Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, Webad said:

Loyd je dimna zavesa za higinsa 😁 pu-pu daleko bilo 🙂

Prime Higgins (CSKA) je po meni bio najbolji igrac EL u to vreme, ne znam da li bih ga prihvatio sad zbog povreda... Ali ako mu Dusko tempira minutazu i trending ko veiling SAF sto je radio sa Van Persijem, onda nemam nista protiv 🙂

Edited by Pero
Posted

Meni Lojd deluje nerealno zbog one priče kako ima izlaz iz ugovora samo za NBA. I zar nije bila neka priča da za tu poziciju gledamo nekog levorukog, možda Hilijard ili Okobo. Za ovog drugog nisam siguran jel ima ugovor sa Monakom, i jel bilo neke priče oko produžetka istog?

Posted

Mene bas zanima da li cemo dovoditi startnu cetvorku ili smo zatvorili unutrasnju liniju. I juce sam spomenuo, nerealno mi je da je Simonovic u trenutku kada mu trebaju minuti pristao da kod nas bude treci ili cetvrti centar u rotaciji. Isto tako, sumnjam i da je Davidovac dosao da bude treca opcija na poziciji 3 ili 4, a da smo ga mi na sve to platili 700k. Nije mi uopste nerealno da ce Tobi i Bolomboj nekada igrati zajedno u petorci. To bi znacilo zapravo da imamo sledecu situaciju:

3/4: Davidovac

4/5: Bolomboj, Simonovic

5: Tobi, Mitrovic

Dakle, ne bi imali klasicnu cetvorku startera, nego bi tri igraca pomagala svako na svoj nacin na toj poziciji. 

Posted
Just now, Crni said:

A sto se Klejburn ne poćera? Glavna faca na svojoj poziciji u sugavoj Jevropi!

Taj broj je koncepcijski otplovio. Plej nam treba, startna četvorka i možda bek šuter.

Posted (edited)

Mene posle ovakvog razvoja situacije baš drma euforija. Ozbiljnu ekipu ćemo izgleda imati u KK a isto tako imamo i u FK, s tim što FK već pokazuje da će biti mnogo lepih trenutaka za nas. U Duška ni najmanje ne sumnjam da će isto tako posložiti stvari. Ovo što ćemo mi imati ove godine neće imati niko u svetu. Rekordi će padati! Ljubav si nam jedina! 🔴❤️

IMG-00b2f8a038885f5330ac7565fd7aac53-V.j

Edited by Čočo
  • Like 10
  • Love 1
  • Ha-ha 4
Posted
5 minutes ago, John Terry said:

Taj broj je koncepcijski otplovio. Plej nam treba, startna četvorka i možda bek šuter.

Klejburn se uklapa u svaku koncepciju

13 minutes ago, DameTime said:

Dobra praćka

maxresdefault.jpg

• Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, Crni said:

Klejburn se uklapa u svaku koncepciju

maxresdefault.jpg

Liče! 😄 

10 minutes ago, dabljuroligbringer said:

Неће Голди још да навија, овај је играо за Ритас а не за Жалгирис.

Polako... Još jedan Litvanac i pali se mašina 😄 

Posted (edited)
On 7/5/2023 at 7:12 AM, Čočo said:

Jó reggelt hitetlenek... 

Samo da se zapiše za ovu sezonu, trenutno. 

Hanga najavljen 05.07. 😂

Teodosić najavljen još u toku prethodne sezone. 

Kum - Čočo

0         2

😂

Edited by Čočo
Posted (edited)

Brine me ovo sto se jos nije ozvanicen Nejpir, dogovoren, a mi 3 igraca ozvanicili posle toga. Samo da ne bude kao prosle godine...

Edited by Zvezdan
  • Like 1
Posted

Ceka Covke da komsije ozvanice za Mirotica, pa da amortizuje tu izgubljenu bitku. 

Elem, omanuli su dobrano insajderi.  Solidno sakrivene karte. P.s. Kum Zorze .ebao te atomski s' desna!

• Like 4
  • Ha-ha 2
Posted

Bas ce sa Sabazom da amortizuje Mirotica. Za Sabaza prosecan kosarkaski gledalac verovatno nije ni cuo, dok Mirotica u nasoj zemlji svi znaju. Covek je vec godinama najplaceniji kosarkas u Evropi i u top5 najboljih, dok je Sabaz u poslednje dve godine odigrao 15 ozbiljnih utakmica. 

• Like 3
Posted

Ne vidim sta ce oni da dovedu da ih vodi ka osvajanju EL na 1 i na 5 zaista

Sto se mene tice Shabaz i Loyd kompenzuju i Mirotica i jos jednog njihovog po zelji

• Like 12
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, СтелаРоса said:

Bas ce sa Sabazom da amortizuje Mirotica. Za Sabaza prosecan kosarkaski gledalac verovatno nije ni cuo, dok Mirotica u nasoj zemlji svi znaju. Covek je vec godinama najplaceniji kosarkas u Evropi i u top5 najboljih, dok je Sabaz u poslednje dve godine odigrao 15 ozbiljnih utakmica. 

Za Šabaza nije čuo samo neko ko je totalno košarkaški nepismen. Za takve me nešto i zabole kakvo mišljenje imaju.

• Like 27
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, bosMan_jr said:

Sto se mene tice Shabaz i Loyd kompenzuju i Mirotica i jos jednog njihovog po zelji

Loyd amortizuje mozda Pantera. Ali Kalina anulira sve ostalo 🙂

• Like 4
Posted
1 minute ago, Stanko1997 said:

Za Šabaza nije čuo samo neko ko je totalno košarkaški nepismen. Za takve me nešto i zabole kakvo mišljenje imaju.

Pa i mene zabole, samo kazem da je smesno da na Mirotica odgovaramo Sabazom

Posted
Just now, Nini3112 said:

Zar Loyd nema izlazak iz ugovora samo u slucaju NBA ponude?

Ima. Ali ima i u slučaju masnog obeštećenja. 😂

Posted
1 minute ago, СтелаРоса said:

Pa i mene zabole, samo kazem da je smesno da na Mirotica odgovaramo Sabazom

A ko kaže da mi moramo da odgovorimo nekako na tog Mirotića? Ovi što na utakmice idu da slikaju nekog poznatog igrača i izbace na insta i taguju ga? 

• Like 1
Posted
Just now, Stanko1997 said:

A ko kaže da mi moramo da odgovorimo nekako na tog Mirotića? Ovi što na utakmice idu da slikaju nekog poznatog igrača i izbace na insta i taguju ga? 

Brate nadovezao sam se na upis iznad, a bilo je i pre toga nekoliko upisa kako cekamo da komsije potpisu Mirotica da bi mi ozvanicili Sabaza. I to sam prokomentarisao.

Sto se mene tice ne mora nista, ne mora ni Sabaz.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, СтелаРоса said:

Brate nadovezao sam se na upis iznad, a bilo je i pre toga nekoliko upisa kako cekamo da komsije potpisu Mirotica da bi mi ozvanicili Sabaza. I to sam prokomentarisao.

Sto se mene tice ne mora nista, ne mora ni Sabaz.

Ma sve ok.

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...