quentin Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Zna li se kad Ivanović dolazi sa odmora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 3 minutes ago, quentin said: Zna li se kad Ivanović dolazi sa odmora? Nema on šta da radi u Beogradu, sve to može i iz Barselone ... podelio je zadatke i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 1 hour ago, Zvezdan said: Ko je bolji igrac po vama Vildoza ili Laprovitola? Laprovitola naravno, ko da upoređuješ dupe i oko. Laprovitola je fajter sa velikim F. I jedini plej koji bi donekle mogao da zameni Fakua. BTW, Dejvis da dođe, upiškio bih se od sreće. 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 5 minutes ago, quentin said: Zna li se kad Ivanović dolazi sa odmora? Na odmoru je dok Čović ne finalizira roster 4 28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Laprovitila moze doci samo ako obrije one 80s brkove 2 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Pa imali bi brku, braduljicu i trenera sa repom 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 3 minutes ago, srlepajce said: Pa imali bi brku, braduljicu i trenera sa repom Ako se Ivanovic potrudi, moze da bude on tri u jedan 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Laprovitila moze doci samo ako obrije one 80s brkoveNisi ti ispratio svecko 3x3... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Guru prvog dana na poziciji moderatora: "Uvodim rad, red i disciplinu" 26 minutes ago, Guru said: Na odmoru je dok Čović ne finalizira roster 😄 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 38 minutes ago, drakon1 said: Ako Laprovittola dodje, super. Ali, ja odbijam da Campazza vidim u nekom drugom osim u nasem dresu. A ako se desi, vec me podilazi jeza od skandiranja kad dodje u goste sa svojom ekipom. Jednostavno, gotivan igrac 1/1. So specific moment za jezu Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Jebes mi sve ako ste vi normalni, 11 stranica od juce. 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 1 minute ago, deez nuts. said: Jebes mi sve ako ste vi normalni, 11 stranica od juce. I to samo na insajderske informacije, zamisli sta ce da bude kad potpise neko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 (edited) 3 minutes ago, deez nuts. said: Jebes mi sve ako ste vi normalni, 11 stranica od juce. Edited June 27, 2023 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 6 minutes ago, deez nuts. said: Jebes mi sve ako ste vi normalni, 11 stranica od juce. A nismo jos nijednom ni čestito odludovali. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 33 minutes ago, DameTime said: @Brat od Korneta @Čočo , gde nabavljate taj optimizam, pitam za drugaricu sebe? Prvi navodi NBA igrače kao potencijalna pojačanja, drugi je uveren da će sastav sigurno biti jači nego ikada... Bukvalno mi treba vaš mindset u životu Sto se tice optimizma, mi cemo dobiti sve meceve. Sad ozbiljno: mislim da se bez optimizma, vere, nade i ljubavi dosta tesko zivi i da covek ne moze biti ispunjen i srecan bez toga. Da odgovorim ovo i za kolegu Cocoa oko tima. Bice jaci tim nego ikada u to nema sumnje jer vec 10 godina unazad imamo jace timove nego prethodne sezone jedini je izuzetak Alimpijevic sezona. Sto se tice Nba pojacanja, evo ove sezone su nam stigla dva Nba pojacanja. Kampaco i Vildoza. U Partizan su bila stigla prosle sezone takodje 2 Nba pojacanja, Kurucs i Smajlagic. Sad neko napise to nisu Amerikanci, sad ja napisem Ferel i Mudiaj (cak i Volters u prvom mandatu je sedeo na klupi Jute) su stigli direktno kao Amerikanci iz Nba u Evroligu. Majk Dzejms imao solidnu rolu u Bruklinu i dosao u Monako. Dakle, retko, ali ne i nemoguce. Ovih aktuelnih se sad setio a kad bi uzeo da analiziram poslednjih 20 godina El siguran sam da svake sezone predje po 1-2 Nba igraca u Evroligu. Napisao sam ih samo zato da kojim slucajem (a jasno sam naglasio da je tesko da ce iko od njih preci u Evroligu) ne dodje neko da ne bude da nije bio spomenut taj igrac nigde. Zato cu spomenuti sve sto se spomenuti moze cak i ako se sanse mere u promilima (za Vincenta sam jebiga bas pogresio slab sam ti fan Nba al nije ni rang Holideja i Smarta sto je kolega napisao). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Kako je krenulo ne bi me čudilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 5 minutes ago, Урош19 said: Kako je krenulo ne bi me čudilo Nas bar ima ko da razvozi 😎 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 25 minutes ago, L' Imperatore said: Guru prvog dana na poziciji moderatora: "Uvodim rad, red i disciplinu" 😄 6 hours ago, Guru said: @Brat od Korneta Nemam nameru da čitam ovoliki post, iako bih verovatno morao jer sam moderator. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 1 hour ago, uini said: kornetov buraz je naveo nba igrace bez ugovora, koji su primali cca 2milke ili manje. isao covek po spisku bilo je tu nerealnih likova, ne zato sto su neki ludi igraci, vec zato sto su ili mladi, pa imaju makar kratkorocno buducnost u nba, ili si matorci kojima ne pada na pamet euro avantura. al bilo je i igraca koji imaju smisla, ako bi odustali od sedenja na nba klupi. goat vincent je smesno upao al mene je npr pitao za deuce mcbridea, nije se pravio da zna ko i sta, samo istovario listu. Kazi ljudima koliko sam te platio da zastupas moju odbranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 27 minutes ago, Урош19 said: Kako je krenulo ne bi me čudilo Ovu spodobu u spojler po mogucstvu A splacinu desno nikad na ovu temu, zamolio bih 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 1 hour ago, Guru said: Na odmoru je dok Čović ne finalizira roster Ovo pada pod kategoriju "smejem se, a plakao bih". 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 30 minutes ago, DameTime said: Kornet je popularan kod nas sto bi se reklo! Moramo mu svaki post iscitati tako da ima vernu publiku u vidu nas moderatora. :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Svidja mi se sto se nastavlja sa ispaljivanjem rostera sa onoliko savesti sa koliko Jordan Clarkson ulazi u igru u 9. minutu random utakmice regularne sezone. Mirotic nece doci, Kalinic 90% nece doci Campazzo je otisao Beron nece doci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 30 minutes ago, bosMan_jr said: Svidja mi se sto se nastavlja sa ispaljivanjem rostera sa onoliko savesti sa koliko Jordan Clarkson ulazi u igru u 9. minutu random utakmice regularne sezone. Mirotic nece doci, Kalinic 90% nece doci Campazzo je otisao Beron nece doci Campazzo jos nije otisao Mi mu nudimo najbolju finansijsku ponudu do sada. Razmotrice sve kada se bude vratio sa odmora, makar je tako rekao 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 1 minute ago, Mile1 said: Campazzo jos nije otisao Mi mu nudimo najbolju finansijsku ponudu do sada. Razmotrice sve kada se bude vratio sa odmora, makar je tako rekao 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts