Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24- Domaca osnova vs strani placenici


Čvarkov

Recommended Posts

2 minutes ago, Шутер из блока said:

Tačno tako, samo dve ispravke, (uopšte) nisu ispod radara ni Lesor, a posebno ne Eksum, i to zna apsolutno svako ko iole (malo više) prati (ozbiljno) košarku.

Tacno je ovo sto pises, ali delimicno. Lesor je igrao za KKCZ, bio osvajac EC, ali nije bio etabliran EL igrac. Exum je bio peti pik na draftu, ali mislim da je ipak novost bila da igra na pleju.

Link to comment
Share on other sites

 
Nije istina, lupa telegraf po direktivi.
Čitava sportska redakcija im je sadasnji gtr

Ovaj lik mi izgleda da apsolutno nagadja, nije neka nauka ovaj ugovor mitrovica, to je to otprilike malo gore malo dole, pa onda info o uigranju u areni, pa onda dobric i mitrovic produzavaju ugovore (sve izvesne vesti u tom trenutku).
Jedino ajde da vidimo za ovaj najveci ugovor u srpskoj kosarci.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Dropkick Murphys said:

Pa hajde reci jedan logičan razlog, zašto u dogovoru sa klubom nije raskinuo ugovor, kada je Duško došao i kada već mesecima nije dobio nijedan minut? 

Znači, nikakva mogućnost za neki ugovor sledeće sezone na Filipinima više i ne postoji, ali on i dalje ostaje tu...tek onako, lepo mu da se cima i dolazi na treninge

 

Bradulja inače ima široku lepezu mogućnosti za nastavak karijere, pa nema smisla da se znoji u Zvezdi za 0 evra. Tip je najuren u decembru '21 iz Koreje, od tad nije video lopte i nagojio se kao svinjče. Evo koje su mu bile opcije:

 

1. Penzija

2. KLS angažman u nekom Vršcu za 420 evra mesečno

3. Da se cima, dolazi na treninge, druži sa kumarom, Nedom i Pefijem, steše i završi sezonu kao (makar na papiru) član evroligaša

 

Ako će mu ovo treće doneti bar promil šanse da zabode oproštajni angažman na Filipinima, nije mi nelogično da se za to odluči. Btw, ne znam ima li sise veće od Štimca, ali verovatno u životu nije bio mršaviji. Izgledao je kao slon po dolasku u Zvezdu, sad ima bar 20 kila manje.

 

Elem, nemam više ni vremena ni živaca da pišem o Raduljici, uopšte mi nije cilj da izigravam insajdera ili opravdavam bilo čije odluke u ovom cirkusu od kluba. Spletom okolnosti sam neki dan imao priliku da proćaskam sa njemu bliskom osobom i saznam konkretne okolnosti svinjarije pod kojom je čovek potpisan. No eto, pošto se sve sem teorija zavere i vragolastih mafijaško-menadžerskih kombina za izvlačenje para iz kluba ovde svrstava u priče za malu decu, i definitivno se odjavljujem sa te teme.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, John Terry said:

Petrušev treba u glavi da postane malo manje lovator a malo više zahvalan igrač jer kod njega je sve kao kod onog crnca u Jerry Maguirre fimu, samo šta on nije dobio, koliko je on cenjen, koliko on minuta ima itd...

 

Neka malo oznoji dupe, odigra par sezone i ispod cene pa će se sve vratiti...naravno ako vredi. Punter je pravi primer za to. Bio u Olimpijakosu, nije dobio pravu šansu, krenuo opet od nule u Zvezdi i evo ga sad. 2 milke po sezoni. Ali moraš da se dokažeš. MVP lige u Megi koja bukvalno bez ikakvih ambicija jedino ima za želju da pumpa statistike igračima, nije nikakav dokaz. Dokazuješ se igrajući odbranu u Evroligi.

Ja ne mislim da je Petrusev halapljiv na novac 

On je u jednom trenutku delovao toliko mocno a sigurno je bio svestan da je mnogo manje placen od konkurencije a i saigraca koji zvrje oko klupe i prave drustvo Covicu 

Samo je jos uvek nezreli klinac kome je nba nesto wow

Cak mi deluje i da je tu mnogo promenio stav za godinu dana

Ima ona izjava da misli da mu vise odgovara evropska kosarka ( za sajt EL)

 

Jos jedna godina sa Duskom bi mu bio pun pogodak. Secam se i izjave Polonare gde kaze da mu nema bolje sredine i trenera.

Edited by srlepajce
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, fradler said:

 

Evo koje su mu bile opcije:

 

1. Penzija

2. KLS angažman u nekom Vršcu za 420 evra mesečno

3. Da se cima, dolazi na treninge, druži sa kumarom, Nedom i Pefijem, steše i završi sezonu kao (makar na papiru) član evroligaša

 

Ako se ne varam, on je bio vama starter na jednoj od EL utakmica na pocetku sezone.

Ili sam pomesao...

  • Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Tek sad shvatam koliko mi je nedostajao ovaj forum. Posebno posle ovakve godine - od očaja do sjaja, pa u krug. Nadam se da će ova koja je pred nama biti bolja, makar za ovaj jedan trofej koji nam je izmakao i jedan top8 😁

Što se tiče pojačanja, koliko sam shvatio čeka se Duškov dolazak sa odmora. Nadam se da je zaista tako, jer smo valjda naučili da je trener taj koji treba da odgovara za igrače i rezultate. Pa ako bude kako treba, odlično! Ako ne, da se ne ljubimo...

Meni zvuči kao SF da Mirota dođe kod nas. Iskreno, možda je bolje fokusirati se na ostanak Petruševa, pojačan nekim Mikijem ili Šengelijom koji traže povratak na veliku scenu. 

Ako dolazi Teo, dajte odgovarajućeg prvog pleja - u nekom ludom scenariju Faku, Teo, Top bi bila bombona. 

Na dva, pored Nedovića, je neophodno dovesti igrača sa mnogo konstantnijim šutem, jer smo zbog otvorenih trojki izgubili mnoge važne utakmice. 

Kalina na tri ako je ikako moguće, ako ne daj da se raspitamo šta radi Dešon Tompson, ako je još u košarkaškom životu uopšte. Pored njega bi tolerisao Lazu kao ispomoć, možda i Dobrića, ko zna. 

Četiri Deda, Toke?

4/5 Petrušev, Miki?

5 Mitar i neki fizikalac po Duškovom izboru. 

 

Vjerujem da bi ovaj tim mogli finansijski da podnesemo. Upitan je Faku svakako, ali ako ne možemo njega da uzmemo, daj nekog Hilijarda ili nekog ko sa Teom može da bude kompatibilan, pa da igramo basketa. 

 

Mozda i domaći poput Ilića pokažu neki napredak i budu legitimna ispomoć u narednoj sezoni. Od ostalih domaćih ne očekujem ništa i vjerujem da bi bio grijeh skupljati ih i plaćati ma koliko jeftini bili. 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Калина неће доћи! Срео га прије неки дан у Новом Саду, пришао, поздравио, питао да ли се враћа. " Не, нема шансе"...

  • Like 1
  • Tuzno 6
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, РСК said:

Калина неће доћи! Срео га прије неки дан у Новом Саду, пришао, поздравио, питао да ли се враћа. " Не, нема шансе"...

Kolika je otkupna kaluzula to si trebao da ga pitas 🙂

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Webad said:

Ja mislim da ce 2/3 ekipe da nam budu igraci za parter iza kosa. Imacemo 3 "ledzit" el kalibra i losiju ekipu nego prosle godine. Nadam se da gresim

Hajde, cemu pesimizam. Hajmo malo optimizma. U najgorem slucaju gledacemo EL u polupraznoj areni, sto je super za nas konfor. Nece biti guzve, neces morati da prestojis celu utakmicu, da dolazis sat ranije da bi imao svoje mesto. Ove godine sam gledao Barselonu u Blaugrani i mislio sam da sam zakasnio, jer sam dosao 25 min ranije. Nije bilo nikoga na ulazu i usao sam za 3min, seo na svoje mesto, a hala poluprazana. Odjednom se sve napunilo 5 min pre pocetka utakmice. Pozeleo sam da  tako bude i na nasim utakmicama 🤣

I zato :

 

 

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

  • Guru locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...