Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24- Domaca osnova vs strani placenici


Čvarkov

Recommended Posts

Teodosić je ozbiljan upgrade u odnosu na Ivanovića i Markovića. I u ovim godinama zna i može stvari koje mnogi plejevi u Evropi ne znaju i ne mogu. Ofanzivno, naravno. Problem je što ne igra odbranu što nije opterećen izgubljenim loptama i što mu je karakter takav da se uvek pozicionira kao lider, iako više nema kapacitet za to. U teoriji je ok imati takvog igrača za rezervnog pleja, u praksi može biti svašta. 

 

Nije mi preterano drago što (ili ako) dolazi, ali ne mogu ni da zaboravim da Nikola Ivanović nije bio kadar da prevede loptu u EL, da nam je nedavno drugi plej bio Filip Čović pa neki random crnac umesto njega kojeg se niko ne seća, da smo pokušali i sa nekakvim Lengstonom Hallom, da nam je Walden bio prvi plej.. i tako, namučili smo se sve u svemu na mestu rezervnog pleja godinama unazad. Zaboravih i na Koloma i onaj povratak Ročestija. Bili su tu i Radičević i još neki.. iz te vizure, Teodosić je za sve nabrojano premija.

 

Sa tim što su mu i živci sve tanji, pa možda na pola sezone prebije sudiju ili nekog u timu.

  • Like 28
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Ako nešto može da bude dobro u svemu ovome ( moram da nadjem nešto dobro) to su dve stvari. Prva da smo konačno u prelaznom roku i da očekujem u ovoj nedelji da se mnogo toga reši. Drugo sa Teodosićem smo završili sa dovođenjem 2ih i 3ih opcija i sad krećemo u završavanju sa najbitnijima. A završili smo i sa domaćim osnovama. 

Pojačanje/Kampaco, Teodosić, Topić
Pojačanje, Nedović, 
Pojačanje, DeDa 3/4, Lazić/Lazarević
Pojačanje, Petrušev 4/5, Ilić
Pojačanje, Simonović Jr. 5/4, Mitrović

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

Odmah da kazem da cemo mi u reketu dovesti max 1 igraca plus Petrusev ili 2 igraca bez Petruseva.

 

Zaboravite na to da cemo dovesti 2 igraca plus Petruseva i batalite tu pricu sa Dedom na 3 jer to nece igrati niti moze.

 

Deda na 3 je utopija ekvivalentna onom tvrdoglavom guranju Kobre na 2.

Edited by Profesor
Link to comment
Share on other sites

Nama bukvalno treba na svakoj poziciji od 1 do 5 kvalitetan stranac, sem ako ne planiramo da se oprostimo od EL krajem novembra. A imam neki osecaj da ce se jajariti i cekati neka čuvena doselekcija kad izduvamo u EL pa će se onda vaditi kestenje iz vatre

Edited by Threekola
  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • Guru locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...