LightWeight Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Ja zadovoljan 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Ајде сад још 5 страница о Митровићу мало је ово било до сада. 13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Just now, LightWeight said: Ja zadovoljan I ja ali ako će da igra za ne više od 200k godišnje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 (edited) 33 minutes ago, Milos 3.14 said: Šort rol, onaj trk kroz reket, svaki mogući pas i dodavanje, centarska tehnika i generalno set veština koje su retke kod današnjih centara čine ga vrlo upotrebljivim u limitiranim minutama. Rekao bi čovek da imamo Jokića ili bar Sikmu u timu. Zato što nisu veštine koje trebaju centrima. Ali zato ako ga dodirneš ne može da da koš, eto to je ta tehnika. Primer kako treba da izgleda rezervni centar je npr Gilespi iz Bajerna, nije neki poenter i asistent, ali zato može da uspostavi kontrolu skoka i da poboljša defanzivu. Imali su direktni duel u Minhenu kada je Gilespi počistio Mitrovića sa obe strane terena u zadnjih 5 minuta. Edit: Da ne pominjem da se potpisuje trogodišnji ugovor sa igračem od 30 godina koji redovno traži izmene zbog nedostatka snage. Edited July 1, 2023 by TB Told 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Btw, baš mi se sviđa ova različita najava za svakog igrača koja asocira na njih. Za Dedu sličice, za Mitra fantasy, za Tea Marlboro. 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 8 minutes ago, Crni said: Jbte imam 38 god, osecam se tako matoro i bogaljasto kad ove od 32 nazivas penzionerima(a oni momci vitki, visoki misicavi) 🤣 Danasnja omladina je nemilosrdna. Za Mitrovića i Niba nisam reko da su penzosi, a ni Dubljević nije al bukvalno kao da jeste (i tako izgleda i takav mu je govor tela, a i uopšteno tako igra, na terenu). Ali svakako nijedan od ove trojice nije kvalitet za EL, pogotovu ne za ekipu koja ima ozbiljne ambicije u istoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Nego je l' ovaj Mitrov potpis atomski s desna? Ili se kumove najave odnnose samo na nove potpise, hmm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 1 hour ago, bosMan_jr said: Dubljevic nam ne treba ni u jednoj kombinaciji, osim ako Embiid ipak dolazi pa u kombinaciji sa njim. Ne znam sta da mislim, ali ako je on opcija onda je i to iz neke rubrike "dovedi igraca kojeg si gotovio u proslosti bez obzira sta je odigrao u zadnjoj ili u zadnje dve sezone". Ali, opet kazem: ne znamo nista (ili skoro nista) dok neko ne potpise. I prosle sezone su iz kluba pustene razne buve, a potpisali se velikim delom igraci koji nisu bili ovde tematizirani. Svi ti Shabazi, Singletoni i ko sve ne nisu bili ni blizu dolaska. Verovatno se to radi i zbog komsija da nam ne pokvare transfere ili nekakvom neozbiljnom ponudom podignu cenu igracu kojeg zelimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Just now, Шутер из блока said: Za Mitrovića i Niba nisam reko da su penzosi, a ni Dubljević nije al bukvalno kao da jeste (i tako izgleda i takav mu je govor tela, a i uopšteno tako igra, na terenu). Ali svakako nijedan od ove trojice nije kvalitet za EL, pogotovu ne za ekipu koja ima ozbiljne ambicije u istoj. Ko ima ozbiljne ambicije? Odakle ti ta informacija? I odakle ti taj zaključak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Sutra ce pasti forum kada objave za Dobrica da ostaje u Zvezdi.... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 "Klub se ovom prilikom zahvaljuje Luki Mitroviću koji je odbio ponude nekolicine evroligaških klubova da promeni sredinu tokom ovog leta, i za znatno manje novca odlučio da ostane jedan od temelja Crvene zvezde i u godinama koje dolaze." KK Crvena zvezda Meridianbet 2 2 32 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Just now, Čočo said: Nego je l' ovaj Mitrov potpis atomski s desna? Ili se kumove najave odnnose samo na nove potpise, hmm. Zar se ne osecas kao da ti je kroz telo prostrujila razarajuca mikrocestica? Ja da. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 1 minute ago, Čočo said: Nego je l' ovaj Mitrov potpis atomski s desna? Ili se kumove najave odnnose samo na nove potpise, hmm. Šta si zajašio čoveka...Piše ovde 10 godina i nikom ne smeta... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Just now, Don Dusko said: Sutra ce pasti forum kada objave za Dobrica da ostaje u Zvezdi.... Ja sam gotovo siguran da ostaje. Nije normalno da do sada nije potpisao za Virtus. 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Just now, Stanko1997 said: "Klub se ovom prilikom zahvaljuje Luki Mitroviću koji je odbio ponude nekolicine evroligaških klubova da promeni sredinu tokom ovog leta, i za znatno manje novca odlučio da ostane jedan od temelja Crvene zvezde i u godinama koje dolaze." KK Crvena zvezda Meridianbet Stvarno su ovo napisali? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Just now, Don Dusko said: Stvarno su ovo napisali? Imaš na sajtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 (edited) Oko za oko. Kad su komšije mogle svog kapitena možemo i mi našeg. Kad se može nije teško. Edited July 1, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Stvarno su ovo napisali? Ladno jesu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 2 minutes ago, John Terry said: Zar se ne osecas kao da ti je kroz telo prostrujila razarajuca mikrocestica? Ja da. Pre bih rekao tromb. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 2 minutes ago, Don Dusko said: Sutra ce pasti forum kada objave za Dobrica da ostaje u Zvezdi.... Ne, otići će Dobrić. Mora neko da nam bude najveće pojačanje sljedeće godine u ovo doba. 5 1 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 4 minutes ago, Čočo said: Nego je l' ovaj Mitrov potpis atomski s desna? Ili se kumove najave odnnose samo na nove potpise, hmm. Ovo nije okej,covek objavljuje ovde bas dugo,malo respekta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 2 minutes ago, Stanko1997 said: Imaš na sajtu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 (edited) 4 minutes ago, ZiS said: Šta si zajašio čoveka...Piše ovde 10 godina i nikom ne smeta... Nisam rekao da mi smeta. Pobogu ovde može da piše svako ko se normalno ponaša i zna za pravila. Smeta mi što je prethodne 4 uzastopne najave omašio. A neka nastavi, naravno. Bar nam je zanimljivo da razbijamo glavu. Edited July 1, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 (edited) 11 minutes ago, LightWeight said: Ja zadovoljan Ja prezadovoljan. Stim da mislim da je dvogodisnji ugovor bio bolja mera. Edited July 1, 2023 by Profesor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 11 minutes ago, LightWeight said: Krilni centar 🤣 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts