Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, Laki21 said:

Srećan Hanga svima koji slave, pogotovu onima koji su mi objašnjavali kako Pontike rastu na svakom drvetu. Ovaj je manje koristan i od Dobrića.

Brate ti za igraca koji je igrao 19 i 11 minuta na F4 utakmicama za klub koji je osvojio EL kazes da je manje koristan od Dobrica

1 minute ago, Nini3112 said:

Sigurno nije doveden da poentira... Posle ovoga mislim da su sve manje sanse da gledamo (Lazarevica/Lazica).

Po meni ima mesta za obojicu u rosteru, s tim da ce Lazarevic verovatno biti na granici 12-og igraca i van klupe, ali moze se koristiti nekada kao specijalac na poziciji 4 u cemu se najbolje i pokazao ove sezone. Lazic mi nije uopste problem niti visak. Ovako ja mislim da ce biti popunjene pozicije od 2 do 4:

2: Nedovic

2/3: Hanga, Lazic

3: ?????

3/4: Davidovac, Lazarevic

4: ?????

Dakle 7 igraca, i jos po tri na pozicijama 1 i 5, sto je ukupno 13. 

Edited by СтелаРоса
  • Like 1
Posted
2 minutes ago, Laki21 said:

Srećan Hanga svima koji slave, pogotovu onima koji su mi objašnjavali kako Pontike rastu na svakom drvetu. Ovaj je manje koristan i od Dobrića.

Ako bi ti rekao da ce biti bekap na 3? 

Posted
On 7/5/2023 at 10:48 AM, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said:

Znajući istoriju prelaznih rokova u prethodnim godinama, ja bih se u dupe šutirao da dovedemo Hangu ili Vilijamsa, a najbolje obojicu. Provereni i iskusni EL igrači. Hanga vrhunski defanzivac, ume za tri, a može i do samog kraja, Derik takođe. Ali šta će nam kad imamo Dedu, Lazarevića i Mitrovića.

Malo sam zauzet. Šutiram, ali ne iz bloka, već u dupe. 

• Like 2
  • Ha-ha 10
Posted

Sigurno nije doveden da poentira... Posle ovoga mislim da su sve manje sanse da gledamo (Lazarevica/Lazica).

Lazic nece nidje, ali i meni mirise na neki Lazarevic -> Igokea scenario. 

• Like 2
Posted

Dok je Covic u klubu Lazic nece nigde.

Zacementiran u 12.

Posted (edited)

Od Teodosica na ovamo, pocinje ekipa na nesto da lici (da selektira trener)

Dajte sad nekog sutera i da se malo smanji prosek godina, ako nije frka😂

Edited by Bode
Posted (edited)
2 minutes ago, Sector said:

Laki brate upisao si se u ginisovu knjigu rekorda po mračenju ovih 257 strana. 🙂

Uspeo je u zivotu. Jer na ovoj temi je samo mrak.

Sala brate Laki ne zameri. :D

Edited by Don Dusko
  • Like 1
Posted
38 minutes ago, NikeAir said:

Trebalo bi penzionerima da daju nekakav popust za sezonske,da mogu da gledaju kolege kosarkase...

Madridjanima penzioneri nisu smetali prosle godine, nemam nista protiv da i nasi odrade nesto slicno!

• Like 1
Posted
1 minute ago, Bode said:

Od Teodosica na ovamo, pocinje ekipa na nesto da lici (da selektira trener)

dajte sad nekog sutera i da se malo smanji prosek godina, ako nije frka😂

Npr Higins.

Posted
3 minutes ago, СтелаРоса said:

Brate ti za igraca koji je igrao 19 i 11 minuta na F4 utakmicama za klub koji je osvojio EL kazes da je manje koristan od Dobrica

Pa doveli smo i Hasana Martina koji je na f4 imao solidnu minutažu i učinak, pa svi znamo kako je to ispalo.

Razumljiv je skepticizam prema Hangi koji jeste odličan igrač, ali daleko izvan svog prajma i već sad u ozbiljnim godinama i verovatno preazisećen.

Posted
14 minutes ago, bosMan_jr said:

Hanga je Heket

Teo je Teo

Nedovic je Cordinier

Sengelia mozda bude Sengelia

poenta je da ima mesta za Oleleye 3/4 evo Kalinic npr

Isti

• Ha-ha 3
Posted
2 minutes ago, dundermifflin said:

@Mile1 - jel Hanga pada pod glavnim jelom na evroligaskom posluzavniku, ili predjelo 😜

Hanga je Kurtoš kolač, nešto što se jede usput, s nogu,da se samo nakratko utoli glad 😉

Posted

Moja "skromna" zelja😄

1.Kampaco,Teodosic

2.Laprovitola,Nedovic

2/3.Hanga

3.Kalinic,Lazic

4 Mirotic,Davidovac

5.Nebo,Simonovic,Mitrovic

Ako ne moze Nebo(Mickey ili Poythres)

Ako ne moze Mirota (Sengelia)

• Love 1
Posted
3 minutes ago, BojanaCZV said:

One sage su stvarno previse.

Stvarno je uzivati citati forum kad imas neku sagu sa transferom a pogotovo kad se ne desi...Tada je najbolje. :D

• Ha-ha 1
Posted

Sasvim logičan potpis, s obzirom da će neko morati da krpi rupetine iza Nede i Tea. Potpis ovakvog profila igrača, sa trenutnim rosterom, je definitivno bio pod must. Trebaće sad ozbiljna prangija na 1/2.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...