JPM Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 10 minutes ago, Guru said: Ako moji izvori ne greše, na Kampaca i Kalinića slobodno možete da zaboravite, nema od toga ništa. Koji su razlozi, finansije ili nesto drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 (edited) @Шутер из блока @SectorNadam se da mi nećete zameriti ali mala šala, nekako me ova pesma asocira na vas na početku ovog prelaznog roka dok se jedan za drugim u toku dana spominju Teo, Dobrić, DeDa, Mitrović, Kuzmić, Bjelica itd...😄 Edited July 1, 2023 by Čočo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 14 minutes ago, Guru said: Ako moji izvori ne greše, na Kampaca i Kalinića slobodno možete da zaboravite, nema od toga ništa. Usrali se konkurencije nakon dolaska Dede i Tea 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 17 minutes ago, Guru said: Ako moji izvori ne greše, na Kampaca i Kalinića slobodno možete da zaboravite, nema od toga ništa. Evroligo salji ispisnicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 17 minutes ago, Guru said: Ako moji izvori ne greše, na Kampaca i Kalinića slobodno možete da zaboravite, nema od toga ništa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Evo zašto...Zamolio bi vas da se u nastavku "Porodičnog blaga" suzdržite od svih pitanja koja počinju sa "zašto" ? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 2 minutes ago, John Terry said: Koji su razlozi, finansije ili nesto drugo? Nije toliko do finansija jer smo im nudili ozbiljne pare, jednostavno imaju ljudi druge planove. @Čočo Mogao si komotno i mene da taguješ 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 (edited) 2 minutes ago, Guru said: jednostavno imaju ljudi druge planove. Jednostavno vide kakav se tim kod nas pravi.Pa nece da su muce.Pa kad tim podbaci da se oni pljuju uglavnom. Da smo slozili konkurentan tim mozda bi i prihvatili.Ovako kad vide da dolazi Davidovac, Teodosic od 37 leta i Luka ostaje.... Onda fazon sto bi i ostajli kada mogu da pikaju basket u Barselonama i Madridima. Edited July 1, 2023 by Don Dusko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 2 minutes ago, Guru said: Nije toliko do finansija jer smo im nudili ozbiljne pare, jednostavno imaju ljudi druge planove. @Čočo Mogao si komotno i mene da taguješ Kakva laz, iskljucivo je do para. Kakve bolje planove od igranja sa Teodosicem, Mitrovicem, Kuzmicem, Davidovcem, Lazarevicem i treniranje sa Raduljom, mogu da imaju? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 12 minutes ago, Pero_Cameron said: Evroligo salji ispisnicu Doslovno bi pristao da igramo cipiripi sada, ne gleda mi se Evroliga i nase mucenje sa invalidima od igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 4 minutes ago, Don Dusko said: Jednostavno vide kakav se tim kod nas pravi.Pa nece da su muce.Pa kad tim podbaci da se oni pljuju uglavnom. Ima rezona, al ajde onda mi objasni dolazal Pantera i Zaka u EK tim sa Zagorcem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 30 minutes ago, Guru said: Ako moji izvori ne greše, na Kampaca i Kalinića slobodno možete da zaboravite, nema od toga ništa. Dakle - Ako mozes ti zaboravi - Bijelo dugme. Nesposobna uprava. Koja je verovatnoca da tvoji izvori grese?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Da je kojim slucajem Facu u kkp on bi vec produzio ugovor Toliko o Covicu 13 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 5 minutes ago, Don Dusko said: Jednostavno vide kakav se tim kod nas pravi.Pa nece da su muce.Pa kad tim podbaci da se oni pljuju uglavnom. Da smo slozili konkurentan tim mozda bi i prihvatili.Ovako kad vide da dolazi Davidovac, Teodosic od 37 leta i Luka ostaje.... Onda fazon sto bi i ostajli kada mogu da pikaju basket u Barselonama i Madridima. nevezano za to kakav ce tim ispasti, siguran sam da igraci ne odlucuju u kom klubu igraju, tako sto prate prve potpise. dobiju oni neku overall projekciju sta se smera do kraja. problem je sto facu moze da bira bukvalno bilo koji tim a kalinic ima ugovor u barci a ne u nekoj zabiti levog tima. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Just now, uini said: nevezano za to kakav ce tim ispasti, siguran sam da igraci ne odlucuju u kom klubu igraju, tako sto prate prve potpise. dobiju oni neku overall projekciju sta se smera do kraja. problem je sto facu moze da bira bukvalno bilo koji tim a kalinic ima ugovor u barci a ne u nekoj zabiti levog tima. Nemoj tako ostro u 23h subotom😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Mislim da njihove odluke, ako ti izvori ne greše, nemaju čak ni toliko veze s ovim trenutnim ludovanjem/glupiranjem Dr. Mr. NČ, koliko zaista sa njihovim željama. To što nama to nije kao navijačima lako da prihvatimo kad se jednom kaže, nego tumačimo kako tumačimo, je drugi par opanaka. Ovaj "isečak" u kome piše da je potipsan Teo a čeka se mišljenje Duška je sve što iko treba da zna o radu dotičnog Dr. Mr. u Zvezdi... Kompleksaš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furija Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Kako smo krenuli sa pojacanjoma zjapice arena prazna Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 6 minutes ago, djurava said: Ima rezona, al ajde onda mi objasni dolazal Pantera i Zaka u EK tim sa Zagorcem Pa imali su u poverenja u tim kojim rukovodi Željko Obradović, a sa druge strane treba imati poverenja u tim kojim rukovodi Nebojša Čović. A nešto se ne sećam da je taj Zagorac produžen na tri godine prošle godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 5 minutes ago, Furija said: Kako smo krenuli sa pojacanjoma zjapice arena prazna Kako smo krenuli zjapiće FMP arena prazna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Igracemo u blokovima na Novom Beogradu jedini gledalac @Шутер из блока 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Ilić odbio Maccabi. Ostaje u CZ. 1 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 (edited) 19 minutes ago, TB Told said: Pa imali su u poverenja u tim kojim rukovodi Željko Obradović, a sa druge strane treba imati poverenja u tim kojim rukovodi Nebojša Čović. A nešto se ne sećam da je taj Zagorac produžen na tri godine prošle godine. Ajmo bez tih spinova. Prvi razlog po kome se bira tim je lova, sledece je uloga u timu, ostalo je sve manje bitno. Panter je dosao jer je dobio kintu bolju nego sto je bi dobio bilo gde. Sad je produzio jer je verovatno dobio slicnu ponudu kao u drugim klubovima al u KKP je glavni baja. Na slican nacin smo i mi doveli Lojda Edited July 1, 2023 by djurava 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Just now, Sector said: Ilić odbio Maccabi. Ostaje u CZ. Шта пије форум 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 1 minute ago, Sector said: Ilić odbio Maccabi. Ostaje u CZ. Hvala mu.❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Just now, djurava said: Ajmo bez tih spinova. Prvi razlog po kome se bira tim je lova, sledece je uloga u timu, ostalo je sve manje bitno. Kako da ne, igraču koji može da bira klub je svejedno sa kim će igrati, kakve su ambicije tog kluba i da li je predsednik tog kluba neuračunljiv. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts