Čočo Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 (edited) Ko može da poveruje u imaginarnu priču da je Čović dogovorio sa predsednikom PAO da spreči odlazak Mirotića u Partizan da bi otišao u PAO a da Šengelija ipak dođe kod nas? Misli li neko da taj čovek može tako daleko da ode? 🧐🤔 Edited July 20, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 1 minute ago, Čočo said: Ko može da poveruje u imaginarnu priču da je Čović dogovorio sa predsednikom PAO da spreči odlazak Mirotića u Partizan da bi otišao u PAO a da Šengelija ipak dođe kod nas? Misli li neko da taj čovek može tako daleko da ode? 🧐🤔 Misli, ali takvih na ovom topiku hvala bogu nema, samo ponekad svrate. Bar se nadam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Brat od Korneta Posted July 20, 2023 Popular Post Share Posted July 20, 2023 Informacije sa skupstine: (ko zeli da veruje nek veruje ko ne zeli ne mora, ja samo prenosim sta je receno na skupstini) *12 miliona max. ce biti izdvojeno za budzet na plate, a to ce biti 65% od ukupnog budzeta po pravilima El *Plan je prihod od 5 miliona na sezonske i dnevne ulaznice (slican novac je zaradio Partizan) *Promet kk Red Star Shopa za godinu dana je iznosio 250k eura bruto. Radi se na planu da se zaradjuje vise. *Radi se na platformi za poseban sajt za sezonske i dnevne ulaznice. *7000 je bio rekord sezonskih u sezoni 19/20, racunajuci sa sezonskim koje su pustene naknadno samo za Evroligu i koje su kostale manje. Sada ocekuju da prodamo vise od 7000 sezonskih. *Nece se deliti firmama sezonske kao sto su neki drugi radili. *Interes drzave za velike budzete osim sto pre svega bi Vucic voleo da vidi oba kluba u plej ofu su i neka racunica da se drzavi vrati odredjen deo novca kroz sledece stvari, s obzirom da znacajan deo ljudi dolazi iz unutrasnjosti: -Kroz putarine -Kroz gorivo -Kroz turizam u nekoj manjoj meri -Kroz dodatni zakup arene *Sezonske karte smo uvek prodavali cim se zavrsi sezona jer tada nikada nismo dobijali novac od drzave vec nakon nove godine, a najvise nam je trebao novac tokom leta da bi isplatili zaostale plate igracima. Tako smo i dosli u situaciju da nas tuze igraci iz prethodne sezone evroligaskom sudu zbog kog nismo mogli da registrujemo Kampaca, a nije porican ni nas deo krivice u svemu tome. Sada ce drzavni sponzori dati deo novca i na leto i zato ce se sezonske pustiti u Septembru kada se tim bude kompletirao. *Evroligu iskljucivo zanimaju obaveze prema igracima i to kad ih tuze evroligaskom sudu a ne Fibinom. Takodje ih ne zanima da li klub ima neke druge dugove. *Licenca je placena 200 000e. *Alba i Bajern bi trebalo da su jedine utakmice koje cemo igrati u Pioniru zbog koncerta u Areni. *Bice ogranicenje broja sezonskih ne zna se jos koliko tacno, znace se kad izadje raspored Aba lige da bi uklopili sa terminima Evrolige. *Covic rekao da nema problem da kaze platu za svakog igraca Zvezde samo da ga pitaju novinari na konferenciji. *Plate koje su bile upitane za proslu sezonu je rekao: Kuzmic 300k. Raduljica 300k. Lazic 250k. Mitrovic 200k. *Plate koje su bile upitane za ovu sezonu: Sabaz 1.9 miliona. Hanga 600k. Davidovac 600k. Simonovic 600k. Yago 350k i ima veliko obestecenje ako ga neko bude hteo sledeceg leta. Gedraitis ispod milion na pitanje da li je iznad ili ispod milion. *Porez se placa za svakog igraca 1.11% i nije ni blizu kao u Spaniji ili Americi. *Partizan od 2017. do danas nisu uplatili ni dinara za porez. *Covic je rekao da bi zeleo da ne bude vise svadja izmedju nas i Partizana i da bi voleo da oba tima vidi na f4. *Cisti smo za sve dugove iz proslosti prema igracima, nikom se ne duguje. *Aba super kup verovatno necemo igrati jer imamo zakazana 3 pripremna turnira od ranije jos u Septembru a taj super kup tada nije bio ni pominjan da ce biti. U Minhenu (Bajern, Alba i Efes) na Kipru (Makabi, Oli, Zalgiris) i na Sardiniji (Armani i Sasari) *Ukoliko se pojavi neko do Oktobra da zeli da vodi klub moze da se kandiduje do Oktobra i bice izbori, zato je trenutni status ove uprave uveden kao VD, svako moze da dodje da se kandiduje ko zeli. *Kampaco hteo da ostane ali je dao rec Realu da ce se vratiti tamo da bi ispeglao obaveze koje je imao prema njima od ranije. *Nijedno ime nije spomenuto od buducih pojacanja osim za Higinsa da je potvrdjeno samo da smo se raspitivali za njegovo zdravstveno stanje i to je sve. *Dusko je forsirao da Topic bude u timu ali je Milenko bio za to da ide na pozajmicu ove sezone. *Razmisljao je Dusko i o Saranovicu ali nema mesta ove sezone. *Dusko je birao izmedju Dzekirija i Tobija kao dve najuze opcije na kraju za centra. 53 17 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dundermifflin Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Hvala na detaljnim informacijama @Brat od Korneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
spajk32 Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Davon Reed, ex Denver I LAL, potpisao za Prometej.. Mogli smo njega uzeti za defanzivu, on je bas sličan Sakilu Herisonu koji se ovde prizivao, samo viši i po mom mišljenju ima bolji šut za 3 što nama i treba..Čim je otišao u Prometej znači da ne košta mnogo para i da je čak bio spreman na taj potez..Što se time Hommesa, ja sam njega stavljao u "moj" sastav još na početku, deluje mi da ima šta da pokaže i da želi sigurno da se dokaže još više na EL nivou.. Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Inace klub nije bio za to da Kobra ode, njegova zelja je bila da proba tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 1 minute ago, Profesor said: Inace klub nije bio za to da Kobra ode, njegova zelja je bila da proba tamo. Pa klub da se pitao ostao bi i Nikola Ivanović. Hvala Bogu pa se pitao Duško. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 23 minutes ago, Brat od Korneta said: Plate koje su bile upitane za proslu sezonu je rekao: Raduljica 300k Mašala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 1 minute ago, Čočo said: Pa klub da se pitao ostao bi i Nikola Ivanović. Hvala Bogu pa se pitao Duško. Kada kazem klub mislim i na Duska. Ne kazem da place za Kobrom, ali da je hteo novi ugovor dobio bi ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Just now, Profesor said: Kada kazem klub mislim i na Duska. Ne kazem da place za Kobrom, ali da je hteo novi ugovor dobio bi ga. Verujem ti. Na žalost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Nas trenutni igracki kadar (14 igraca) na plate trosi oko 9-10 miliona evra). Ako Mirotic potpise za komsije, ladno ce on uz jos tri igraca (Panter, Ledej i Naneli) da kosta kao svih tih nasih 14 igraca zajedno. Inace, MozzartBet izbacio kvote za osvajaca EL i ako sam dobro video mi smo 11i po redu. To se otprilike poklapa sa onim sto sam pisao prethodnih dana da smo na toj nekoj poziciji po imenima igraca. A Covic najavljuje osvajanje EL. 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 3 minutes ago, СтелаРоса said: Nas trenutni igracki kadar (14 igraca) na plate trosi oko 9-10 miliona evra). Ako Mirotic potpise za komsije, ladno ce on uz jos tri igraca (Panter, Ledej i Naneli) da kosta kao svih tih nasih 14 igraca zajedno. Inace, MozzartBet izbacio kvote za osvajaca EL i ako sam dobro video mi smo 11i po redu. To se otprilike poklapa sa onim sto sam pisao prethodnih dana da smo na toj nekoj poziciji po imenima igraca. A Covic najavljuje osvajanje EL. Borba za trofeje i osvajanje nije baš isto ... neće da može. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Ako MozzartBet to kaže, onda je to tako... Ni jedan roster još nije kompletiran. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Ali... - Kroz putarine. - Kroz gorivo....pobedijo.A juče tresnuli petnajz milki za bosansku ligu. 2 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Just now, Wingwalker said: Ali... - Kroz putarine. - Kroz gorivo. ...pobedijo. Kad nagrnu Brazilci. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 3 minutes ago, Sector said: 13 minutes ago, СтелаРоса said: Nas trenutni igracki kadar (14 igraca) na plate trosi oko 9-10 miliona evra). Ako Mirotic potpise za komsije, ladno ce on uz jos tri igraca (Panter, Ledej i Naneli) da kosta kao svih tih nasih 14 igraca zajedno. Inace, MozzartBet izbacio kvote za osvajaca EL i ako sam dobro video mi smo 11i po redu. To se otprilike poklapa sa onim sto sam pisao prethodnih dana da smo na toj nekoj poziciji po imenima igraca. A Covic najavljuje osvajanje EL. Mada Mozzartbet je sponzor prekoputaša 😁🤔🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 3 minutes ago, Kankkunen said: Kad nagrnu Brazilci. Nikola Tesla će biti mali, a prodavaće se suveniri na Kališu kao pleve 😂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Ako Mirota stvarno potpise za Pao Ne bi me cudilo da Sengeliji uskoro stigne junk mail kako mu se vlada izvinjava i da su mislili da je Zvezda u Rusiji 🙂 9 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 8 minutes ago, Wingwalker said: A juče tresnuli petnajz milki za bosansku ligu. Pravda za Tuzla City i Zvijezdu 09. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Just now, Wingwalker said: Ali... - Kroz putarine. - Kroz gorivo. ...pobedijo. Ma to je neki mizeran procenat povracaja novca svakako. Evo za putarine recimo ako 2000 vozila dodje iz unutrasnjosti i prosecna putarina tamo i nazad je 1500din (s obzirom da je iz Nisa preko 2000din a imas i dalje gradove od Nisa plus sigurno i neki manji procenat dolazi iz Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije...) dakle 2000 vozila puta 1500dinara puta 34 kola koliko ce Partizan i Zvezda igrati kod kuce u Evroligi podelis sa 117 koliko je euro/dinara i dobijes neki 800/900 000 eura. Bez Aba lige. Za gorivo isto neki procenat ide drzavi. Tu nemam pojma ni kako da racunam. Zakup Arene ide puta 2 u odnosu na Partizan iz prosle sezone a to je 100% profit od drzave. Ne znam sta su mislili pod turizam dal smestaj ili sta vec. Mozda na one bogate influensere iz Arene sto smo mogli da citamo kod komsija na temi. 😃 Nebitna prica svakako mozda par miliona ukupno ako povrate na sve ovo a dace brat bratu jedno 20 miliona Zvezdi i Partizanu verovatno i vise. Svakako je receno povracaj u manjoj meri a svi znamo da je to pre svega jer Vucic zeli da vidi oba tima u plej ofu da bi se hvalio da pod njegovom vlascu i ulaganjima drzave i Zvezda i Partizan igraju plej of. Tako ja to vidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 39 minutes ago, kendrick said: Mašala Ako vidi pola od toga,dobro je,prepisao modus operandi od Terzionea Covara Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 4 minutes ago, attolini said: . Meni taj deo sa politickom komponentom nije bas najjasniji kod Sengelije. Vlada Gruzije nije u nekom sukobu sa Rusijom, oni su cak otvorili nedavno avio letove, predsednica jeste...dakle to moze biti istina samo ako je mislio da se aktivira u nekoj opozicionoj partiji, a i to je nategnuto. Mislim Srbija kao faktor tacno za sta... . Covke je posten covek pa su mu lazi uglavnom lose, nije naviko … Drugo ne znam sta da ti kazem 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 17 minutes ago, Nele said: Ako Mirota stvarno potpise za Pao Ne bi me cudilo da Sengeliji uskoro stigne junk mail kako mu se vlada izvinjava i da su mislili da je Zvezda u Rusiji 🙂 Ma koji crni PAO, ide on u KKP, vjerovatno će biti ubrzo ozvaničeno sad kad je slobodan. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 1 minute ago, Sector said: Ma koji crni PAO, ide on u KKP, vjerovatno će biti ubrzo ozvaničeno sad kad je slobodan. Naravno a kao i sve do sada, klasični spin i blaćenje našeg kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 1 minute ago, Sector said: Ma koji crni PAO, ide on u KKP, vjerovatno će biti ubrzo ozvaničeno sad kad je slobodan. Ma bas me briga iskreno ne bi posle ovoga cak i da bude ovaj scenario ko sto sam napisao voleo Sengeliju nek ide u Aris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts