Nini3112 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Sigurno nije doveden da poentira... Posle ovoga mislim da su sve manje sanse da gledamo (Lazarevica/Lazica). 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 (edited) 3 minutes ago, Laki21 said: Srećan Hanga svima koji slave, pogotovu onima koji su mi objašnjavali kako Pontike rastu na svakom drvetu. Ovaj je manje koristan i od Dobrića. Brate ti za igraca koji je igrao 19 i 11 minuta na F4 utakmicama za klub koji je osvojio EL kazes da je manje koristan od Dobrica 1 minute ago, Nini3112 said: Sigurno nije doveden da poentira... Posle ovoga mislim da su sve manje sanse da gledamo (Lazarevica/Lazica). Po meni ima mesta za obojicu u rosteru, s tim da ce Lazarevic verovatno biti na granici 12-og igraca i van klupe, ali moze se koristiti nekada kao specijalac na poziciji 4 u cemu se najbolje i pokazao ove sezone. Lazic mi nije uopste problem niti visak. Ovako ja mislim da ce biti popunjene pozicije od 2 do 4: 2: Nedovic 2/3: Hanga, Lazic 3: ????? 3/4: Davidovac, Lazarevic 4: ????? Dakle 7 igraca, i jos po tri na pozicijama 1 i 5, sto je ukupno 13. Edited July 12, 2023 by СтелаРоса 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Laki brate upisao si se u ginisovu knjigu rekorda po mračenju ovih 257 strana. 🙂 6 1 23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 2 minutes ago, Laki21 said: Srećan Hanga svima koji slave, pogotovu onima koji su mi objašnjavali kako Pontike rastu na svakom drvetu. Ovaj je manje koristan i od Dobrića. Ako bi ti rekao da ce biti bekap na 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 On 7/5/2023 at 10:48 AM, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Znajući istoriju prelaznih rokova u prethodnim godinama, ja bih se u dupe šutirao da dovedemo Hangu ili Vilijamsa, a najbolje obojicu. Provereni i iskusni EL igrači. Hanga vrhunski defanzivac, ume za tri, a može i do samog kraja, Derik takođe. Ali šta će nam kad imamo Dedu, Lazarevića i Mitrovića. Malo sam zauzet. Šutiram, ali ne iz bloka, već u dupe. 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 1 minute ago, Nini3112 said: Sigurno nije doveden da poentira... Posle ovoga mislim da su sve manje sanse da gledamo (Lazarevica/Lazica). Lazic nece nidje, ali i meni mirise na neki Lazarevic -> Igokea scenario. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 1 minute ago, Nini3112 said: Sigurno nije doveden da poentira... Posle ovoga mislim da su sve manje sanse da gledamo (Lazarevica/Lazica). Dok je Covic u klubu Lazic nece nigde. Zacementiran u 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dundermifflin Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 @Mile1 - jel Hanga pada pod glavnim jelom na evroligaskom posluzavniku, ili predjelo 😜 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 (edited) Od Teodosica na ovamo, pocinje ekipa na nesto da lici (da selektira trener) Dajte sad nekog sutera i da se malo smanji prosek godina, ako nije frka😂 Edited July 12, 2023 by Bode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Prema Hanginoj vikipedija stranici, mi smo doveli centra. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 (edited) 2 minutes ago, Sector said: Laki brate upisao si se u ginisovu knjigu rekorda po mračenju ovih 257 strana. 🙂 Uspeo je u zivotu. Jer na ovoj temi je samo mrak. Sala brate Laki ne zameri. :D Edited July 12, 2023 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 38 minutes ago, NikeAir said: Trebalo bi penzionerima da daju nekakav popust za sezonske,da mogu da gledaju kolege kosarkase... Madridjanima penzioneri nisu smetali prosle godine, nemam nista protiv da i nasi odrade nesto slicno! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 1 minute ago, Bode said: Od Teodosica na ovamo, pocinje ekipa na nesto da lici (da selektira trener) dajte sad nekog sutera i da se malo smanji prosek godina, ako nije frka😂 Npr Higins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 51 minutes ago, suptil said: @BarryWhite Realizacija skautinga od pre 15 godina 🙂 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juliet Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 3 minutes ago, СтелаРоса said: Brate ti za igraca koji je igrao 19 i 11 minuta na F4 utakmicama za klub koji je osvojio EL kazes da je manje koristan od Dobrica Pa doveli smo i Hasana Martina koji je na f4 imao solidnu minutažu i učinak, pa svi znamo kako je to ispalo. Razumljiv je skepticizam prema Hangi koji jeste odličan igrač, ali daleko izvan svog prajma i već sad u ozbiljnim godinama i verovatno preazisećen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keli165 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 14 minutes ago, bosMan_jr said: Hanga je Heket Teo je Teo Nedovic je Cordinier Sengelia mozda bude Sengelia poenta je da ima mesta za Oleleye 3/4 evo Kalinic npr Isti 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Teo Hanga > Vildoza Pefi. I da, volim ove transfere sto se zavrsavaju u par sati ili dana. One sage su stvarno previse. 16 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 2 minutes ago, dundermifflin said: @Mile1 - jel Hanga pada pod glavnim jelom na evroligaskom posluzavniku, ili predjelo 😜 Hanga je Kurtoš kolač, nešto što se jede usput, s nogu,da se samo nakratko utoli glad 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Moja "skromna" zelja😄 1.Kampaco,Teodosic 2.Laprovitola,Nedovic 2/3.Hanga 3.Kalinic,Lazic 4 Mirotic,Davidovac 5.Nebo,Simonovic,Mitrovic Ako ne moze Nebo(Mickey ili Poythres) Ako ne moze Mirota (Sengelia) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Hanga nesto vise od 500 000 po sezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Hanga solidan, nit mi smrdi nit miriše... ali ako hoće da napune Arenu, mora i neki kapitalac... čekamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 3 minutes ago, BojanaCZV said: One sage su stvarno previse. Stvarno je uzivati citati forum kad imas neku sagu sa transferom a pogotovo kad se ne desi...Tada je najbolje. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Sasvim logičan potpis, s obzirom da će neko morati da krpi rupetine iza Nede i Tea. Potpis ovakvog profila igrača, sa trenutnim rosterom, je definitivno bio pod must. Trebaće sad ozbiljna prangija na 1/2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarryWhite Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 6 minutes ago, realno *w said: @BarryWhite Realizacija skautinga od pre 15 godina 🙂 Sad krenuo da napisem, dovedosmo konacno jednog igraca kog sam preporucio.... 2009 godine.... 16 2 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Teo i Nedovic su ozbiljne prangije na 1/2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts