Alexandar Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 Nikako mi nije jasno dovodjenje Degeneka. Degenek od kraja aprila pa do sad odigrao 2 cele utakmice (od početka juna). Nije igrao zbog problema sa ahilovom tetivom tako da teško može biti u ikakvoj formi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 3 hours ago, Profesor said: Ako Kangva ostaje, onda nema mesta za veznjake. Druga je stvar ako se promasilo sa Adom, ali mi trenutno imamo Stamenica, Kangvu i Ada, cak i Micka, a cesto ce i Ivanic igrati malo defanzivnije, a tu je i Šljivic. Suvise je rano da se kaze ovako nesto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 Kad vidim ona njegova krivudava dodavanja zaplace mi se sto nisam nastavio da igram fudbal. Dzaba mu cak i da se pretvori u neku defanzivnu zver, kod Baharovog stila fudbala je tu potreban igrac koji ume i da doda da bi se brzo kretalo u tranziciju. Kapiram da bi ga vec izbacio iz tima ali ne moze jer je tek stigao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 Brine Ado, ali nije realno ocekivati da pogodis bas svako pojacanje, jos manje da svi udju odmah u formu. Videcemo, nije ni pocelo, da moze-moze, pauza je ostavila traga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 12 hours ago, Mendez said: Mene cudi da smo pustili da nam Ilic iz TSCa pobjegne. OK, bio na pozajmici ali kontam da smo mogli doci do njega. A bas mi je ostavio dobar utisak ovo sto sam ga gledao. S tim da ne mogu skontati ni ko igra kod nas njegovu poziciju..Kraso, Stamenic, Kangva? Ako se ne varam, za njega je išla priča ovde na forumu kako je zatečen u izlasku kontuzovan od alkohola kako povraća po ulici, sve to u jeku sezone. Tako da, neka takvih daleko od Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 35 minutes ago, Tom Bombadil said: Ako se ne varam, za njega je išla priča ovde na forumu kako je zatečen u izlasku kontuzovan od alkohola kako povraća po ulici, sve to u jeku sezone. Tako da, neka takvih daleko od Zvezde. Miha je 91 povracao sa Splava Lukas a ostali prvotimci na celu sa Ljupkom su se smejali jer slabo podnosi alkohol. Tako da, bitno je kakavv je na terenu, ako ima pluca da ore teren 120 minuta moze da pusi i 3 pakle dnevno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 Odlazak Erakovica bez ostanka do zime je bas los posao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 51 minutes ago, Tom Bombadil said: Ako se ne varam, za njega je išla priča ovde na forumu kako je zatečen u izlasku kontuzovan od alkohola kako povraća po ulici, sve to u jeku sezone. Tako da, neka takvih daleko od Zvezde. Pih..promaklo mi je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 (edited) Ja Luku i Ivana znam od malena bas dobri, fini i kulturni momci. Znam da popiju preko leta kad se vrate u kraj ali znam da je to sve uvek bilo u granicama normale, mislim kao i 99% sportista plus sto se nikad nisu bahatili ni kad su to radili nisu izlazili po klubovima vec uglavnom po kucama. Sad nisam ni ja u Srbiji bio 2 godine mozda se i promenilo nesto. A vidim nesto po tviteru pominju da mozda dovodimo Racica na pozajmicu, jel zna neko nesto o tome ? Edited July 24, 2023 by Nele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 8 hours ago, Tom Bombadil said: Ako se ne varam, za njega je išla priča ovde na forumu kako je zatečen u izlasku kontuzovan od alkohola kako povraća po ulici, sve to u jeku sezone. Tako da, neka takvih daleko od Zvezde. Tako to bude kad nema % za terzu i mrkelu, uvek je kriv neki klinac. Zašto nikad takvu priču nismo čuli za srnića ili gobeljića na primer ili verujete da su pravi profesionalci ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Sta će nam Ilic kad imamo Ivanica i Sljivica? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 8 minutes ago, Milko Miller said: Sta će nam Ilic kad imamo Ivanica i Sljivica? ne boj se neće doći, ta priča je završena dok je terzić u Zvezdi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejdanac Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Zna li ko razmišlja li se možda i da li je moguće uopšte o pomjeranju Fjorentine za četvrtak ili petak...u srijedu haos najavljuju u BG, oluja...? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 1 hour ago, Nele said: A vidim nesto po tviteru pominju da mozda dovodimo Racica na pozajmicu, jel zna neko nesto o tome ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Увек невреме неко кад се игра нека занимљива утакмица на Маракани.. Добро би било да се помери за четвртак или тако нешто да буде пун стадион. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejdanac Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 27 minutes ago, СамоТи3 said: Увек невреме неко кад се игра нека занимљива утакмица на Маракани.. Добро би било да се помери за четвртак или тако нешто да буде пун стадион. Ne znam ni da li je moguće ni da li se razmišlja o tome...problem je nama sa strane pogotovo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Kako ide prodaja ulaznica izgleda nas očekuje 50 000 ljudi protiv Fiorentine. 😍❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Racic? Nemoj brate ljubim te 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 38 minutes ago, Igor_ said: Racic? Nemoj brate ljubim te da mu ožive karijeru za koju su ne tako davno ovde pojedini pisali da je sjajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Račić = Čaušić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 (edited) Nije za našu temu ali se sećam onog Brazilca što liči na Firmina iz Nefčija sa turnira u Rusiji. Potpisao za Partizan. 😄 Edited July 24, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Rakonjac se ne vraća u Lokomotivu,ostaje na pozajmici u TSC ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Mrkela kaze da smo zavrsili prelazni rok mada je i rekao da on traje do 31. Avgusta 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 1 hour ago, Nele said: Mrkela kaze da smo zavrsili prelazni rok mada je i rekao da on traje do 31. Avgusta 😁 Mrkela samo govori što mu je napisano😃 Degenek i zvanično treći put obukao naš dres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Odličan prelazni rok ulaznih transfera. Izlaznih još sjajniji do Erakovića. Velika, ogromna žal. Ali Bože moj. Odlično će ovo izgledati i bez njega. Ogromna podrška i poverenje treneru Baharu. A sad, sreda i 50 000 navijača. Da napravimo spektakl na prijateljskoj utakmici i da momci vide koliko nas veruje u njih i koliko nas ima iza sebe. 🔴⚪❤️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts