Cofara Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Vildoza je prošle godine imao sličnu povredu, imao je snimanje pred utakmicu sa Monakom i ožiljak je još uvek postojao i nije zarastao do kraja ali njemu to nije pravilo probleme, nije osećao bolove. Vratio se posle 2-3 nedelje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 18 hours ago, Setite se 2011 said: Verujem da je ovo plan sa kojim se složio Top senior.Možda ćemo ga gledati u kkcz...možda Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Još nisam čuo za pika prve runde koji nije sa ekipom koja ga je draftovala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Sto se tice duzina povreda...Ja nasim doktorima nista ne verujem...Tako su za Dangubu pricali...Pa za Holinsa doci ce posle 2 nedelje a ono proteglo se... Nadam se da je kod Shabazza samo to malo istegnuce i da je samo radi predostroznosti van tima. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 47 minutes ago, božija noga said: Tu je i Deda Caaaar 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 (edited) Preskoci ovaj pripremni turnir iz predostroznosti, preskoci onaj turnir iz istog razloga i onda se dobije uigranost level pro za pocetak sezone Edited September 21, 2023 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 11 hours ago, drakon1 said: kako se on zove na twitteru? Ne bih da ga doxujem, nije ok, a mislim da je i protiv pravila foruma, pogotov sto valjda koristi ime i prezime (mozda je izmisljeno, nemam pojma). Nisam ja njega tamo nasao, nisam ni znao da je to on kad mi je prokomentarisao neki moj tvit, ali je pominjao forum pa kad sam mu pogledao profil i tvitove vise nego jasno je bilo da je on, pa smo razmenili par poruka za koje bi ga ovde verovatno opet kaznili 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Receno mi je samo da ne igranu turnir, nisam cuo da mu puko misic. Mada smo imali i pozitivne na koronu u strucnon stabu😂. Mora svake godine to ludilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 21, 2023 Author Share Posted September 21, 2023 Što se tiče povreda, ne postoji baksuzniji klub na svetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Ne znam koliko je baksuzluk da se povredjuju igraci koji vec imaju istoriju povreda. Doduse bilo je stvarno i baksuznih slucajeva poput Vajta pretprosle sezone ili Dzonija prosle, ali povrede Sabaza, Tea, Nedovica, Martina ne treba da iznenadjuju. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 21, 2023 Author Share Posted September 21, 2023 Imam osećaj i ti što imaju istoriju povreda u drugom klubu bi odigrali celu sezonu bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Šteta što ne igramo kompletni generalku pred početak sezone ali to nam je manja briga u ovom slučaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 4 minutes ago, Čvarkov said: Što se tiče povreda, ne postoji baksuzniji klub na svetu. Košarkaški Arsenal. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Meni je receno preskace turnir, igrace za nedelju dana. Tako da mi cudno ovo kidanje misica sad, mada mozda i kriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 4 minutes ago, Igor_ said: Meni je receno preskace turnir, igrace za nedelju dana. Tako da mi cudno ovo kidanje misica sad, mada mozda i kriju. Jel trenira uopste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 7 minutes ago, Igor_ said: Meni je receno preskace turnir, igrace za nedelju dana. Tako da mi cudno ovo kidanje misica sad, mada mozda i kriju. Kad se povredio? Kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Imaju i druge ekipe povrede, nismo mi tu izuzetak nikakav. Iz glave samo, Valensiji prošle sezone u jednom trenutku falila maltene cela bekovska rotacija. Nadam se da će Shabazz biti spreman za početak sezone, jebo pripreme, prošle sezone je "iz aviona" preokrenuo sezonu Armaniju. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 3 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Ovo je za ogroman respekt 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 13 minutes ago, suptil said: Jel trenira uopste? Nisam pitao. 11 minutes ago, John Terry said: Kad se povredio? Kako? Informacija je bila da je istego misic na mecu sa Albom. Bas me zacudilo to kidanje, javljam cim saznam nesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi Wan Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Pitanje za administraciju ovog foruma zar nije malo neozbiljno da neko samo napise da je covjeku pukao misic i nista vise. Pri tome znate da forum citaju i raznorazni ‘novinari’ pa onda prave pricu od toga 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 On se istezao pred Bajern Bas cudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 7 minutes ago, srlepajce said: On se istezao pred Bajern Bas cudno Tako je. Secam se da sam ga video. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 9 minutes ago, Obi Wan said: Pitanje za administraciju ovog foruma zar nije malo neozbiljno da neko samo napise da je covjeku pukao misic i nista vise. Pri tome znate da forum citaju i raznorazni ‘novinari’ pa onda prave pricu od toga Jel si ti stari Obi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 28 minutes ago, John Terry said: Ovo je za ogroman respekt 🙂 Pod uslovom da je istina. Ne verujem Ćokiju ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheVojkanBencic Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 50 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Košarkaški Arsenal. Mislim da je Bajern prosle sezone pobedio u toj kategoriji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts