Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, Kankkunen said: I ovi provociraju Petruševa... 😅 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, NMX said: Ovo je isto jako. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 36 minutes ago, Drug Crni said: Inače,mensčini kako će EL pokušati da unutra ubaci bilo koga pre nas. Pa ako baš niko ne bude zainteresovan da igra,eto nas. Ne znam..verovatno i grešim,ali imam takav osećaj Moji su pa ne bih volio, druge nemam (osim povremeno KKP). Al da smo zaslužili da nas išutiraju iz takmičenja, jesmo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 27 minutes ago, Kankkunen said: Teaser faza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 28 minutes ago, Kankkunen said: Dobro da nije ⏳🔜🇹🇷📞 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 5 minutes ago, Sector said: Moji su pa ne bih volio, druge nemam (osim povremeno KKP). Al da smo zaslužili da nas išutiraju iz takmičenja, jesmo. Uradiće to ako nismo debelo platili Wild Card... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Plot twist: Јесмо платили, али није прокњижено. Излазим сам. 1 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 41 minutes ago, Kankkunen said: A odluku donose kad? Mislim na vreme? Večeras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Kako je plaćena divlja karta? Preko računa, ili Bodirogi na ruke? Pitam za druga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 4 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Kako je plaćena divlja karta? Preko računa, ili Bodirogi na ruke? Pitam za druga. 2 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Lebe mekani,pa ovi danas odlučuju?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Odlozen sastanak, sve ce se znati 12. jula... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, fradler said: Odlozen sastanak, sve ce se znati 12. jula... Kreteni, implodirace nam tema do tad 3 minutes ago, Filbi said: I dalje najjaci izgovor ikada :"treba mi 30k EUR za letovanje " 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ja u Mila1 verujem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 8 minutes ago, necke said: Ja u Mila1 verujem! Ako nam se baš toliko plaća klauzula od 600k, daj onda Darijusa Tompsona. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ova trka za igračima nabila je cene do neba, ja bi to otkačio i tražio nešto ispod radara. Može da se napravi funkcionalan tim za neke normalne pare i da igra dobru košarku. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Sad kad su grobari produžili Pantera, red je da uzvratimo istom merom. 2 36 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Na priznaje se ako nije sns penkalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 U Barsi je haos zbog MIrotića, pa je diskutabilno kada će moći bilo koga da dovedu, dok ne reše spor sa njim. Panter očigledno dobija iste pare i u Partizanu, pa zašto bi išao. Ajmo mi da brinemo naše brige. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 8 minutes ago, Kankkunen said: Ova trka za igračima nabila je cene do neba, ja bi to otkačio i tražio nešto ispod radara. Može da se napravi funkcionalan tim za neke normalne pare i da igra dobru košarku. Slažem se. A posle sezone na račun eksplozije cena zaraditi na ovima koje smo pronašli ispod radara. Samo šteta što nema ko u klubu da jih pronadje... Btw, zna li se koja je priča oko Fraizera? Ko je njega skautirao i doveo u FMP? Mislim, nije baš da su se oni osramotili ni sa drugim inostranim pojačanjim (ako izuzmemo onoga iz francuske, što je ionako bio potpisao na mesec dana). Sve su to bila solidna pojačanja za njihov neki nivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, L' Imperatore said: Slažem se. A posle sezone na račun eksplozije cena zaraditi na ovima koje smo pronašli ispod radara. Samo šteta što nema ko u klubu da jih pronadje... Btw, zna li se koja je priča oko Fraizera? Ko je njega skautirao i doveo u FMP? Mislim, nije baš da su se oni osramotili ni sa drugim inostranim pojačanjim (ako izuzmemo onoga iz francuske, što je ionako bio potpisao na mesec dana). Sve su to bila solidna pojačanja za njihov neki nivo Ponuđen igrač, upala kašika u med ... slučajno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, Kankkunen said: Ponuđen igrač, upala kašika u med ... slučajno. e jbg onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts