Sector Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, Don Dusko said: Znaci mi smo sa Dedom suknuli Partizanu za Pantera. Molicu lepo. 😄 Prošli put smo odgovorili sa Lazarevićem, tako da napredak blagi postoji. Kad se Ivanović vraća sa odmora? Zanima me da li mu se sviđa prvo dozetovo pojačanje... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 11 minutes ago, Stanko1997 said: E što je Ledej davao, davao je. Sad kad Se vratio Deda Ledej ima da pobegne glavom bez obzir iz Partizana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Sector said: Prošli put smo odgovorili sa Lazarevićem, tako da napredak blagi postoji. Kad se Ivanović vraća sa odmora? Zanima me da li mu se sviđa prvo dozetovo pojačanje... Ja baš mislim da je Duško za njega dao Amin. Svidelo se to nekom ili ne. Duško važi za trenera koji najviše voli da u ekipi ima igrača u reketu koji ima BBIQ. A DeDa to i te kako ima. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 minutes ago, Sector said: Kad se Ivanović vraća sa odmora? Zanima me da li mu se sviđa prvo dozetovo pojačanje... nije otišao u pećinu bez igde ičega, siguran sam da ima telefon, wi-fi, možda čak i paket sa gomilom gigabajta, pa ne mora ni wifi da juri. 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Može DeDa, naš je, mislim da će da razvali ove sezone... ajd sad te ostale zveri sa slika... dajte tog Dejvisa dok ga ne ukradu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Krenulo je "proročanstvo" po @Mile1 Samo kažem... 😏 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 hour ago, Laki21 said: Besmisleno je puštati sezonske u prodaju dok se ne napravi hajp. A hajp se može napraviti samo uz par zvučnih potpisa koji će navesti ljude da kupe sezonske. Прави хајп би кренуо кад би Небојша отишао са бабом у пензију. Први ја, или 5 или ниједна. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 minutes ago, Čočo said: Ja baš mislim da je Duško za njega dao Amin. Svidelo se to nekom ili ne. Duško važi za trenera koji najviše voli da u ekipi ima igrača u reketu koji ima BBIQ. A DeDa to i te kako ima. Onda nek ga upari sa Mukom. Ima sve da pršti u reketu od BBIQ-a. Ako misliš na barbeque... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Znači taktika da Leday ne produži ugovor sa KKP je vraćanje Davidovca u KKCZ. Kakav reverse psychology momenat, plot twist decenije. 7 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ja imam neki lud osecaj da cemo ostaviti Bentila. Nerealno mi je da cemo napraviti smislen tim, morace bar jedan wtf potez 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 minutes ago, uini said: nije otišao u pećinu bez igde ičega, siguran sam da ima telefon, wi-fi, možda čak i paket sa gomilom gigabajta, pa ne mora ni wifi da juri. Kod nas je domaćinsko poslovanje, ne može da se desi da se prave the računi za mob kao što je Duli pravio pa ga Saša D. vijao posle da plati :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 13 minutes ago, Milko Miller said: P.S. Kako je smršao tako više nije mogao da brani ni niski post, pa je u VTB dozvoljavao protivnicima nenormalnih 1.156 poena po posedu i 65.4% iz igre... Znači moraće opet da pusti stomačić, masa je mama. 2 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ono što sigurno znam jeste da će moj drugar grobar da povileni. Ne voli Davidovca nikako, čak ga više nervira i od Lazića. Dekiju dobrodošlica! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Sad kad produzimo Bentila😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 6 minutes ago, Poseidon said: Krenulo je "proročanstvo" po @Mile1 Samo kažem... 😏 Pogodio tezi potpis. Sad ne sumnjam više da dolaze Laprovitola i Dejvis. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Bentil in u timu ja out sa tribine. Prosto i jednostavno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Čvarkov Posted June 29, 2023 Author Popular Post Share Posted June 29, 2023 24 minutes ago, Milko Miller said: 3 59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 6 minutes ago, Holivud said: Kod nas je domaćinsko poslovanje, ne može da se desi da se prave the računi za mob kao što je Duli pravio pa ga Saša D. vijao posle da plati 😄 duško ima španski broj, el numero espanjol 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Sta ocekujete od Lazarevica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 hours ago, John Terry said: A Petrušev inače, nešto ne ide baš sjajno taj dil sa Filadelfijom ili ja to loše kapiram? Pre neki dan bilo kao da je to već sigurno gotova stvar. Možda mu ponestalo inspiracije za zagonetke 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koach from Petlovog hill Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Moze i mora Lazarevic to bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 28 minutes ago, Sector said: Prošli put smo odgovorili sa Lazarevićem, tako da napredak blagi postoji. Kad se Ivanović vraća sa odmora? Zanima me da li mu se sviđa prvo dozetovo pojačanje... Pa neće biti da ga Dusko nije amenovao. Odbijam da poverujem u to. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Duško baš deluje kao tip kome drugi sklapaju roster i dovode igrače, priča se o njemu kao da je od juče trener, i to trener bez autoriteta... 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Imam opasan osecaj da ce Dobric ostati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Deda je, uprkos svim manama kojih je dosta, bio uvek igrač koji mi je ulivao neku smirenost kad je on na parketu, ne znam kako to da objasnim. Njegovi potezi su mi uglavnom bili dosta logični (za razliku od Dobrića npr), pitanje je samo da li mu telo dozvoljava da ih izvede. Činjenica je da je najbolje partije pružao baš protiv Partizana, uglavnom je uvek uspevao nekako da ih pokopa kad najviše treba. E sad, igrica je podignuta prethodne 2 sezone, a naročito minule, na mnogo viši nivo, Deda je ranije mogao da prođe kao neki švajcarski nožić pa i da mu se istrpi stelt deo sezone, sada je ok samo ako bude nekakva zakrpa kad zaškrpi i sve preko 10 do max 15 mpg u EL za njega je previše. Ovo je ujedno i znak da Ilić nema šta da traži na PF, ako uopšte bude i u kombinacijama za 12 bilo kako. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts