ćušpajz Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 9 minutes ago, berti said: Daj da dovedemo nekog ko moze da zatrpa koš. dotson 😐 taman iza i pored hange ili nedovića Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Hanga kao grom iz vedra neba. Bas su ga lepo sakrili, Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Odakle vam to da Hangu u klubu vide (iskljucivo) na 3? Pa on je u Realu igrao u petorkama sa npr plejmejkerom, Deckom, Jabuseleom i Tavaresom. Po meni je on zapravo ono sto smo zeleli da dobijemo u Holinsu, samo smo dobili njegovu apgrejdovanu verziju i ne znam zasto su ljudi nezadovoljni time? Da, ima godina, ali da je u prajmu ne bi nikad ni dosao kod nas. Za ulogu od 15ak minuta idealan. Apsolutno ne vidim razlog da ne dovedemo i jos jedno startno krilo. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Mislim da ovaj roster nece biti kompletan ni jednu jedinu utakmicu. Kao da otvaramo staklarsku radnju. Sve su to dobri BIVSI euroligaski igraci koji su se naosvajali trofeja, istrenirali za 3 zivota, bez velikih ambicija na kraju karijere koji su sigurno u fazonu da nas cascavaju svojim prisustvom. Sve lici na drugu sezonu pod Tomicem al na kvadrat izgleda. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Siguran sam da je ovo DI zahtevao,neophodan profil igraca,jos uvek je tu atleticizam i odbrana(osvojio je EL)... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 12, 2023 Author Share Posted July 12, 2023 Odsad se prelazi Horgoš samo u Hanginom dresu. Pa da vidimo da l' će da me šalju na kanal ili ispraznite gepek gospodine. 4 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Nije problema Hanga sam po sebi, vec sto cemo u borbu za trofeje ici sa spoljnom linijom od 37, 35, 33 i 35 godina. Ziheraski potez koji ne dize plafon ekipi, mesta se polako popunjavaju a mi jos nemamo najostrije olovke u pernici. Covic nastavlja sa potpisima isluzenih igraca od kojih smo se jedino sa Stratosom ovajdili. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 7 minutes ago, fradler said: Bio sam ubedjen da ga je Dusko trenirao, ali sad vidim da su se mimoisli u Baskoniji. Gle stvarno se mimoišli jbt. I ja sam bio ubeđen da ga je dugo trenirao. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Kakve veze sto ima 34 godine, nije ovo fudbal da pravis ekipu za 3-4 sezone, Hanga je igrac neupitnog kvaliteta, renomea i iskustva i sigurno najbolje ili jedno od par najboljih dostupnih resenja na toj poziciji ovog leta. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Na koliki potpisao? I za koliko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Za 3 dana je 15. jul? Je l to rok za Kampaca da promeni sredinu, odnosno da nam neko uplati 50k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Just now, Igor_ said: Na koliki potpisao? I za koliko? 2 godine, ne znam platu, to će ti Kuper napisati. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juliet Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Neka nas se plaše stolovi za šah na kalemegdanu. 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Hanga je Heket Teo je Teo Nedovic je Cordinier Sengelia mozda bude Sengelia poenta je da ima mesta za Oleleye 3/4 evo Kalinic npr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Od Teodosica na ovamo, pocinje ekipa na nesto da lici (da selektira trener) dajte sad nekog sutera i da se malo smanji prosek godina, ako nije frka😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 3 minutes ago, Profesor said: Za 3 dana je 15. jul? Je l to rok za Kampaca da promeni sredinu, odnosno da nam neko uplati 50k? Ja sam razumeo da mora da krene drugi deo ugovora, pa onda vazi otkupna klauzula. Tj tek od 15og moze da neko otkupi njegov izlaz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 E dragi forumaši, neko je pominjao u ranijim objavama. Pa Adam je igrač za koga nismo ni slutili a ni znali do samog potpisa. Za ranija pojačanja ne znam ne mogu da se setim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 70 godina u zbiru dva "pojacanja". Ocigledno ne mozemo da se trkamo u lovi sa komsijama, pa pokusavamo "iskustvom". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dundermifflin Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 3 minutes ago, John Terry said: 2 godine, ne znam platu, to će ti Kuper napisati. Mislis nase klasicno 1+1 😉 Hanga mi je dobro pojacanje. Treba i neko da igra jaku odbranu a to on moze i dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Hanga se minutaza u EL prosle godine prepolovila, a najbolja utakmica mu je bila G4 protiv partizana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Po meni dobar potpis pogotovo ako nije preko 650k. Jos uvek cekamo te nosioce, a treba nam bar 4-5 igraca, tada cemo znaci cemu da se nadamo naredne sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Jebote, kad je ovakav pad foruma za Hangu, ko zna šta bi bilo za Mirotića... nedelju dana mraka i popucala instalacija na računarima? 4 minutes ago, božija noga said: E dragi forumaši, neko je pominjao u ranijim objavama. Pa Adam je igrač za koga nismo ni slutili a ni znali do samog potpisa. Za ranija pojačanja ne znam ne mogu da se setim. Brate, mi sve igrače pominjemo...neko mora i da dođe, logično je. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Srećan Hanga svima koji slave, pogotovu onima koji su mi objašnjavali kako Pontike rastu na svakom drvetu. Ovaj je manje koristan i od Dobrića. 3 1 11 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 2 minutes ago, Nate said: Hanga se minutaza u EL prosle godine prepolovila, a najbolja utakmica mu je bila G4 protiv partizana Hvala mu ❤️ 7 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 (edited) 10 minutes ago, bosMan_jr said: Nedovic je Cordinier @Laki21 ista reakcija i tebi. Edited July 12, 2023 by John Terry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts