Tunji Awojobi Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 5 minutes ago, Holivud said: Naš bivši trener bacio komentar na situaciju Ako je neko sumnjao, smisao života ovog čoveka je da pljuje Crvenu zvezdu. Težak bolesnik. 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: Al samo proverene insajd informacije Razumljiva je ova nervoza. Ipak ste danas saznali da niste opozicija i disidenti. Nije lako. 16 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 (edited) ... Edited July 22, 2023 by Ljubitelj baklave Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 Just now, Stanko1997 said: Razumljiva je ova nervoza. Ipak ste danas saznali da niste opozicija i disidenti. Nije lako. pa tebi ako treba neko drugi da kaze jesi li opozicija ili ne, to je ipak tvoj problem… ide se dalje… Rezultate svodimo u Maju/Junu 2024 lagano 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 3 minutes ago, Brat od Korneta said: Dobronamerni Dulo osto u 2014. godini gde je iskljucivo Zvezda kriva za sve. Mirotic rekao da Zvezda nema nikakav uticaj, kkp saopstenje ne spominju Zvezdu cak ni indirektno. Ali Dulo zna pa ako nije Zvezda onda je OKK Beograd. Mora biti neko kriv... General. Profesor ljubavi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 Just now, No name said: Profesor ljubavi Alhemicar. Dva deci ljubavi za svoje i 5 litara mrznje za tudje. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: pa tebi ako treba neko drugi da kaze jesi li opozicija ili ne, to je ipak tvoj problem… ide se dalje… Rezultate svodimo u Maju/Junu 2024 lagano Au, ovo je više od nervoze. 😂🤦 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille plateaux Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: pa tebi ako treba neko drugi da kaze jesi li opozicija ili ne, to je ipak tvoj problem… ide se dalje… Rezultate svodimo u Maju/Junu 2024 lagano Jujuju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 11 minutes ago, berti said: Naravno da DV nije propustio priliku da opljune Zvezdu. Covek koji je u tandemu sa onom bitangom tukao sudiju, covek koji je bio glavni za kriminalno otimanje Luke Bogdanovica... E, taj bard postenja se javio. More marš! Срце наше опозиционо, распала му се матрица 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 Ne znam za vas al ja očekujem ozbiljno pojačanje večeras, Čovke ima lagano polaganje u situaciji “dolivanja ulja na vatru” 😂👌🏻😎 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 6 hours ago, božija noga said: Braduljica i Ilić Ja bih Raduljicu poslao na pozajmicu (jer ce nam pare ionako uzeti), i tamo neka znoji dupe a ne da pije pivo... 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille plateaux Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 2 minutes ago, Naša posla 2.1 said: Ne znam za vas al ja očekujem ozbiljno pojačanje večeras, Čovke ima lagano polaganje u situaciji “dolivanja ulja na vatru” 😂👌🏻😎 Bas steta ako nema zavrseno jako ime, pobedio bi brat u mesecu julu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 Kakva sizofrenija, Mirotic rekao da mi nemamo nista sa ovim, KK Partizan u saopstenju rekao da mi nemamo veze sa ovim. Samo forumasi i dalje vrte matricu kako je Zvezda kriva. Moc medija, poturanja laznih i spin informacija na delu! Raduje me sto iz naseg kluba nije izaslo nikakvo kontra saopstenje, sto neko rece da ostanemo mirni i vodimo racuna o svom timu.Komsije nek pisu i rade sta zele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post VukVule1988 Posted July 22, 2023 Popular Post Share Posted July 22, 2023 🤣🤣 7 1 74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 46 minutes ago, Brat od Korneta said: U pravu si bio, reagovala drzava i garantovala mu bezbednost. Sta ti sad ne valja... A ti i dalje nezadovoljan zbog trinaest reakcija... Pih pa toliko dnevno imam ironicnih reakcija na upise, kad nemam toliko zapitam se sta nisam dobro napisao. Ali komsije kazu da nije to zbog pretnji da nije dosao vec zbog drugih razloga... Pa to je pokazatelj empatije, ne dozivljavam licno, problem je sto je ljudima smesna necija nesreca, svakom da se dogodi neki vid pretnje, ne bi se osetio spokojno. Na kraju svega, covek se sigurno zgrozio koliko su se bavili njegovovom verom, na jedan prizeman, prostacki i primitivan nacin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 (edited) Kakav fleš od Miška Edited July 22, 2023 by berti 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrzimMORE Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 Mile faca 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 4 minutes ago, VukVule1988 said: 🤣🤣 Gasi mjesalicu motaj kablove 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 46 minutes ago, Redstar0356 said: U neku zdraviju sredinu, najblizi da ode u Pao, tamo se utakmice i ne zavrsavaju a pretnje Slukasu su čak i javne E jadan ide u Grcku, u prelepu Atinu, na prelepom moru, sa savrsenom klimom, zemlji gde tezi ogroman broj ljudi da odmori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 7 minutes ago, VukVule1988 said: 🤣🤣 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 Jel to Miško patkometriše sa komšijskom legendom Duletom? WOW, I think this is a beginning of a beautiful friendship! 1 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 36 minutes ago, Naša posla 2.1 said: Ne znam za vas al ja očekujem ozbiljno pojačanje večeras, Čovke ima lagano polaganje u situaciji “dolivanja ulja na vatru” 😂👌🏻😎 Mogao bi Mirotic da se predomisli i da dodje kod nas. Bio bi na ovaj roster vrlo dobro pojacanje. Mislim da bi u tom slucaju izbili opsti neredi... 38 minutes ago, Kooineeperk said: Ja bih Raduljicu poslao na pozajmicu (jer ce nam pare ionako uzeti), i tamo neka znoji dupe a ne da pije pivo... Na pozajmcu gde? U KKP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blonded Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 greatness recognizes greatness 🤝 13 5 1 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 😂 6 5 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted July 22, 2023 Share Posted July 22, 2023 2 hours ago, K.Dot said: Jbt kkp je krao igrače direkt iz kkcz, igrači kkp tukli igrače kkcz, nijednom dlaka sa glave nije falila, ja ne znam ko sa iq većim od trenutne temperature vani može da poveruje u ove priče o pretnjama koja se raširila medju navijačima partizana. Baš ne pratim ali mi stvarno deluje infantilno da iko veruje da su mu pretili navijači Zvezde da ne predje . Meni bilo svejedno al sam znao sigurno da neće preći u Partizan pošto on ne spada tamo, da se tako izrazim. Tamo postoji još uvek neka (da me neko ne shvati loše) kao vašarska, zadrugarska atmosfera sa megafononom i igračima medju navijačima kako pevaju i slikaju se a to je mnogo daleko od Mirotića i njegovog shvatanja spotra. Naravno ovde ne želim da išta negativno kažem o tom spoju navijača i igrača. Tp je svakako njihova stvar i nemam ništa protiv. Jedino mi je mnogo zasmetalo kad su mladog Savu Drezgića ubacili medju navijače i dali mu megafon dok ga Lesor i Madar drmaju, podstiču da navija a vidi se da je malom Savi neprijatno, mada to može biti samo i moj neki subjektivni osećaj i doživljaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts