CuaTheTime Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 12 hours ago, Markoss said: Koliko znam, sa Svedom nema ozbiljnijih kontakata, ali mi dovodjenje njega toliko lici na Covica, da ne bih tvrdio da tu na kraju nesto i ne bude plus je dobar sa Duskom. Klajburn se pominjao pre vise od mesec dana, posle toga nista, pa ni danas. Herison je prva opcija na SG, lomimo ga da dodje u Evropu. U medjuvremenu, ponudjen nam je i Lindy Waters (ovo mi je Bogi prvi rekao, ali u medjuvremenu mi je potvrdjeno), po slicnom modelu kao i Krejci, ali cenim da ce se ici na zvucnije, iskusnije i sigurnije. Brine me sto se PF ne pominje, kao da stvarno cekamo da Kalinu pedaliraju iz Barse, a nisam siguran da ce se to desiti. Kolke su sanse za Herisona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Da li bi bilo pogrešno reći da je Harison sličan igrač prajm Demarkus Nelson, ma koliko ja voleo admirala nekako ne volim tip igrača kojem se sklanjaju i pomažu sa tebe.. Možda Harison ima malo bolji prvi korak ali to je to od prilike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 30 minutes ago, Babaduka said: Da li bi bilo pogrešno reći da je Harison sličan igrač prajm Demarkus Nelson, ma koliko ja voleo admirala nekako ne volim tip igrača kojem se sklanjaju i pomažu sa tebe.. Možda Harison ima malo bolji prvi korak ali to je to od prilike Samo sto razliku od tada imacemo par vrlo zajebanih napadaca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Sledece nedelje dolazi Shabazz,utorak ili sreda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 14 minutes ago, Nini3112 said: Sledece nedelje dolazi Shabazz,utorak ili sreda 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 2 hours ago, fradler said: Dok sam pazario 'leba jutros, ispred mene iskoci poznat repic Dok sam smislio sta da ga priupitam, vec je izlazio iz radnje, pa jedino stigoh da zaurlam - SAMO NE SVED I KREJCI!!! Beli hodač 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 40 minutes ago, Nini3112 said: Sledece nedelje dolazi Shabazz,utorak ili sreda Jel on stvarno kum na nekoj svadbi ili je to bila sprdnja? Kao zbog toga kasni na pripreme 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Ma ne kasni nego koristi zadnji moguci rok da dodje covek. Ima ono da bese oko 35 dana pre pocetka EL ne mogu da krenu pripreme. Isto i partizanovi amerikanci dolaze u ponedeljak/utorak ja mislim. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 24, 2023 Author Share Posted August 24, 2023 (edited) Raduljicu udario auto dok je vozio motor. Dobro je, prošao je sa ogrebotinama. Edited August 24, 2023 by Čvarkov 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 minute ago, Čvarkov said: Raduljicu udario auto dok je vozio motor. Dobro je. Hvala Bogu 🙏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Prođe i ovaj četvrtak na ništa. 😮💨 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 12 minutes ago, Čvarkov said: Raduljicu udario auto dok je vozio motor. Dobro je. Šta je tu dobro? 1 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 minute ago, MilošVB said: Šta je tu dobro? Pa čovek je dobro, bez povreda. 🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 (edited) 4 minutes ago, MilošVB said: Šta je tu dobro? Pa da je Radulja dobro. Da nije zadobio teske povrede. Verovatno si lose razumeo. Edited August 24, 2023 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 19 minutes ago, Čvarkov said: Raduljicu udario auto dok je vozio motor. Dobro je. A juče izašla vest da klub traži način da se resi Raduljice 1 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 11 minutes ago, MilošVB said: Šta je tu dobro? Ti i tvoj crni humor. Prvo sam htela da ti nadrkano odgovorim, onda sam morala da se nasmejem 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 8 minutes ago, Milko Miller said: A juče izašla vest da klub traži način da se resi Raduljice On the contrary, ja mislim da je Radulj ovo sam inscenirao. Zvezda htjela da nađe nekoga da preuzme njegovu platu, a njemu se ne ide iz Beograda. Sad smo zakovani s njim do kraja sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Neka je Miroslav dobro. Kako je tek Ognjen ono preživeo, ne bio mu u koži. Nadam se da ćemo uspeti da se raziđemo sa Braduljicom. Ima ona stara pesma od Goše: Miroslav Raduljica napada ko bujica, lako loptu uzima, zeza se s francuzima 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Bolja je ona: Miroslav Raduljica obraz kao guzica ni g je od gancija krimi kombinacija 6 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 (edited) 41 minutes ago, quentin said: On the contrary, ja mislim da je Radulj ovo sam inscenirao. Zvezda htjela da nađe nekoga da preuzme njegovu platu, a njemu se ne ide iz Beograda. Sad smo zakovani s njim do kraja sezone. Ajmo bez ovakvih teorija. Ozbiljna stvar je u pitanju. Edited August 24, 2023 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Kako Telegraf saznaje, Radiljica okacio patike o klin? 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 hour ago, Čvarkov said: Raduljicu udario auto dok je vozio motor. Dobro je, prošao je sa ogrebotinama. Ma jebes auto, ofarbace se, Radule jel dobro? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Ajmo bez ovakvih teorija. Ozbiljna stvar je u pitanju. Pardon, mislio sa da je očigledno da se zezam. Niko nije povrijeđen, mislim da nije problem da se malo našalimo. 3 minutes ago, Pacino said: Kako Telegraf saznaje, Radiljica okacio patike o klin? 🤔 Da, on će patike o klin, a Zvezda će još godinu dana da mu plaća platu i doprinose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Just now, quentin said: Pardon, mislio sa da je očigledno da se zezam. Niko nije povrijeđen, mislim da nije problem da se malo našalimo. Aaaa ok onda. Izuini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 44 minutes ago, quentin said: On the contrary, ja mislim da je Radulj ovo sam inscenirao. Zvezda htjela da nađe nekoga da preuzme njegovu platu, a njemu se ne ide iz Beograda. Sad smo zakovani s njim do kraja sezone. Kakva sekta majko bozja,postoji li ovo jos dje na svijetu. Na strani sve moguce sportsko zivotne stvari, da se ljudi slade zezaju rugaju covjeku koji je udes dozivio,respect za ljudski sklop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts