DameTime Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 11 minutes ago, Laki21 said: Kako neobično, biraju isključivo igrače koji imaju fetiš da probace loptu kroz obruč. Ugušiću se Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 7 minutes ago, Predragdjape said: Nesto se desava cim se Mile kec i Markos brazilac ne oglasavaju... Jessica Alba mi se ne javlja, sigurno misli na mene... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Cam Oliver ima isto federe u nogama. Agresivan na obrucu, ima sut sa polu distance a moze i za 3 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Facu i Mirota zajedno 6 milki u Zvezdi 😲 Kakve su šanse da EL igramo na Rajko Mitić stadionu 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 20 minutes ago, Čočo said: Pa on i nije neko ko je poznat po ubacivanju lopte kroz obruč, bar ne u velikoj meri ali zato skače kao na trambolini. U stvari pomešao sam ga sa Devnom Holom iz Armanija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 11 minutes ago, bosMan_jr said: Jessica Alba mi se ne javlja, sigurno misli na mene... Sto posto... Ako je prava javice se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) 8 minutes ago, propolis said: Facu i Mirota zajedno 6 milki u Zvezdi 😲 Kakve su šanse da EL igramo na Rajko Mitić stadionu 🤔 Ako bude, velike. Svakako su veca imena od svih zajedno u FK Edited July 4, 2023 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Prosle godine Shabazz Malo pre toga Pangos Svake godine bude jedan na koga se lozimo jako a nece doci Izgleda da je ove godine to Mirotic 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) 4 minutes ago, Miki28 said: Ako bude, velike. Svakako su veca imena od svih zajedno u FK Bice veliki izazov pred navijacima Zvezde definitivno ako u kosarci napravimo jaku ekipu. Treba vremena a i love da se isprati fudbal i kosarka svake nedelje... Edited July 4, 2023 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 13 minutes ago, propolis said: Facu i Mirota zajedno 6 milki u Zvezdi 😲 Kakve su šanse da EL igramo na Rajko Mitić stadionu 🤔 Nikakve, postavljena nova trava da se ne upropasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 7 minutes ago, LightWeight said: Prosle godine Shabazz Malo pre toga Pangos Svake godine bude jedan na koga se lozimo jako a nece doci Izgleda da je ove godine to Mirotic Neka ove godine bude Teo 8 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 31 minutes ago, propolis said: Kakve su šanse da EL igramo na Rajko Mitić stadionu 🤔 samo je jedan saundtrek za tvoje pitanje: https://youtu.be/wwG-o5gVR9A 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 40 minutes ago, Chaos Is Me said: Hall je najveći atleta u EL, kuca sve što se fizički može ukucati, lagan na nogama i pogodan za razne vrste odbrana. Definicija mitske zveri. Ali isto tako je veoma sirov, nema domet izvan reketa, bball IQ mu je u minusu, a takođe ima i dosta slabašan frejm za peticu, fizički dosta slabiji od Lessorta i decision making mu je još gori. U prevodu dovesce glupljeg lika od Lessorta, iako je to delovalo nemoguce. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 [emoji44] Kakve su šanse da EL igramo na Rajko Mitić stadionu [emoji848]To nam i nije baš pametno jer kada dune vetar igrači bi morali da ukalkulišu taj faktor u trajektoriju šuta a sa našim procentima za tri glavni naš skorer bi bio Luka.Kada igramo ABA u onim podnevnim terminima smetaće im Sunce za nišanjenje. Bolje odma da se odustane od te ideje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 hour ago, Predragdjape said: Nesto se desava cim se Mile kec i Markos brazilac ne oglasavaju... Sto znaci da su pregovori sa Dobricem u zavrsnoj fazi 😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 👀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Prodje 4pm a ne ozvanicise Teodosica. Insajderi opet omanuli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 12 minutes ago, srlepajce said: Sto znaci da su pregovori sa Dobricem u zavrsnoj fazi 😆 Ja mislim da je red da se Kobri bar duplira ugovor. Jer, domaća osnova nema cijenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 10 minutes ago, quentin said: Ja mislim da je red da se Kobri bar duplira ugovor. Jer, domaća osnova nema cijenu. Ako Mitar ima 1.65m za tri godine, Dobrić dobija najmanje 2m+. 🤭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) Bojim se da ne ostanemo bez trenera usled jednog potpisa.Nece Dusko da predje preko toga nema sanse. Malo su se preracunali bagzi, covic i ekipa. Nije im dusko kao Radonja, Jovanovic ili Klipa Edited July 4, 2023 by Mile1 19 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Kad bi mogli nekako predsednika da izgubimo... 23 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 4 minutes ago, Mile1 said: Bojim se da ne ostanemo bez trenera usled jednog potpisa.Nece Dusko da predje preko toga nema sanse. Malo su se preracunali bagzi, covic i ekipa. Nije im dusko kao Radonja, Jovanovic ili Klipa Toliko mu smeta Laprovitola? 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 4 minutes ago, Mile1 said: Bojim se da ne ostanemo bez trenera usled jednog potpisa.Nece Dusko da predje preko toga nema sanse. Malo su se preracunali bagzi, covic i ekipa. Nije im dusko kao Radonja, Jovanovic ili Klipa Taman da rašcistim sa klubom dok još nije počela sezona. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 5 minutes ago, Mile1 said: Bojim se da ne ostanemo bez trenera usled jednog potpisa.Nece Dusko da predje preko toga nema sanse. Malo su se preracunali bagzi, covic i ekipa. Nije im dusko kao Radonja, Jovanovic ili Klipa Bjelica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Just now, Howie Roseman said: Toliko mu smeta Laprovitola? Zbog ovakvih kao ti bukvalno necu objavljivati vise nista na temu ko ce dolaziti a ko ne 7 1 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts