Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šta će sad kkprofesor. Ponitka ga demantovao na keca. 😅

Just now, Гаучо said:

Меридиан најгори спонзор икада икоме

Nije. To su dve struje NČ i kkprofesor sa jedne strane i Meridian i ljudi koji su ih doveli u Zvezdu sa druge strane. 😄

Posted
1 minute ago, Гаучо said:

Меридиан најгори спонзор икада икоме

Oni bi da igraju igricu a pravila nisu savladali ... naučiće na teži način.

Posted
13 minutes ago, Čočo said:

Nije. To su dve struje NČ i kkprofesor sa jedne strane i Meridian i ljudi koji su ih doveli u Zvezdu sa druge strane. 😄

Па ко доводи играче? Ко се пита? Ау...ништа ми није јасно сад 

10 minutes ago, Kankkunen said:

Oni bi da igraju igricu a pravila nisu savladali ... naučiće na teži način.

Само Човић и смрт увек долазе по своје 

Posted
2 hours ago, Боги said:

Čović bi hteo da ga izmeri i ovog leta

Šunjali smo se oko Nanelija pre ovoga sa Ponitkom. Ne znam kakva je sad situacija 

Sad nam se Zoki Savić sveti, pa će da zadrži Nanelija i uzme Ponitku već sutra. 

Posted
Just now, Гаучо said:

Па ко доводи играче? Ко се пита? Ау...ништа ми није јасно сад 

Dovodi i pita se onaj ko da pare za ove krupne ribe. Za ove sitne to NČ dovede oni su mu specijalnost. 

Posted
18 minutes ago, Čočo said:

Sad ima smisla Perkosova priča o strujama u KKCZ. Ja mislila nešto oko elektrike.

Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Sad ima smisla Perkosova priča o strujama u KKCZ. Ja mislila nešto oko elektrike.

Hvala Bogu nije oko elektrike. Nadam se samo da će ova gore pomenuta druga struja da jače udara. 😄

• Ha-ha 1
Posted
59 minutes ago, Zvezdan said:

Ima ovde vecih strucnjaka od ovog gospodina

For always putting the team ahead of yourself 🥺 

Zapušiće Teo usta svim "stručnjacima", u to nemam sumnje.

• Like 14
  • Ha-ha 1
Posted

Црвена звезда је јутрос најавила долазак Милоша Теодосића, а према сазнањима редакције из интерних извора, српски клуб би на свом пољу имао и Торнике Шенгелија. Грузијац је у последњој години уговора са Виртусом и Црвена звезда би понудила двогодишњи уговор.

https://m.pianetabasket.com/legabasket-serie-a/mercato-lba-tornike-shengelia-nel-mirino-della-stella-rossa-278008

Posted

Vidim Barsa bi Rubija. Ko zna možda stvarno na kraju opet imamo dvojicu Argentinaca u timu naročito ako Top ode na pozajmicu. 😍

Posted
23 minutes ago, Čočo said:

Vidim Barsa bi Rubija. Ko zna možda stvarno na kraju opet imamo dvojicu Argentinaca u timu naročito ako Top ode na pozajmicu. 😍

Демантовао је Јурохупс

Posted
1 hour ago, DameTime said:

For always putting the team ahead of yourself 🥺 

Zapušiće Teo usta svim "stručnjacima", u to nemam sumnje.

Ali strucnjaci na internetu kazu drugacije??? Ja ipak verujem nasim strucnjacima, a ne Skarioli ...

Posted

Kako Topic moze na pozajmicu u FMP Ili Megu ako mi jos uvek igramo ABA? Od kad su pozajmice medju ABA klubovima opet dozvoljene? 

A ljudi se ovde podsmevaju 'kkczinsajderu'.

Miki jeste igrac vrhunskih predispozicija I svako ko ga je u zivotu gledao vise od dva puta zna koliko kosarkaskog talenta ima u njemu. However, oduvek je bilo tog nekog borisasimanovicevskog stava I (ne)zainteresovanosti uprkos fizickim predispozicijama I talentu, te bih ga ja ipak propustio ove sezone sve I da zaista postoji neka zainteresovanost za njega.

Sto se Sengelije tice, njegovo dovodjenje kad mu je karijera na ozbiljnoj nizbrdici ima manje logike I od Teodosicevog potpisa.

Posted
21 minutes ago, djura.net said:

Kako Topic moze na pozajmicu u FMP Ili Megu ako mi jos uvek igramo ABA? Od kad su pozajmice medju ABA klubovima opet dozvoljene? 

A ljudi se ovde podsmevaju 'kkczinsajderu'.

Koliko ja znam nikada nisu ni zabranjene.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...