takodje, dobar deo budzeta finansira privatno lice (ili vise privatnih lica). To je po meni mnogo bolji model od ovog iz Srbije gde malo malo pa neko kuka i jadikuje kako "uslovi nisu za sve", ali se pod tim "sve" misli iskljucivo na dva kluba. I onda, kao, imamo zemlju kosarke, neizvesno prvenstvo, rivalstvo i derbije, a treci klub u zemlji dovodi izvesnog Ronalda Segua. Dakle, neka nadju jedan klub i njega proglase za drzavni, navijaci drugog kluba da predju da prate rukomet, boks ili tenis, a ne da se svi mi ovde lazemo kako smo zemlja kosarke, kako treba da imamo "jaku domacu ligu" i kako je drzava fer prema svima, a zapravo smo samo zemlja kosarkaskih sekcija dva fudbalska kluba. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvanus Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 (edited) Ово је чиста демагогија. Сам себи ускачеш у уста, а као да ниси тога свестан. Прочитај своје записе, па промисли и видећеш да сам себе негираш. Edited July 6, 2023 by Silvanus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Pa mozda bi neki od vas voleli da u mom pisanju postoji kontradikcija, ali je nema. Vec sam napisao protiv cega sam - protiv stvaranja mita o "ekonomski jakoj Srbiji pod mudrim vodjstvom naseg predsednika" i protiv stvaranja mita o "dva velika kluba koja dobijaju novac zbog svoje velicine, popularnosti i uspeha, a ko kaze da je obrnuto taj klevece i laze". Buducnost kada je igrala EC nije dovodila Puntere, LeDaye i ostale zveri. Kada su igrali EL itekako su mogli da ih pobede jeftiniji sastavi, pa i oni mnogo jeftiniji (Krka). Iz CG nikada nisu bulaznili kako Buducnost zasluzuje A licencu (pa onda "vise ni ABA liga nema svrhe da se igra"). Navijaci Buducnosti mogu biti ovakvi ili onakvi (kao i svi navijaci sa ovih prostora), ali ne mogu biti likovi koji misle da samo njima pripada prvo mesto, da je to prirodan tok stvari i da je sve drugo otimanje. Za razliku od njih, KKP i KKCZ, vecina navijaca i medija koje ih prati nisu zainteresovani za posteno i zanimljivo takmicenje nego samo za svoju supremaciju. Sto se tice Zalgirisa - pa oni nikada nisu umisljali da su Maccabi, uvek su bili na samom dnu sto se tice kvaliteta tima, ali zato u samom vrhu sto se tice posete. Ovde smo dosli do stadijuma da nikoga kosarka vise ni ne zanima, daj samo uspehe, velike igrace, trofeje, slavu, pune tribine i festu. Ako se to ne desi, dobijemo Bamberg i jedno 6000 ljudi u "Areni". Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 @goldberg Тачно је ово што кажеш о економском тигру и кошарци. Тачно је и то да су путеви до циља различити. Различитим путањама може се доћи до циља. Тај други пут је акционарска друштва ЦЗ и Партизан. Алтернатива је лоша приватизација или овакав модел. Свима нама је јасно који је од ових модела најбољи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 (edited) 57 minutes ago, goldberg said: Zapravo, ono sto rade Litvanija pa i CG ima smisla - kod njih je kosarka jedan od retkih sportova sa podrskom drzave i daju se milioni jednom klubu koji predstavlja tu drzavu na najvecoj sceni. Pri tome, vec duze vreme (jedno 20 godina sigurno) ni Buducnost ni Zalgiris se ne razbacuju sa novcem niti pokusavaju da budu Real, Maccabi ili Fenerbahce. Takodje, dobar deo budzeta finansira privatno lice (ili vise privatnih lica). To je po meni mnogo bolji model od ovog iz Srbije gde malo malo pa neko kuka i jadikuje kako "uslovi nisu za sve", ali se pod tim "sve" misli iskljucivo na dva kluba. I onda, kao, imamo zemlju kosarke, neizvesno prvenstvo, rivalstvo i derbije, a treci klub u zemlji dovodi izvesnog Ronalda Segua. Dakle, neka nadju jedan klub i njega proglase za drzavni, navijaci drugog kluba da predju da prate rukomet, boks ili tenis, a ne da se svi mi ovde lazemo kako smo zemlja kosarke, kako treba da imamo "jaku domacu ligu" i kako je drzava fer prema svima, a zapravo smo samo zemlja kosarkaskih sekcija dva fudbalska kluba. Pa upravo o tome ti pricam. Ima ti smisla to sto rade Cg i Litvanija. Da si njihov drzavljaanim imalo bi ti smisla to sto radi Srbija jer nema jedan klub monopol vec se 2 kluba bore za titulu. Tebi je bitno da si protiv necega sto se desava kod tebe a ne konkretno principi. Edited July 6, 2023 by Redstar0356 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts